Sunday, December 20, 2015

Warm Winds of December


The biggest enemy of photo sessions is cold wind. I'm not out off by minus degrees or snowfall when at a shoot, but cold wind is not my cup of tea. This time there's no reason to complain - we have a warm December here in Estonia and on one of the days like that with gentle wind we caught my bold lilac Hunters, the Pohjanheimo coat with a playful lining, and the elegant backbag Jo Bag by Stuudio Nahk in photos. When you let me loose in a big mall, then the first place where you can find me (read: where I run) is of course bags.

The more time passes, the more I love bags by Estonian designers. When travelling, our designers' bags always catch attention. I'm always asked where one or another bag is from. My Jo Bag is again one of those that goes well with my lifestyle. I can wear it comfortably on my back, jump on my scooter, or easily cruise through the city of a bike. I have a very special pull towards furry bags. Besides - they're easy to care for - the pony leather is water and dirt repellent. For someone as who wants comfort as much as me, this bag is perfect. Jo Bag is made of pony leather and it's designed so that it foes with every look. As you can see, the Jo Bag and the glamorous Pohjanheimo coat get along really well. I think they even formed an attraction between them. When you mix things that don't necessarily seem to go together at first sight, you always get the best result. There are only a few days left til Christmas! If you can manage that at all, take a time out and look back at the year. I can bet you did well! Have a beautiful start for the week!

Outfit details:

Rucksack: Stuudio Nahk Jo Bag (here)
Coat & dress: Pohjanheimo Couture 
Wellies: Hunter
Earrings: Pi-Ret Jewelry (here)
Make up: Janne Jurkatam


Fotosessioonide suurim vaenelane on külm tuul. Poseerides ei pelga ma miinuskraade ega lumesadu, kuid külm tuul pole minu tass teed. Sel korral pole aga virisemiseks põhjust - meil siin Eestis on soe detsember ja ühel sellisel leebe tuulega varustatud päeval püüdsime pildile minu edevad helelillad Hunterid, kelmika voodriga Pohjanheimo mantli ja Stuudio Nahk poolt loodud väärika seljakoti, mis kannab nime Jo Bag.  

Kui mind kuhugi suurde kaubamajja lahti lasta, siis esimene osakond, kus mind leida võib (loe: kuhu ma torman), on loomulikult käekotid! Mida aeg edasi, seda rohkem armastan ma Eesti disainerite loodud kotte. Välismaal reisides tõmbavad meie disainerite käekotid alati tähelepanu. Alailma küsitakse, kust see või teine kott on pärit? Minu Jo Bag on taas selline, mis sobib minu elustiiliga. Ma saan ta mugavalt selga panna ja tõukerattale hüpata või mugavalt jalgrattal läbi linna kruisida.Mul on mingi eriline tõmme karvaste kottide vastu. Pealegi on neid lihtne hooldada - poni nahk on mustust ja vett hülgav materjal. Minusugusele mugavale inimesele sobib ideaalselt.  Jo Bag on poni nahaga seljakott ja disainitud nii, et see sobib iga lookiga. Nagu näha saavad Jo Bag ja Pohjanheimo glamuurne mantel omavahel hästi läbi. Minu meelest tekkis neil omavahel lausa mingi tõmme. Kui miksida kokku asju, mis esmapilgul justkui ei sobi, saab alati parima tulemuse. Jõuludeni on jäänud vaid loetud päevad! Kui vähegi saad, võta aeg maha ja vaata korraks aastale tagasi. Võin kihla vedada, et sa olid sel aastal tubli! Ilusat algavat nädalat! 


PHOTOS: Emine Lundsten

SHARE:

14 comments

  1. Oh Stella you look gorgeous as always and your lilac Wellingtons are adorable, I'd love to see you wearing them with a Skirt and black Tights, I've been going to work wearing a black Suit, shiny red Wellingtons and black Tights and received many admiring glances.
    Kisses
    Julie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you, dear Julie. May the magic and the wonder of the holiday season stay with you throughout the coming year :)

      Delete
  2. Ah sa mait! Väga mõnus seljakoti, Hunterite ja mantli toonikooslus. :) Kaunis fotoseeria!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ah sa mait, Mariann. Kiika Stellariumi advendikalendri võitjaid!

      Delete
  3. Replies
    1. Ülle Pohjanheimo mantlid on loodud täpselt minu jaoks. Tal jagub mantleid, millel on 60ndate hõngu ja siis jälle väga šikilt tänapäevaseid. Igaühele midagi.

      Delete
  4. Väga kaunis mantel ja need helelillad Hunterid sobivad nii hästi! 💝

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul oli pikka aega soov saada endale just helelillad Hunterid. Need on halva ilmaga parimad tusatuju peletajad.

      Delete
  5. Mummuline siseriie on väga vahva! Ja mantel sobib hästi selliste ilmadega nagu praegu on. Kuigi ma olen ise viimasel ajal skeptiline, kui satub tume kott ja hele mantel, sest omad kogemused on näidanud, et vihmaga või isegi ilma vihmata(!?) kott määrib. Sellepärast ma ei julgegi heledaid mantleid vaadata :D ja käekotte ei ole kunagi liiga vähe! Alati on vaja JUST sellist ja sellist kotti... :) Ma olin nii pettunud oma kotis, kui see eelmine nädalavahetus otsustas kõndimise ajal porilompi kukkuda, sest üks kinnitus andis järele...aga ise naersin samal ajal, sest see võis naljakas vaatepilt olla autosõitjatele :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mantli või kasuka vooder on nii tähtis. Mulle meeldib, kui kas muster või värv või mõlemad on nö. üle võlli. Mul pole endal olnud kogemust, et kott mantlit määriks, küll aga värvis mind kunagi üks must kasukas. Käisin mitmel kohtumisel ja kui koju jõudsin, vaatasin, et kael oli mustem kui mu porised saapad... Elu pakub ikka üllatusi ja igav ei hakka :)

      Delete
  6. Kleit ja kott sarnaste vormidega stiilselt koos.
    Mantel nii armas, neutraalne toon ja lihtne lõige.
    Täpiks nagu ikka rõõmsad kummikud :) Hästi armas komplekt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seda seljakotti näeb mul iga päev seljas. Loodan, et saan teda järgmisel korral veelgi lähemalt näidata. Ja nimi Jo meeldib mulle ka :)

      Delete
  7. Ma ei jõua sinu kummikuid ära imetleda. Kuid ma tahaks kord postitust, kus sa neid kõiki hoiad?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on osad vanemate juures ja teised kodus. Kuna mu emale kummikud absoluutselt ei meeldi, pole ka vaja karta, et keegi nendega vahepeal jalutamas käib (kuigi ega ma pahaks ei paneks).

      Delete

Blogger Template Created by pipdig