Monday, May 9, 2016

My tips & tricks: makeup on a tram!


How we spend our days, we spend our lives. I'm the most afraid of everyday routine that makes every day predictable and dull. When Stellarium became a routine for me, I took a little break, and decided that it is time to make the blog more interesting for myself, and bring in moving images.

So, Stellarium continues with videos and today's makeup tutorial is devoted to all those who don't take life too seriously. I try to go through life snickering. So I'm inviting you along to a tram ride in Tallinn where I'm telling you about the joy and pain of doing your makeup on public transport. I've done my makeup or finished the makeup started at home for years in taxis, on the bus or a tram. About all that and many other things in Stellarium's video: makeup on a tram: mission impossible? Don't forget to subscribe to Stellarium on YouTube, because that brings you the videos first, and let me know what kind of videos you're waiting to see more. Have a naughty start of the wee, everyone! If you're reading Stellarium from further away, have a look at our tour in Tallinn.




Nii, kuidas me oma päevi mööda saadame, saadame me mööda oma elu. Mina kardan kõige rohkem igapäevast rutiini, mis muudab päevad ootuspäraseks ja ilmetuks. Kui Stellarium hakkas ühel hetkel rutiinseks minema, tegin kiiresti väikese pausi ja otsustasin, et aeg on blogi enda jaoks lõbusamaks muuta ja tuua sisse liikuv pilt.

Seega jätkab Stellarium videode lainel ja tänane meigiõpetus on pühendatud kõigile neile, kes ei võta elu liiga tõsiselt. Mina püüan ikka ulakalt itsitades elust läbi minna. Seega kutsun sind seekordses videos kaasa trammisõidule Tallinnas, kus rääkisin ühistranspordis tehtud meigi võlust ja valust. Ma olen aastaid kas taksos, bussis, trollis või trammis end meikinud või kodus pooleli jäänud jumestuse lõpetanud. Kõigest sellest ja paljust muust juba Stellariumi videos: "Meik trammis: kas võimatu missioon?" Ära unusta Stellariumi kanalit ka Subscribe`imast, siis jõuavad videod sinuni esmajärjekorras ja anna teada, milliseid vidosid veel ootad! Kelmikat nädala algust kõigile! Ah jaa... Kui Sulle video meeldis, siis palun sheeri seda sõbrannadega!
SHARE:

20 comments

  1. Video oli nagu muinasjutt!

    Nautisin,
    Epp

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siis läks vast täie ette. Meie järgmine vlog on aga kindlasti moodne muinasjutt, kus on palju romantilisi nurki ja mõnusaid hetki. Seega, Epp, Stay tuned!

      Delete
  2. Vägev :)
    Fantastiline :)

    Sõitvas autos olen riskinud ripsmetušiga silmi peast välja torgata ja avastasin, et huulepulga asemel on huuleläiget lihtsam peale kanda.

    Kuigi rutiin annab kindlustunnet ja turvalisust, on vahel just vaja rutiinist väljuda ja teha midagi lõbusat ja ootamatut.
    Jään ootama uusi (ulakaid) postitusi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rutiin on igati vahva, kuid kui sa märkad, et teed asju, mis ei pane enam sinu silma särama, tuleb ennast korralikult raputada. Ma olen kord ka lahkunud ühest töökohast, sest rutiin lihtsalt tappis ja see, mis varem oli põletavalt põnev ajas sokid haigutama...

      Delete
  3. Väga out-of-the-box video! Ma ei kujuta küll ette, et julgeksin midagi sellist teha. Bussis olen kõige rohkem hügieenilist huulepulka kasutanud. Sinu julge ja vaba hing on kahtlemata inspireeriv, küllap julgen edaspidi ka ise huulepulga bussis sõites kotist välja võtta ja suu pähe teha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mina reaalselt magan alati viimase minutini ja hüppan siis riietesse ning taksosse või nagu antud loos ... kiman trammi peale. Ühel päeval jõudsin ma kogu meigi siiski kodus ära teha, kuid kulmud tegin bussis ühe noormehe kõrval istudes ja ta kukkus meeleolukalt itsitama, sel ajal kui mina mõõtsin oma kulme sama tõsise näoga nagu prokurör.

      Delete
  4. Stellarium toob ikka naeratuse näole :) aitäh, et julgustad ka teisi endaks jääma! Ja videod on tõepoolest põnev vaheldus Sinu veebipäevikus :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, Maria. Loodan, et uued videod toovad selle sama naeratuse ikka tagasi, seda enam, et Sul on nii kena naeratus :)

      Delete
    2. Aitäh :) ja jälle, kui võluväel, tuligi naeratus!

      Delete
  5. Väga pull video! Hästi tehtud! :)

    ReplyDelete
  6. Vahva juukseehe! :D Kord proovisin tänaval kõndides punakat huuleläiget huultele peale kanda, peegel ka käes ja silmad piilumas, ega kedagi just nüüd kohe vastu jalutamas pole :D Tegelikult ei peaks ju minema kuskile pimedasse nurka, et end pisut särama lüüa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma läksin täna kinno ja värvisin trammis kiiruga huuli ning äkki tabasin endalt väga arvustava pilgu. Üks proua oli umbes sellise näoga nagu õppealajuhataja, kes avastab, et sa oled nädal aega välisjalanõudega koolis ringi trampinud :D Samas leidub inimesi, kelle arvates on kõik halb - ilmselgelt on trammis haisev kodutu ebameeldivam, kui keegi, kes otsustab endale suu pähe teha :D

      Delete
  7. Peale sinu video vaatamist ma ei saa kunagi tuua vabanduseks seda, et õues on vihmane ja hall ning sel põhjusel jääb mul miski tegemata. Sina suutsid pigem halva ilma pöörata enda kasuks ning teha sooja ja südamliku video. Lihtsalt geniaalne! PS ma kavatsen edaspidi aluspesuga juukseid siduda, lootuses, et neid peast võttes on mul sama ilus soneg nagu sul. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma pean Sinu mõtte heaks kiitma ja ka endale selle pähe istutama, kui üritan vahel halva ilma tõttu koju jääda, siis tuletan endale oma videot meelde ja lähen mõnusasti vihma kätte :) Tegelikult ongi halva ilmaga kõige raskem soojast toast õue astuda, kui olen juba väljas, siis läheb kõik muu lihtsalt

      Delete
  8. Sellised videod on vajalikud, sa tõesti oskad seda elu nautida ja õpetad seda ka teistele. Eestlased on sageli nii surmtõsised, et selline video ei olegi justkui eestlase tehtud :) Hea tuju on garanteeritud!

    ReplyDelete
  9. Otsast lõpuni enesekindlusest pakatav video - paneb ennastki edaspidi julgemalt ühistranspordis taskupeeglit haarama, kõik muu vajab veel veidi kindlamat meelt ja kätt- seda viimast eriti!

    ReplyDelete
  10. Stella you are truly unique .This is sensational. How do you get the original idea for the video recording. With what you hair was tied? Marijana Šimić

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig