Sunday, May 1, 2016

Three Little Pics: The Table Is Set


So it goes - May, June, July, and soon enough it's Christmas. I don't know if it's worth getting rid of the Christmas eggs in the living room since it will be Christmas month soon. Jokes aside, but I'm complaining about how time flies in each post. Usually I'm worried I haven't got much done, but the past two weeks have passed under the star of various projects and I didn't have much time for anything. 

This week, I'm talking about the Bestseller press day in Helsinki where Meisi and I were invited. Although it was supposed to rain according to the forecast, the sun was out for our pleasure and we did a pretty exciting reportage from there. If all goes well, you will see a little vlog. If it doesn't go that well, you won't. One is for certain, though - in the beginning of May, I'm showing all my favourite products that caught my eye and are worth a mention in April in Stellarium's YouTube channel. 

While I'm writing these lines, Meisi just sent me 180 photos from Helsinki. The coming week will also see a few product reviews, so Stellarium's table is set quite lavishly in terms of topics. Oh yes... I remembered that I used to post two outfits per week last spring - one in the beginning of the week, and the other was of course Girl Friday. Please write into the comments whether you await for more outfit posts, product reviews, or should we invite a guest to the blog instead? For example, someone brave and beautiful that would open their makeup bag! Here's an introduction to the starting week, pictures were taken in Helsinki, at Bestseller press day, and I immediately landed in a maxi dress.



Nii ta läheb - mai, juuni, juuli ja kohe on jõulud käes. Ma ei teagi, kas mul tasub elutoas vaasis olevad siniseid jõulumune ära koristada (siiani pole jõudnud seda teha) ja tundub, et kohe-kohe algab jälle jõulukuu. Nali naljaks, kuid igas postituses kurdan ma selle üle, kuidas aeg lendab. Tavaliselt olen ma mures, kui ma pole jõudnud suurt midagi ära teha, kuid eelmised kaks nädalat möödusid suure hooga erinevate projektide tähe all. 

Sel nädalal räägin Bestselleri pressipäevast Helsinkis, kuhu olime koos Meisiga kutsutud. Kuigi ennustas vihma, siis meie rõõmuks paistis päike ja tegime sealt päris meeleoluka reportaaži. Kui hästi läheb, näeb ka väikes vlogi. Kui hästi ei lähe, ei näe. Kuid üks on kindel, mai alguses näitan Stellariumi YouTube`i kanalil ära kõik oma lemmiktooted, mis aprillis mulle silma jäid ja väärivad eraldi välja toomist. Stellariumi YouTube´i leiad SIIT.

Kui ma neid ridu kirjutan, paistab väljas päike ja mina olen pereliikmete seast ainukesena toas, sest mul on mitu videot vaja toimetada ja Meisi saatis mulle just 180 fotot, mis me Helsinkis tegime. Algaval nädalal on oodata ka mõningaid toodete arvustusi, seega on Stellariumi laud teemade osas päris rikkalikult kaetud. Ah jaa... Mulle meenus, et eelmisel kevadel postitasin blogisse kaks outfiti nädalas, üks ilmus kohe nädala alguses ja teine oli mõistagi Girl Friday. Palun kirjuta kommentaariumisse, kas ootate rohkem outfiti postitusi, ilutoodete arvustusi või võiks meile hoopis mõni külaline blogisse tulla? Näiteks mõni vapper ja ilus, kes avaks oma kosmeetikakoti! Siin on sissejuhatus algavale nädalale, pildid on tehtud Helsinkis, Bestselleri pressipäeval, kus mina maandusin ilma pikema jututa pikka õhtukleiti.


PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

6 comments

  1. Ehk vahelduse mõttes, kasvõi üheks korraks, võiks oma "kosmeetikakoti" avada mõni vapper ja ilus mees? :D Või ka siis mõni tipp-jumestaja, võib-olla viimase 1-2 aasta jooksul esile tõusnud isik? Külalisteks ehk veel Ingrid Peek, Mari Metsallik või kasvõi mõni oma sõbranna, kelle kotisisu võiks avaldada? Või isegi mida tänapäeva noored kasutavad (nt Sinu tütar ja tema sõbrannad)? Huvitav oleks ju teada, kui palju erinevusi on. Outfiti postitused on minu poolt küll oodatud :) Ja näiteks kui võimalus, siis võiks olla selline postitus riietusest, mis hommikul sai küll selga pandud, aga terve päev oli asi ikkagi riietuses! Värvid ei sobinud või riideese "kakkus" seljas, kui selliseid asju on ette tulnud. Mis emotsioone tekitas terve päeva kuni õhtuni välja :) Võib olla ka outfitiga seotud teema, et mis häirib riiete juures, mis meil müügil (õmblused, lõiked, ülearused satsid, jne). Tulid mõned mõtted :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh nii paljude vahvate mõtete eest. Soovitan lähiajal blogisse piiluda, siit leiab eest ühe naise, kes just viimase kahe aasta jooksul aina enam esikaasi on vallutanud. Inkiga (Ingrid Peegiga) peab rääkima, ta on muidugi nii ilus, et ilmselt sööb ära vaid võilille ja see on kogu tema ilurituaal :)

      Delete
  2. Imeilus kleit! Absoluutselt võrratu :)
    Outfiti postitused on toredad, ilutoodete arvustusi on ka alati põnev vaadata. Eelmise kommenteerija (Kaia K) mõtted tunduvad samuti täitsa põnevad. Kuid minu lemmikud on (ja ilmselt ka jäävad) postitused, kus saab kellegi kosmeetikakoti või miks mitte kohvri sisu piiluda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. No selge, siis on enamuses võitnud soov piiluda kellegi kosmeetikakotti! Lugeja soov on seaduseks ja loodame, et lähipäevil läheb see lugu välja :)

      Delete
  3. Kui peab valima ühe, siis ootan kõige rohkem outfitide postitusi. Olen saanud nendest nii palju inspiratsiooni :)

    ReplyDelete
  4. Väga kena tegumoega kleit ja soomlaslikult dekolteed kattev.Mulle pakuvad huvi kosmeetikakoti postitused.Need on alati väga põnevad ;)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig