Tuesday, March 22, 2016

Sea Of Shoes: Spring is in the Air


Spring arrived in Estonia with snowfall and the ground was all white by evening. If Christmas songs had been playing on the background and gingerbread smell had been in the air, you would have got proper Christmas feeling. But Christmas is far and before that we have a cheeky spring and then a suave summer.  

I was browsing webshops for shoes that whisper the arrival of spring. Soon enough lilacs will bloom, soon it'll be warm, soon you'll see the first butterfly and soon you can wear shoes to a light dress and go carelessly conquer the world. This time, I picked out shoes from four designers. Sea Of Shoes represents the fairytale-like Sofia Webster, playful Jimmy Choo, concrete Stuart Weitzman, and flirty Chiara Ferragani. What kind of shoes would you go greet the spring in?


6-9. Jimmy Choo 
13-16. Chiara Ferragni

Kevad tuli Tallinnasse nii, et päeval hakkas lund sadama ja õhtuks oli maa valge. Kui veel jõululaulud oleks taustaks olnud ja kuskilt piparkoogilõhna tulnud, oleks ka jõulutunne platsis olnud. Kuid jõulud on kaugel ja enne tuleb kelmikas kevad ja siis sulnis suvi. 

Kiikasin netipoodides ringi ja vaatasin neid kingi, mis kõik sositavad kõrva, et kevad on käes. Kohe hakkavad sirelid õitsema, kohe läheb soojaks, kohe lendab sulle vastu esimene liblikas ja kohe võib kerge kleidi juurde panna jalga kingad ning minna muretult maailma vallutama. Sel korral valisin nelja disaineri kingad. Sea Of Shoes rubriigis on esindatud muinasjutuline Sophia Webster, mänguline Jimmy Choo, konkreentne Stuart Weitzman ja flitriv Chiara Ferragni. Millistes kingades sina läheksid kevadet vallutama?
SHARE:

10 comments

  1. Ma läheks ja eputaks kingades nr 3, nr 6 ja nr 7. Juba võikski talvesaapad puhkusele saata ja kergemaid jalavarje kanda :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulle jõudis just kohale karp uute saabastega. Eks näis, kui palju nendega sel kevadel veel käia saan, sest suur soov on panna tossud jalga ja tõukerattale hoog sisse :)

      Delete
  2. Nr 3 on minu lemmik! Kahjuks hind on kõvasti üle selle, mis mina kingade eest maksaksin...aga ilusad on :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on kingadest kõige rohkem just platvorme. Vahel küll tuttavad imestavad, et kas nad on ka mugavad, kuid õige liistuga platvorm võib olla sama mugav kui tavaline kõrge kontsaga king. Nii nagu valesti tehtud kõrge king võib osutuda väga ebamugavaks.

      Delete
  3. Mul on hea meel, et sellise stiiliga kingad nagu nr 2, 6 ,15 on taaskord moes. Viimati vallutasid nad maailma 2000 alguses, samal ajal, kui põhikooli lõpetasin. Minulgi olid ühed sellised mustad iludused jalas. No ei saa midagi teha, kui teatud stiiliga kingad toovad jalgadest parima välja. Jeerem. Mulle just meenus, et ma pole liiga pikka aega kõrgete kontsadega kingi kandnud. Ja mul pole õrna aimugi, mil seda viga parandada saan. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Need kollased (nr.15) paneksin ilma pikemalt mõtlemata jalga, kuid paraku on minu jaoks need pigem sellised pildiseeria kingad, igapäevaselt eelistan neid, millel on tore rihm üle ja millega saab vajadusel ka bussi peale spurtida.

      Delete
  4. Lumi tuleb, lumi läheb ja korduvalt, päikeselisse kevadesse kõnniksin kingadega nr 2. Vapustavalt šikid ja rõõmsad :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seekordse Sea Of Shoes postituse idee saingi just kingadelt nr.2, nii ilusad ja kevadised, et meelitavad päikese välja.

      Delete
  5. Kõige esimesena jäid silma kingad nr 7,tundub just värvide mäng ja elur66m mis on nende kingade disainimisel arvesse v6etud . Väga kenad on ka nr 6 kingad.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nr.7 on ka minu valik. Nagu eelnevalt kirjutasin, siis nendega saaks mõnusalt bussi peale joosta. Kuid pigem armastan ma kõrgeid kontsasid siis, kui astun toast otse autosse ja autost otse restorani, teatrisse või kuhu iganes, kus selliseid kingi kannab kanda.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig