Friday, May 6, 2016

Girl Friday: Material girl, what can you do!?


This photo series is a sequel to the Bestseller press day in Helsinki when I had a chance to combine fend and tens of beautiful suits and dresses. In one of them, we did a longer photo shoot. Although the day was sunny, the most 'me' was this water grey skirt and a shirt that was carelessly topped with a coat.

I don't know how many coats I own, but now it's sure I'm still missing two. I'm wearing one of them in these photos. This shade goes with a tanned skin and gives your face brightness. I always go shopping on my own. I like trying clothes on by myself while no one is looking at the watch outside the chain grooms or complaining about tiredness. When I go to a big city with my family or friends, I always propose spending some hours separately and then starts my little battle with myself. When shopping, you have to ask whether you need the thing or not. Believe me, I'm fantastic at convincing myself that this particular thing is still missing from my life. Material girl, what can you do! Anyway in planning on writing down the best thoughts on why I have bogey one or the other item of clothing, pair of shoes, bag, watch, or... Phone cover. Until then, enjoy the day and write how you convince yourself to buy things, or even better to not buy!

Outfit details:

Coat, skirt & top: Vero Moda
Jewelry: Tiffany & Co, vintage, Pi-Ret Jewelry
Boots: L'autre Chose


Seekordne Girl Friday pildiseeria on järg meie Helsinkis toimunud Bestselleri pressipäevale, kui mul oli võimalik kümneid kauneid kostüüme ja kleite kokku sobitada. Nendest ühes tegime aga pikema pildiseeria. Kuigi päev oli päikeseline, tundus kõige minulikum see vesihall seelik ja pluus, millele viskasin hooletult mantli peale.

Ma ei teagi, kui palju mantleid mul kokku on, kuid nüüd on selge, et kaks on ikka puudu. Ühte nendest kannan ma tänastel piltidel. See värv sobib päevitunud jumega ja annab näole kirkust. Kui ma šoppamas käin, siis alati üksi. Mulle nii meeldib omaette riideid proovida, sel ajal kui keegi teine kabiini ukse taga kella ei vaata või väsimust ei kurda. Kui ma mõnes suurlinnas pere või sõpradega käin, tee alati ettepaneku, et nüüd veedame mõned tunnid eraldi ja siis algab minu jaoks väike võitlus iseendaga. Šopates tuleb endalt ikka küsida, kas ma vajan seda või mitte? Uskuge, mul on fantastiline veenmisoskus, et endale selgeks teha, et just see asi on minu elust veel puudu. Materialist noh, mis teha! Igatahes plaanin ma panna ühel päeval kirja siia parimad mõtteterad, miks ma olen endale ühe või teise riideeseme, kingapaari, koti, käekella või ... telefoniümbrise ostnud. Seniks nautige päeva ja kirjutage mulle, kuidas sina veenad end asju ostma või veel parem ... mitte ostma!




PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

2 comments

  1. Need erinevad hallikad ja helesinised toonid, mida sa viimasel ajal oled kandnud (kaasa arvatud see unustamatu pika kleidi seeria Kaus), sobivad sulle väga hästi.

    ReplyDelete
  2. Hetkel on soov soetada ühed Clarksi kingad, fuksia värvi ja kõrge konts! Plussiks on see, et sisetallale on juba lisatud pehmendus kannale ja päkale. No kuidas siis mitte soetada neid? Aga veel on need kingad poes. Sest kui mul vaja hommikul ikkagi kõndida bussipeatusesse ja veel kiiruga (20 min asemel peab kohale jõudma 13 min), siis on tunne, et ma olen tõsiselt aeglane kontsadel ja kohale ei jõuagi :D Ja hiljuti tegin tellimuse feelunique-st, jäi kripeldama :D aga mis tehtud, see tehtud! Aga ei kahetse ühte viimast ostu, kus ostsin allahinnatud kõrvarõngad 2 euriga! Minu jaoks efektsed ja senimaani komplimente saanud ka :) Tavaliselt ma Expressionsist ehteid osta ei julge, et äkki ehetel nikkel sees jne, aga minu üllatuseks saan neid kanda terve päeva tavapärase 30 min asemel. Win-win! Ja kui teinekord on kohe tõsine dilemma, kas osta või mitte, siis saadan mehele pildi või kirjeldan olukorda ning nii mõnestki ostust on ta mind päästnud ehk siis toonud mind maa peale tagasi :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig