Friday, January 1, 2016

Monthly Beauty Faves


Today we're starting a new section, Monthly Beauty Faves which summarises beauty products I've bought during the last month. In the beginning of January we're looking into the Christmas month when I managed to give myself quite a few presents. In the beginning is December, a Feelunique advent calendar made of 12 cute Windows made it to me. It meant 12 days of excitement when I opened a window in the morning and got a new beauty product out of the calendar. 

The Feelunique calendar reminds me of Stellarium Box a little which is also made of surprises, regardless of the fact that the brands represented in the box are known. I was vet pleased with this  € 42 calendar, because I found brands that I wouldn't have known to buy myself. For example, a Nuxe lip balm that works like medicine at night or Salcura "Winter Skin" hand cream (85 ml) that I had never heard anything about.



My love for Urban Decay is only growing. When the UD palette created in collaboration with Gwen Stefani came on sale, I got it. This palette surely pleases those who prefer nude tones, but there are also bolder shades for the crazier looks in the palette. Full points for the design. It's a pity to put it in the drawer. I have the most brushes from the brand Zoeva. When I started putting my makeup case together, I got quite a lot of their brushes and I can only sing praise.  Brushes are soft, they're good to work with and there's no need to worry that you can't get a white brush clean. After a wash they're good as new. I also bought three products from the line of the legendary Charlotte Tilbury - I have her foundation Light Wonder, Wonder Glow that gives a healthy glow and Goddess Skin Clay Mask. And... Many Tilbury products best the name Wonder, but I would have thrown one of them out of the window out of disappointment. But soon more about that. Those were my modest purchases in December. Which of the products would you like to read more about? Are you interested in the contents of he Feelunique calendar?



Head uut aastat kõigile Stellariumi sõpradele! Uuel aastal kõik on uus! Tänasest alustab rubriik "Monthly Beauty Faves", mis võtab kokku erinevad ilutooted, mida olen eelmisel kuul ostnud. Jaanuari alguses piilume möödunud jõulukuusse, mil mul õnnestus teha endale õige mitu kingitust. Detsembri alguses jõudis minuni Feelunique jõulukalender, mis koosnes 12 vahvast aknast. See tähendas 12 hommikut elevust, mil avasin ühe akna ja koukisin kalendrist välja uue üllatuse.

Feelunique`i kalender meenutab mulle natuke Stellarium Boxi, mis koosneb suures osas ju ikkagi üllatustest. Ma ise jäin selle 42 € maksva kalendriga väga rahule. Esiteks meeldivad mulle üllatused ja teiseks leidsin sealt sellised kaubamärke, mida ma ise poleks osanud osta. Näiteks NUXE huulepalsam (15 gr), mis mõjub huulel nagu ravim või Salcura "Winter Skin" (85 ml) kätekreem, millest ma polnud varem midagi kuulnud. Kätekreem on suures topsis ja seda jätkub ilmselt järgmiste jõuludeni. Ja kui mitte jõuludeni, siis jaanipäevani kindlasti.

Kui müüki tuli Urban Decay ja Gwen Stefaniga koostöös loodud lauvärvid, otsustasin, et ühe paleti jaoks on mul kodus kindlasti ruumi. See palett meeldib vast nendele, kes eelistavad erinevaid nude-toone, kuid nagu pildilt näha leidub seal ka julgemaid värve, millega saab kõikvõimalikke hullumeelseid meike teha. Täispunktid saab minu poolt paleti disain. Seda on kahju peeglilaua sahtlisse lükata. 



Kõige rohkem meigipintsleid on mul Saksa firmalt Zoeva. Kui hakkasin oma meigikohvrit kokku panema, siis ostsin endale üsna palju nende pintsleid ja mul jätkub vaid kiidusõnu. Iga euro on läinud õigesse kohta. Zoeva kohta võib öelda, et kvaliteedi ja hinna suhe mängib esimese kasuks. Pintslid on pehmed, nendega saab väga hästi meike teha ja pole tarvis karta, et pintsli valge karv tumedamast lauvärvitoonist pestes puhtaks ei saa. Pärast pesu on nad justkui uued. 

Lisaks ostsin endale legendaarse meigikunstniku Charlotte Tilbury sarjast kolm toodet - jumestuskreemi "Light Wonder", nahale sära andva "Wonder Glow" ja suisa legendaarse näomaski "Goddess Skin Clay Mask". Jaa... Paljud Charlotte Tilbury tooted kannavad nime Wonder ehk ime, kuid ühe nendest oleks ma suure pettumuse pärast aknast välja visanud. Sellest teen õige pea eraldi juttu. Need olid minu ostud detsembris. Millistest toodetest soovid lähemalt lugeda? Kas sind huvitaks kogu Feelunique`i kalendri sisu? Milliste ilutoodetega sina end detsembris premeerisid?



SHARE:

19 comments

  1. Feelunique jõulukalendrist tahaks näha kõiki üllatusi. Ma alati mõtlen, et kas neid tasub osta. Kas kasutan neid üllatusi või hoopis pettun? Kõige luksuslikumad asjad on kindlasti Charlotte Tilbury omad, nendest tahaks lähemalt lugeda. Kõige huvitavam ikka see, milles pettusid, sest neid reklaamitakse ju kui imetooteid!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Charlotte Tilbury on tõesti imetoodete looja ja oh seda pettumust, kui mõni toode ootustele ei vasta. Sellest lähemalt blogis juba õige pea!

      Delete
  2. Õnnelikku aastat uut! :)
    Tundub, et Stellarium alustab uue lemmikrubriigiga ;) Lauvärvikarbi disain on tõesti muljetavaldav - olen isegi oma lemmikuid aeg-ajalt kohvrist välja "unustanud", sest nad on niiii ilusad! Eriti raske on kauneid parfüümipudeleid päikesevalguse eest ära peita, selleasemel et nad kõikjale laiali laotada ja üha uuesti imetleda! Feelunique kalendrit vaataks küll veel:) minu detsembrikuised ostud sädelesid ohtralt ja kulusid kiirelt :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Soovin ka Sulle õnnelikku uut aastat! Fotodel tundub UD lauvärvipaleti disain väga ilus, kuid käes hoides on see karbike kuidagi veelgi uhkem ja stiilsem. Kõike alati pildile ei püüa :)

      Delete
  3. Imelist uut aastat! Feelunique jõulukalender tundub tõeliselt ahvatlev, sellesse sooviks küll lähemalt piiluda :) Üksnes pilti vaadates lausa armusin UD paletti, milline lummav värvivalik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Soovin ka Sulle imelist uut aastat! Urban Decay juba teab, kuidas naisi üllatada. See on üks neid brände, kus ma pole üheski tootes pettunud.

      Delete
  4. Ilusat uut aastat! Mind huvitaks väga kogu kalendri sisu:) , ise uudistan Stellarim BOXi kallal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Head uut Sullegi, hea Raile. Võtan soovi arvesse ja kiikame siis õige pea koos Feelunique kalendrisse.

      Delete
  5. Ole uuel aastal sama tegus nagu eelmisel aastal! Sinu blogi on minu jaoks üks neljast kanalist, mida igapäevaselt loen ja kohvi maitseb paremini, kui oled uue postituse üles pannud. Kõige enam huvitab mind milline Tilbury toode sulle ei meeldinud. Ma kasutan Tilbury lauvärve ja olen väga rahul.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh heade soovide eest! Omalt poolt luban, et Stellarium ikka kasvab ja areneb, kus ta pääseb :)

      Delete
  6. Mind tohutult huvitab selliste kalendrite sisu. Need on aina tõusvamas trendis. Kas sellist kalendrit tellides jääd omadega plussi? Urban Decay Gweni-paleti tellisin täna endale feeluniquest. Võib vist öelda, et sinu postitus oli viimane piisk mu karikas, kogu aeg aina arutasin, kas tahan seda või ei :) See on kindlasti ka minu uus lemmikrubriik. Head uut aastat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Head uut aastat Sulle, Liina. Anna kindlasti teada, kuidas UD palett meeldis. Nende sinine lauvärv selles paletis on väga hurmav. Esimene, millega endale meigi tegin!

      Delete
  7. Meeleolukat uut aastat ! Sooviks lähemalt feelunique kalendrist kuulda. Pikisilmi ootan Tilbury tagasisidet :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Soovin Sullegi meeleolukat uut aastat! Tilbury tagasiside tuleb õige pea :)

      Delete
  8. Ka mulle jäid FeelUnique-s meigipaletid silma ja mõtlesin isegi tellida, kuid ei julgenud. Mäletan, et viimati ostsin Strasbourgis Kiko lauvärve, hiljem kasutamisel selgus, et kõik pudiseb silmadelt maha...või ei oska mina neid siis kasutada :D Mõtlesin, et segan pva liimiga kokku ja kaunistan mõne pudeli ära...Detsembris jõudis kohale mu tilluke pakk FeelUnique-st, tellisin Lily Lolo ja Tanya Burr-i huuleläike :) Mõlemaga olen rahul. Ning StellariumBoxi sisu on ka kasutusel, mulle see väga meeldis. Üks lõhn on kohe eriti lemmik sealt! Nimi ainult hetkel ei meenu...Kalender ka pakub huvi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiko on minu suur lemmik. Milliseid lauvärve Sa kasutad? Mul on palju monolauvärve. Paljud lauvärvid kipuvadki meikimise ajal pudisema. Kas Sa paned silmameiki tehes laugudele kerge kihi jumestuskreemi või laugudele mõeldud primerit? Kui lauvärv pudiseb, siis soovitan teha enne silmameik, seejärel nägu pudisevast meigist ära puhastada ja teha meigipõhi ning muu sinna juurde. Kui ma ise endale meiki teen, siis alati alustan silmadest :)

      Delete
    2. Võib-olla siia ongi see koer maetud, et pole vastavat kihti lisanud...just neljapäeval fotomeiki saades seletas meigikunstnik, et mis laugudele alguses paneb :) Eks pean endale muretsema ja katsetama uuesti :) Lauvärvidest on hetkel siis kolm Kiko oma (kuldne, aprikoos, avokaado roheline :D) ja kahe värviga Coleur Caramel. Tänan ka lisainfo eest!

      Delete
    3. Kahjuks pudisevad paljud lauvärvid rohkem või vähem näole. Näiteks Sleekil on imepärased toonid, kuid pudisevad liigselt nahale. Hoolimata sellest, kas kasutad primerit või mitte. Seega jää ikka selle juurde, et kanna jumestuskreem näole siis, kui silmameik on peaaegu valmis ja seda on vaja vaid pisut-pisut viimistleda. Hinnaklassist on Lumenel ja Zoeval väga head primerid. Ma ise usun jäägitult Urban Decay primeritesse.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig