Friday, May 27, 2016

Girl Friday: My Favorite Wife


Last night, designer Riina Laanetu presented the debut collection Attraversiamo of her brand La Famiglia. All elegant clothes were complimented by Pi-Ret Jewelery especially made for the collection, with the lead role played by exclusive pearls. Meisi and I had a chance to see the collection a week early, and today's Girl Friday is devoted to Attraversiamo.

I could choose from several dresses, but this was the first one to catch my eye. I saw the sketch of this dress and I liked how the pearls were naughtily placed behind the back. The deceased princess Diana was the one who wore royal jewels always with a twist. So the fashion editors were thrilled when she wore a neck Russian tsarina's neck piece as a crown, and wore a long pearl necklace on an open back. So I seized the opportunity and let the warm May sun warm my back, the wind play in the hem and curls, and one Girl Friday was born again. This photo series was named by the film My Favourite Wife. Don't ask why, I don't even know exactly. But before doing this series, I watched the film and it haunted me during the shoot. I'm wishing everyone a weekend with a twist, and when you take out an accessory from the cupboard, wear it with a trick. Otherwise life could get boring.

Outfit details:

Dress: Riina Laanaetu "Attraversiamo"
Earrings and necklace: Pi-Ret Jewelry (here)
Clutch: ALDO
Make-up: Max Factor



Eile õhtul esitles disainer Riina Laanetu oma brändi La Famiglia esmakollektsiooni "Attraversiamo”. Kõiki elegantseid riideid kaunistasid spetsiaalselt kollektsiooni jaoks loodud Pi-Ret Jewelry ehted, kus peamine roll oli eksklusiivsetel pärlitel. Meil oli koos Meisiga võimalik kollektsiooni juba nädalapäevad enne näha ja tänane Girl Friday on pühendatud "Attraversiamole”.


Mul oli valida mitme kleidi vahel, kuid esimesena hakkas silma just see. Nimelt nägin selle kleidi joonist ja mulle meeldis, kuidas pärlid olid sätitud ulakalt selja taha. Kadunud printsess Diana oli see, kes kandis omal ajal kuninglikke juveele alati kerge trikiga. Nii olid Diana tegemisi kajastavad moetoimetajad vaimustuses, kui ta sidus krooniks kunagi Vene tsarinnale kuulunud kaelaehte ja kandis pikka pärlikeed lahtisel seljal. Seega kasutasin võimalust ja lasin ühel ilusal maikuu päeval päikesel oma selga soojendada, tuulel kleidisaba ja lokkidega mängida ning üks Girl Friday on taas sündinud. See pildiseeria sai samanimelise filmi järgi nimeks "My Favorite Wife". Ära küsi, miks. Ma isegi täpselt ei tea. Kuid enne pildiseeria tegemist vaatasin just seda filmi ja see kummitas mind veel nendel hetkedel, kui ma poseerisin. Soovin kõigile tvistiga nädalavahetust ja kui kapist ehte võtate, kandke seda ikka trikiga. Muidu kipub elu igavaks minema.


PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

16 comments

  1. Need lokid, mida ma olen Sul läbi aastate näinud, on Sinu kaubamärk ja samuti see soeng. Väga ilus fotoseeria. Kust Sa oma väga erilised sõrmused hangid? Peaaegu igas fotoseerias on Sul midagi huvitavat sõrmes.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on üsna ilus kollektsioon suuri sõrmuseid. Mulle tundub, et need annavad alati pildiseeriatele juurde, kuigi kodus korjan endalt alati absoluutselt kõik ehted, sest need kammitsevad mind ja samas fotodel tahan, et alati kindlad ehted oleks ümber.

      Delete
  2. Tõesti imeline, kohe näha, et kütkestav olla ei nõua Sinult palju! Marilyn Monroe'le on tõsine konkurent tekkinud! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh. Esimene lause on küll väga meelitav :)

      Delete
  3. Need Marilyn Monroe lokid sobivad Sulle väga hästi. Kleit on vapustav. Kindlasti üks ilusaim postitus taas. Sa võiksid jätkata nende behind-the-scenes lugudega, mis Sul vahepeal blogis olid. Mulle meeldisid. Tänaval riiete vahetamine jne.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh. Veider, kuid ma ei pea neid enam väga ammu Marilyni lokkideks, vaid väga enda lokkideks :) Kuigi see konkreetne meik on tehtud Max Factori Marilyni kollektsiooniga. PS. Ma loodan, et varsti saab kokku üks vlog, mis heidab pilgu meie pildistamiste telgitagustesse :)

      Delete
  4. Väga ilus kleit! Sellises kleidis võib ju isegi abielluda Pirita kloostri varemetes :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh. Sarnane kleit ongi olnud ka pulmakleit :) Väga ilus valik igaljuhul.

      Delete
  5. See pael ümber pea on nii Sinulik. Kui Sa videosid teed, siis oleks huvitav näha, kuidas sa selle paela endale juustesse kinnitad. Väga ilus pildiseeria, kuid Stellariumis ongi alati ilusad ja kvaliteetsed pildiseeriad.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Head idee! Ma ei ole selle peale isegi tulnud, et seda lihtsat asja näidata. Ma tavaliselt topin trammis kiiruga juuksed selle paela alla ja jooksen siis edasi. Aga see nõuab samuti harjutamist, sest alguses aitas mul juuksur selle paela paika saada.

      Delete
  6. Glamuur, Holliwoody kuldaeg, pärlid, peaehted ja ülinaiselik ja sensuaalne kleit, kõik ülistiilne ja kaunis nagu muinasjutus või unistustes ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selle postitusega meenus ka mulle Hollywoodi kuldaeg, kus kõik oli muretum ja parem, kui praegu. Noh. Vähemalt filmides :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig