Monday, January 11, 2016

Kristel Mardisoo - what`s in her makeup bag?


Sleeping Beauty lookalike Kristel Mardisoo conquered the front pages of all local outlets when her romance with the most influential rock star in Estonia - Tanel Padar - started. Every magazine wants this photogenic couple and their relationship secrets on their pages. But we're making a U-turn and are peeking into Kristel's makeup bag and talk beauty talk. All the more so because Kristel finished Roosikrantsi makeup school in December and she's planning to work as a professional makeup artist. 

Kristel confirms that makeup art is captivating. She wondered for some time whether it wouldn't be an adventurous challenge to learn to do makeup for others. Yes, exactly, for others, because Kristel doesn't use much makeup herself. On a daily basis she only uses a bit of concealer under the eyes, mascara, and a bit of gloss on the lips. Kristel finds that it's not worth burdening the skin every day with strong makeup. And all the more so since when she goes to different receptions (last year she was named as one of the most stylish at the Independence Day reception held by the President) and events every week, she uses the services of makeup artists. Despite the fact that she has her own diploma today, she prefers to do others' makeup, and for important events she trusts herself in the hands of professionals. The talented makeup artist Kadri Tomann visited Stellarium Pop Up Makeup Studio last Saturday, and she did Kristel's makeup.



"My signature look is dark eyes and light lips. I'm used to it and I feel the best like that," says Kristel. "To be honest, I was quite far from the world of makeup for some time, and just now I'm choosing and thinking - what to buy. In Prague, I bought myself a lipstick from the M.A.C. Christmas collection, but as you can see from the photo, I haven't used it once. I'm gathering courage. Nevertheless I have a red Chanel lipstick in my bag that I use occasionally. I have some products from the Make Up Forever range and I also like Make Up Store. My skin is demanding, so I choose my products very carefully."



Makeup makes every woman beautiful, but a smart woman knows that beauty starts from taking care of yourself. Kristel often goes to a beautician, and she thinks it's important to have a selection of various facial masks in the bathroom. For example, she gives full points to the much-praised Vestige Verdant mask, which she uses after heavy makeup. In addition to that, Kristel uses the LUMI mask with hyaluronic acid and the olive mask by Valenca Paris.  


What's Kristel's beauty motto? "Taking care of skin starts with cleaning it and it's as important as how you take care of your skin. Makeup is always beautiful, but what matters more is what you do with your skin everyday. Makeup free days are important, you also have to acknowledge that we're only given one skin, and offer it the best."  Oh yes, Kristel believes that one of the keys to a beautiful look is a long sleep. How else could she be a Sleeping Beauty lookalike?


Kristel Mardisoo ja Tanel Padar / Photo: Liis Treimann

Okasroosikest meenutav Kristel Mardisoo vallutas kõigi kohalike väljaannete esikaaned ajal, kui algas tema romanss Eesti kõige mõjuvõimsama rokitähe Tanel Padariga. Selgemast selgem - iga ajakiri soovib fotogeenilist paari ja nende suhtesaladusi oma veergudele. Kuid meie teeme kannapöörde ning piilume hoopis Kristeli meigikotti ja räägime temaga ilujutte. Seda enam, et läinud aasta detsembris lõpetas Kristel Roosikrantsi meigikooli ja plaanib asuda tööle professionaalse meigikunstnikuna.

Kristel kinnitab, et meigikunst on lummav. Ta mõtles juba mõnda aega, et kas poleks mitte seiklusrikas väljakutse õppida teisi meikima? Jah, justnimelt teisi, sest ennast meigib Kristel vähe. Igapäevaselt kasutab ta silmade all vaid peitekreemi, loosi läheb ka ripsmetušš ja huultele pisut läiget. Kristel leiab, et näonahka pole mõtet igapäevaselt tugeva jumestusega koormata. Seda enam, et kui ta erinevaid vastuvõtte külastab (eelmisel aastal nimetati ta üheks stiilseimaks Vabariigi aastapäeva külaliseks) ja iga nädal üritustel käib, kasutab ta meigikunstnike teenuseid. Hoolimata sellest, et täna on diplom taskus, eelistab Kristel meikida hoopis teisi ja tähtsate vastuvõttude eel jätab ta end proffide hoolde. Meil oli Stellariumi Pop-up Meigistuudios läinud laupäeval külas andekas meigikunstnik Kadri Tomann, kes tegi Kristelile meigi. Muide, Stellariumi Meigistuudio leiad Facebookist SIIT, vajuta like ja ole meie uudistega kursis!



"Minu signatuurmeik on tume silmameik ja hele huul. Ma olen selliselt harjunud ja tunnen end nii kõige paremini," räägib Kristel. "Kui aus olla, olin meigitoodete maailmast pikka aega kaugel ja alles nüüd valin ja mõtlen, et mida osta? Prahas ostsin endale MAC- jõulukollektsiooni sädelevad lauvärvid ja tumelilla huulepulga, kuid nagu ka pildilt näha, pole ma huulepulka kordagi veel kasutanud. Kogun julgust," naerab Kristel. "Siiski leidub mul kotis Chaneli punane huulepulk, see on mul aegajalt kasutusel. Mul on mõned tooted Make Up Forever sarjast ja samuti meeldivad mulle Make Up Store`i asjad. Minu näonahk on kapriisne ja seetõttu valin tooteid väga hoolega."




Meik teeb iga naise ilusaks, kuid tark naine teab, et ilu algab enda eest hoolitsemisel. Kristel käib sageli kosmeetiku juures ja peab oluliseks, et ka vannitoas oleks valik erinevaid maske. Näiteks annab ta täispunktid palju kiidetud Vestige Verdant maskile, mida kasutab just pärast seda, kui näonahk on meigist olnud koormatud. Lisaks kasutab Kristel ka LUMI taastavat hüaleroonhappega näomaski ja Valenca Paris oliivimaski.

Milline on Kristeli ilumoto? "Naha eest hoolitsemine saab alguse selle puhastamisest ja väga tähtis on see, kuidas sa näonaha eest hoolt kannad. Meik on alati kaunis, kuid veelgi tähtsam on see, mida sa võtad oma nahaga argipäevadel ette. Meigivabad päevad on olulised, samuti tuleb endale teadvustada, et meile on antud vaid üks näonahk ja pakkuda talle parimat."   


Ah jaa, Kristel usub, et üks kauni välimuse saladus on pikk uni. Kuidas muidu ta saakski meenutada Okasroosikest?

Ära unusta meie mängu, kus loosime välja kaks paari adidas jalanõusid. Loosi leiad SIIT.




PHOTOS: Meisi Volt & Stella K. Wadowsky

SHARE:

12 comments

  1. Kristel on noor ja kaunis, igapäevaselt tõesti ei maksagi värske ja puhta jumega nahka üle koormata liigse meigiga.
    Nõustun täiesti mõttega, et meigiga saab oskuslik kunstnik teha imesid, aga kõik algab krundist, st igapäevane pidev nahahooldus+ piisavalt und+palju vett ja liikumist.
    Vahva, kui inimene otsib omale uusi väljakutseid ja teiste ilusaks tegemine on ju ilus asi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, Kristeli ja Kadriga oleks võinud hämarast hommikuni rääkida. Kuid mulle väga meeldib, kui noored naised tuletavad teistele meelde, et ilu algab ikka naha eest hoolitsemisest ja kosmeetikus võib ka vahel käia :)

      Delete
  2. Need meigikoti postitused toovad alati nii palju mõtteid pähe, et võiks nende põhjal vist tunde arutelusid pidada ja ikka ei saaks küll! Esimese kiire pilguga fotodele näisid meikar ja meigitav väga sarnased, nii ilusa naha ja näojoonte puhul on kindlasti lausa lust jumestada. Palju õnne Stellariumi Meigistuudio loomise puhul! Rumal küsimus küll, aga ma pole siiani aru saanud, et kas pop-up tähendab midagi ajutist ja hiljem on plaan asukohta vahetada? Loodan, et jõuan seda igatahes uudistama, kui Tallinna tulemas olen :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. See pole üldse rumal küsimus. Pop-up on tõesti asi, mis pannakse ajutiselt püsti ja mis võib ka ühest kohast teise rännata. Hetkel oleme aga vägagi ühes paigas ja seal teen ma proovimeike :) Eilses Instagramis oli minu lemmik merineitsi meik.

      Delete
  3. Minu väike õde on suur Tanel Padari fänn. Olen talle loendamatuid kordi Taneli plaate kinkinud. Mäletan, et kord astus ta oma segamini toas ühe Taneli CD katki ja pidime uue ostma. See meigikoti rubriik ongi vist minu lemmik, sest ka sõbrannade meigikotis on põnev tuhnida.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meigikott on alati pisut isiklik ja nagu ikka - kõik, mis on isiklik, on ka põnev. See kõlab nagu keelatud vili :)

      Delete
  4. Ma isegi ei tahaks tuhnida oma sõbranna meigikotis, sest nagu Stella kirjutas on see pigem isiklik :), vaid paluks tal näidata ja tutvustada valitud toodete häid ja halbu omadusi, sest vahepeal jäävad meigikotti ka need tooted, mis pole päris head, aga ajavad asja ära, kuni uue saabumiseni... Aga jällegi killuke "virtuaalset sobramist" :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teiste meigikotid on tõesti väga põnevad. Igal naisel on varuks mõni lihtne ja vahva nipp, mis muudab välimust üsna kiiresti ja tulemus on suurepärane. Plaanin isegi paar sellist postitust teha :)

      Delete
  5. Oh teda oli lausa lust pildistada! Jään ootama uut ja huvitavat seeriat, mida tabada :)

    ReplyDelete
  6. Minule meeldib must, olen Raplast.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig