Monday, May 30, 2016

La Famiglia & Pi-Ret Jewelry Show


Last Thursday, I had the honour of being a guest at the debut collection Attraversiamo presentation of the brand La Famiglia by Riina Laanetu. There were both luxurious evening gowns as well as feminine street weart at the show. There were lovely everyday dresses that you could start the day with at an office and finish at a garden party, but also frocks to visit London's Royal Opera House with.

The materials used were Italian silk and exclusive lace. The creator of Attraversiamo - Riina Laanetu - says that stepping into a dress is already a little party in itself that starts at home and culminates by collecting compliments at a gathering. Clothes were accentuated by a special collection of jewellery by Pi-Ret Jewelry with the lead role played by exclusive pearls. You could see the jewellery in a charming classical way, as well as taking pearls to an innovative level. Those who have been reading Stellarium for longer know that I'm more than fond of Pi-Ret's jewellery and so I was almost in tears with excitement when the show was over. Thank you Riina and Piret who created such a harmonious masterpiece.




Möödunud neljapäeval oli mul rõõm olla külaline moekunstnik Riina Laanetu brändi La Famiglia esmakollektsiooni show`l "Attraversiamo".  Esitlusel sai näha nii luksuslikke õhtutualette kui ka naiselikku tänavamoodi. Kollektsioonis oli nii mõnusaid argikleite, millega võib päeva alustada kontoris ja lõpetada aiapeol, kui ka tualette, millega võiks Londoni Royal Opera House`i külastada. Rahvusooperisse Estonia minnes võiks muidugi juhtuda, et mõnes selles õhtukleidis peetaks kandjat rahva sekka eksinud esinejaks ...

Materjalidest on kasutatud Itaalia siidi ja eksklusiivset pitsi. “Attraversiamo” kollektsiooni looja Riina Laanetu sõnul on kleiti astumine juba omaette väike pidu, mis algab kodus ja saavutab kõrghetke koosviibimisel komplimente kogudes. Riideid kaunistasid spetsiaalselt kollektsiooni jaoks loodud Pi-Ret Jewelry ehted, kus peaosa oli usaldatud eksklusiivsetele pärlitele. Esitlusel sai ehteid näha nii võluvas klassika võtmes kui ka pärlite kasutust uudses võtmes. Need, kes Stellariumi on pikemalt lugenud, teavad, et ma olen enam kui kiindunud Pi-Reti ehetesse ja nii olin ma elevusest peaaegu pisarais, kui moeetendus sai läbi. Suur tänu Riinale ja Piretile, kes said nii harmoonilise loominguga hakkama. Bravo!





PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

6 comments

  1. Pi-Ret Jewelry ehteid olen juba kaua-kaua endale tahtnud. Nüüd ajasid isu peale. Olen neid ilmselt juba sellest ajast soovinud, kui Sina nendest kirjutama hakkasid. Väga tore oli ka ehete autorit lõpuks näha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehete autor on kahtlemata sama ilus, kui ehted ise :) Seega soovitan Pi-reti veebipoodi piiluda.

      Delete
  2. Sul veab, et saad nii glamuursetel pidudel käia. Egle Nabi näeb väga ilus välja, ta on lausa modellimõõtu ja äärmiselt fotogeeniline. Sellest kollektsioonist meeldivad mulle esimesed pildid, kus on Burberry mustriga asjad, mul on terve elu Burberry meeldinud.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moekunstnik Riina Laanetu on ka varem Egle Nabile kleite õmmelnud ja Egle kandis ka kõige riskantsemad ning läbipaistvamad kleidid hästi välja. See on tõesti oskus omaette.

      Delete
  3. Pi-Ret Jewerly ehted on nii kaunid ja naiselikud. Samas on mul pärlitega oma kiiks, pärlid on glamuursed, õrnad ja stiilsed, aga neid on võimalik ka teksaseid kandes välja kanda :D

    Pikad hõljuvad kleidid mõne väikese boonusega - pikk lõhik, väljalõigatud õlad või poolläbipaistev detail - on mu viimase aja suur armastus :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Head idee! Pärlid ja teksased. Kahjuks pole mul kodus mitte ühtegi teksapaari, kui kunagi endale ühe paari ostan, siis proovin. Minu arvates nõuab teksapaar kehalt väga palju ja need sobivad eelkõige pikkadele naistele. Mul on lapsel pikad jalad ja ta on teksades nii ilus, samal ajal kui mina olen teksades nagu mingi pesukaru :D Seega oleks Stellariumis üsna ajalooline postitus, kui ma kord sobivad teksad leiaksin.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig