Thursday, November 26, 2015

Three Little Pic: Five O'clock Tea


I've always believed that a cup of tea is something that brings peace and solutions to all problems. I've probably got this idea from the countless British films where drinking tea is a ritual in itself and I remember the day I went for five o'clock tea at the Ritz in London with a friend.  

Regardless of whether it's really dark outside, or raining cats and dogs, a cup of tea is consolation. A luxury that everyone can afford, and isn't it up to every one of us to make a wonderful ritual out of drinking tea? I daily need an hour for myself to be alone, and a cup of tea always goes with it. It's so nice to align your thoughts, align the pencils on the desk, and think of the thousand an one things that still need to get done before the end of December. 

That's why the new Nestea apple cinnamon drink really spoke to me which you can heat up and drink as hot tea. I've been a passionate lover of the Nestea lemon ice tea, but the coming cold requires a warm drink to be in an arm's reach. Nestea sent me a lovely red cup which is appropriate for welcoming the coming Christmas month with, and as a super cute accessory, I got a little red scarf which kindly reminds that it's time to wear a scarf. Bear Evelyn has been a patron of the blog since the early times who's joined me in outfit post in Stellarium. That's why Evelyn got the red scarf, and I took her in my arms when Meisi was shooting us on a cosy evening. We were listening to Christmas songs already that evening, and the hot apple cinnamon drink took the thoughts on Christmas decorations and the stocking that can be put out soon.




Mul on alati olnud kindel usk, et tassike teed on see, mis kingib meelerahu ja lahendab justkui kõik mured. See arusaam on kindlasti tulnud loendamatutest Briti filmidest, kus tee joomine omaette rituaal ja ma mäletan eriti selgelt päeva, mil käisin Londonis oma sõbraga Ritzis teed kella viie teed joomas. 

Ükskõik, kas väljas on pilkane pimedus või sajab pussnuge, kuum jook on lohutav. Luksus, mida igaüks saab endale lubada ja kas pole see mitte meie endi kätes, millise imelise rituaali saame enda jaoks tee joomisest teha? Mina vajan igapäevaselt ühte tunnikest, et olla omaette ja selle juurde käib alati tassike teed. Nii mõnus on mõtted korda seada, pliiatsid kirjutuslaual ritta sättida ja mõelda nendele tuhandele ja ühele asjale, millega tuleb veel enne detsembrit ühele poole saada? 

Seepärast kõnetas mind väga Nestea uus õuna-kaneeli jook, mida saab sedakorda soojendades kuuma teena juua. Seni olen olnud kirglik Nestea külma sidruni tee austaja, kuid lähenevad külmakraadid mõjuvad ikka nii, et kuum jook peab olema käe ulatuses. Nestea saatis mulle vahva punase tassi, millega võib julgesti algavat jõulukuud tervitada ja eriti armsa aksessuaarina sain väikese punase salli, mis tuletab lahkesti meelde, et juba ammu oleks aeg sall kaela panna. Karu Evelyn on olnud Stellariumi algusaegadest peale justkui blogi väike patroon ja paaril korral on ta ka minu outfiti postitustes kaasa löönud. Sellepärast kinkisin punase salli just Evelynile ja võtsin ta kaissu, kui Meisi meist ühel õdusal õhtul pilte tegi. Kuulasime juba jõululaule ja õuna-kaneeli kuum jook viis mõtted sellele, et õige pea saab jõuluehted välja tuua ning sussi aknale sättida. 

Mäng on lõppenud! Sel korral võitsid endale jõulutee Tiina Rajand, Maria ja Anu Saavaste. Palun võtke Stellariumiga ühendust: info@stellarium.ee Palju õnne! Need, kes täna ei võitnud, osalege kindlasti Stellariumi Advendikalendrimängus, mille leiad siit ja kiika ka kinldasti adidaste loosi, millest saad lugeda siin.





PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

10 comments

  1. Jõululaulud, kaneel ja kaisukaru kõlavad väga hubaselt :)
    Homme on juba esimene advent, ongi aeg sussid aknalauale viia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi jaa... Pean tütre eest tema sussi aknalauale panema. Samas on tal mitu rauda tules - hambahaldjas peaks ka öösel tulema. Raskeks läheb :)

      Delete
  2. Mina olen pikki aastaid olnud Nestea virsikutee austaja. Tavaliselt ostan poodidest ka suurema koguse ja suured pudelid. Osalen loosi.

    ReplyDelete
  3. Osalen mängus. Ma armastan Limpat, virsikujääteed ja muidugi vanaema aiast korjatud piparmündi teed.

    ReplyDelete
  4. Vaieldamatu lemmik on vaarikavarre tee.

    ReplyDelete
  5. Piparmünditee on minu lemmik, jagasin Facebookis.

    ReplyDelete
  6. Ma arvan, et võin ennast küll vabalt suisa teehoolikuks tituleerida ja kuigi must tee pidi ka kahjulik olema mõningate näitajate poolest (mis poleks), siis see on nauding ja sõltuvus, mida ma endale keelata ei kavatse. Mulle meeldib väga nii Earl Grey kui ka English Breakfast kas või lihtsalt tassis nina all auramas ja lõhnamas, ka neid joomata tunnen, kuidas mõnus leebe lohutus üle meelte laskub ning päeva paremaks teeb. Minu külalised saavad aga peale valiku kohv või tee siis ka väga paljude teesortide vahel oma otsuse langetada, mis muidugi sageli elu just kergemaks ei tee :) Nestea jääteedest meeldis mulle kõige rohkem üks rohelise korgiga roheline tee, mida kahjuks enam ei toodetagi, aga seda õuna-kaneeli jooki peaks täitsa proovima, sest eraldi kummastki on tee väga hea, miks siis mitte neid kokku panna :)

    ReplyDelete
  7. Minu lemmikuks ongi õuna-kaneeli tee, niii mõnusa jõululiku? maitsega :D Jagasin ka Facebookis ;)

    ReplyDelete
  8. Jääteedest on lemmik virsikumaitseline Nestea, tavateedest piparmünt. :)

    ReplyDelete
  9. Minu lemmik tee on aastaid olnud lihtne roheline tee. See on värskendav ja samas ka lohutav ning maitseb alati imeliselt.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig