Saturday, February 13, 2016

#mylifeisaplay


Ferragamo picked Stellarium as the first Estonian blog to review their newest perfume, Signorina Misteriosa. Stellarium is famous for unique perfume portraits (find our stories here) and soon you'll be reading our modern fairytale about the new Signorina Misteriosa. Stay tuned!


Meil on häid uudiseid! Esimese Eesti blogina valis Ferragamo just Stellariumi arvustama nende uusimat parfüümi Signorina Misteriosa. See on blogile suur kompliment, mis innustab meid mõtlema ja unistama veelgi suuremalt.

Stellarium on läbi kahe aasta kogunud kuulsust ainulaadsete parfüümi portreede poolest, mis jutustavad oma lugu ja kuhu oleme leiutanud juurde spetsiaalsed pildiseeriad. Kõik meie erinevad parfüümidest kõnelevad lood leiad siit. Juba homme, sõbrapäeval jõuab sinuni meie moodne muinasjutt uuest Ferragamo Signorina Misteriosast. Just homme avaldavad erinevad blogijad üle maailma Signorina Misteriosast oma loo, nende fotod leiab Instagramis hashtagi alt #mylifeisaplay Siin on väike must-valge eelmäng! Foto autor: Meisi Volt


SHARE:

5 comments

  1. Esimene pilt on isutekitaja. Kas see lõhn on juba ka Eesti kauplustes?

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Ma loodan, et kannad seda ikka päeval ka. Mitte vaid õhtuti, praegu väga mõnus sellise ilmaga minna maailma vallutama :)

      Delete
    2. Ma loodan, et kannad seda ikka päeval ka. Mitte vaid õhtuti, praegu väga mõnus sellise ilmaga minna maailma vallutama :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig