Monday, November 16, 2015

Peek Inside: Vestige Verdant "Eye Serum"


I recently saw my friend in the street who was in a rush, but took three minutes to talk to me, and during that time she managed to ask me whether the new eye serum by Vestige Verdant is any good. So I remembered that the royal family of Vestige Verdant got its third member - eye serum - and I decided to share my thoughts on it with you. There are two opinions in today's post, one from me, and the other from the international makeup artist Meelis Krik.  

If I had to take one beauty product to an island with me, it would definitely be eye cream. I've used different eye creams for more than ten years, and I know eyes need to be taken care of. When I read that eye creams are a waste of time somewhere, I always ironically raise an eyebrow. I'm of the opinion that if anything deserves attention and care, then first and foremost it's you yourself, your body, your face, and the skin around your eyes. 

It always happens unexpectedly. At least with me. Another trouble with eyes! Some time ago I used a face wash and used it for the eyes as wel. The result was super sensitive skin around the eyes. In addition to that I'm someone who goes to bed late and wakes up early which means my eyes are always black from tiredness. 

Did I find relief? So. Eye Serum fills its promise - it absorbs at the speed of a Formula 1 car. When you only have a few minutes in the bathroom in the morning, you can continue with your makeup a minute after applying eye cream. What comes to dark circles around the eyes, then I'm convinced that if you don't change your lifestyle, eyecream alone won't suffice. It's the same as if to wait for anti cellulite cream to work magic while you gorge on cream cake in front of the TV late in the evening. It's the same with eyes. I know from experience that when I go to bed earlier, get a full night's sleep, and use good eye cream on top of that, there's hope to skip the dark circles around the eyes. 
What I like the most about the Vestige Verdant eye cream is the cooling effect on the skin from the cucumber extract. No less impressive is their list of all the good things the cream contains. It features, among other things, argan oil, hyaluronic acid, aloe, oat flour, cherry extract, melon seed extract, and olive squalane. Beautiful contents in a royal package.  

But... the Vestige Verdant Eye Serum is much more than yet another eye cream. I was thinking about it today when writing these lines. This eye serum has a message for you. What makes the eye serum special, is the cooling applicator created especially to devote a few minutes on the skin around your eyes and massage it lightly. It's like a reminder to take time in your busy schedule every morning and evening, and devote it on yourself. My recommendation: when you've decided to part with 44,90 eur for this eye serum, use all the perks the eye serum has, including the smart applicator. I didn't do it at the start. I put the cream on the back of my hand, patted the cream around my eyes quickly with my fingers, and rushed into the daily grind.  

When I invited makeup artist Meelis Krik who has tested a lot of cosmetics in his life, to test the eye serum in the blog, I realised that he had approached the Vestige Verdant eye serum completely differently. He has more time and experience than me. A couple of days after starting to use the eye serum, Meelis wrote to me: "I'm using it for four days, and the swelling under my eyes is gone. All is well and superb. Amazing package, and of course, very very vain design." Meelis gives full points to the applicator. 

And to finish. Design this fancy can confuse people. My cleaner found the Vestige Verdant eye serum from my bed, next to the pillow. Thinking that it's probably everything but an eye serum, she discreetly put it in my underwear drawer...




Nägin hiljuti tänaval oma kiirustavat sõbrannat, kes võttis siiski kolm minutit, et minuga juttu rääkida ja selle aja jooksul jõudis ta küsida: "Kas Vestige Verdanti silmaseerum on ka hea?" Nii meenus mulle, et Vestige Verdanti kuniglikku perekonda on sündinud kolmas liige - silmaseerum ja otsustasin sulle oma muljeid jagada. Tõsi, tänases postituses on kaks arvamust. Üks minult, teine rahvusvaheliselt jumestuskunstnik Meelis Krikilt.

Kui ma peaksin üksikule saarele ühe ilutoote kaasa võtma, oleks see ilmtingimata silmakreem. Ma olen erinevaid silmakreeme kasutanud üle kümne aasta ja tean, et silmaümbruse eest tuleb hoolitseda. Kui loen kuskilt arvamust, et silmakreem on lihtsalt raha raiskamine, paneb see mind irooniliselt ühte kulmu tõstma. Olen arvamusel, et kui miski väärib tähelepanu ja hoolt, siis oled see eelkõige sina ise, sinu keha, sinu nägu ja sinu silmade ümbrus. See juhtub alati ootamatult. Vähemasti minul. Järjekordne jama silmaümbrustega! Alles mõni aeg tagasi kasutasin üht näopesugeeli ja loputasin sellega ka silmi. Tulemuseks ülitundlikud silmaümbrused. Lisaks olen ma hiline uinuja ja varane ärkaja, mis tähendab omakorda väsimusest musti silmaaluseid. Kas mina leidsin Vestige Verdanti silmaseerumist leevendust? 

Jah, seerum täidab oma lubaduse - ta imendub nahka vormelauto kiirusel. Kui sul on hommikul vannitoas aega vaid loetud minutid, siis saad minut pärast silmakreemi peale kandmist oma igapäevase meigiga jätkata. Mis puudutab musti silmaaluseid, siis siinkohal olen ma veendumusel, et kui elustiil ei muutu, siis silmakreemist üksi jääb väheks. See oleks sama, mis oodata, et tselluliidikreem üksi teeb imesid, sel ajal, kui sa hilistel õhtutundidel televiisori eest kreemitorti näost sisse ajad. Nii on ka silmaümbrustega. Tean omast käest, et kui lähen varem magama ja saan oma unetunnid täis ning kasutan lisaks head silmakreemi, on lootust pääseda väsimusest tingitud mustadest rõngastest silmade all. Kõige rohkem meeldib mulle Vestige Verdant silmakreemi jahutav toime nahale, mis on saavutatud tänu kurgiekstraktile. Ja vähem muljet avaldav pole nende nimekiri heast ja paremast, mida kõike silmakreem sisaldab. Muu hulgas leiab sellest maagilisest mustast pudelist argaaniaõli, hüaluroonhapet, aaloed, kaerajahu, kirsikekstrakti, meloniseemneõli ja oliivi skvalaani. Ilus koostis, kuninglikus pakendis.

Kuid... Vestige Verdandi Eye Serum on tegelikult palju enamat kui üks järjekordne silmakreem. Jäin selle peale täna mõtlema, kui neid ridu kirja panen. Sellel silmaseerumil on sulle sõnum. Nimelt teeb silmaseerumi eriliseks jahutav aplikaator, mis on loodud spetsiaalselt selleks, et paar minutit silmaümbrusele pühendada ja seda kergelt masseerida. See on justkui meeldetuletus, et sa võtaksid igal hommikul ja õhtul oma kiires tempos aja maha ja pühendaksid enda nahale natuke rohkem aega. Minu soovitus on: kui sa oled otsusanud selle silmaseerumi eest käia välja 44,90 eur, siis kasuta kõiki hüvesid, mida silmaseerum pakub, kaasa arvatud nende nutikat aplikaatorit. Mina seda alguses ei teinud. Tuhistasin silmakreemi käeseljale, patsutasin sõrmedega kiirelt silmaalustele ja pisut kulmukaare alla ning tuhisesin hooga agipäeva.

Kui kutsusin blogisse silmaseerumit testima meigikunstnik Meelis Kriki, kes on oma elus testinud ohtralt kosmeetikume, sain aru, et tema oli Vestige Verdant silmaseerumile hoopis teisiti lähenenud. Erinevalt minust on tal ka rohkem kogemust. Loetud päevad pärast silmaseerumi kasutamist, kirjutas Meelis mulle: "Kasutan silmaseerumit juba neljas päev ja turses silmaalused on kadunud. Kõik korras ja lausa super. Vapustav pakend ja muidugi väga-väga edev disain." Meelis Krik annab täispunktid just spetsiaalsele jahutavale aplikaatorile.

Ja lõpetuseks. Nii uhke disain võib inimesed segadusse viia. Minu koristaja leidis Vestige Verdant silmaseerumi minu voodist, padja kõrvalt. Arvates, et tegemist on kõige muuga, kui silmaümbruse seerumuga, pistis ta selle peeglikapi asemel diskreetselt minu pesusahtlisse...

Mul on sulle ka hea uudis! Kaks õnnelikku saavad endale Vestige Verdant silmaseerumi. Kuidas võita? Palun kirjuta postituse alla, milline Vestige Verdant toode on sulle seni kõige enam meeldinud või mida ihaldad testida. Lisaks tuleb sul seda postitust jagada oma Facebookis, Instagramis, Twiterris või blogis. Lisaks peaksid olema Stellariumi Facebooki fänn, liituda saad SIIN. Üks kahest seerumist läheb loosi aga Stellariumi Instagrami fännide vahel, liitu meie Instagramiga SIIN ja loe reegleid Vestige Verdant foto alt. Tooted loosime välja 30. novembril. Head loosiõnne!
SHARE:

11 comments

  1. Kasutan Vestige Verdant maski, meeldib väga. Proovida sooviksin silmaseerumit, kuna siiani pole ma silmakreemide/seerumite mõjust suurt aru saanud, ehk see toode lükkab mu kahtlused ümber :)

    ReplyDelete
  2. Vestige Verdant turbamask on fantastiline. Seda julgen soovitada ja mask on oma hinda väärt ning seda jätkub pikaks ajaks.
    Silmadega on mul oma suhe, viimasel ajal on nad ülitundlikud ja nii pole ma mõnda aega kasutanud ei silmaümbruskreeme ega silmi jumestanud. Rõhutan nende asemel kulme ja huuli ja silmakreemidest käin kauge kaarega mööda. Ei oska arvata, kas mõjutab pidev töö kuvariga, kassikarvad (kes magab mul praktiliselt öösel pea peal :) või olles üle poole teadlikust elust silmi jumestanud, sai neil lihtsalt ühel hetkel kosmeetikast küll.
    Igatahes viimati Põhjakeskuses Buduaari ürituse ajal mõtisklesin ivake aega Verdanti leti juures silmaseerumi teemal ja mõtteks see
    tookord jäigi.
    Kui oleks võimalik proovida ja seerum sobiks, siis oleks silmade probleem äkki lahendatud.
    Delikaatse koristaja teema oli ka kusagil raamatus ajast, kui esimesed mobiiltelefonid ilmusid ja koristaja, kes leidis mobiili pererahva voodist oli selle elegantselt kusagile öösärgisahtlisse ruuminud. Pärast pererahvas otsis vigaseks ennast :)

    ReplyDelete
  3. Kelle juurde ka ei lähe ja kelle käest ei küsi, kõik kiidavad Vestige Verdant'i taevuni ning minu jaoks on see kindel märk, et ju siis väärib proovimist, kuid kahjuks ei ole jõudnud raha investeerida Vestige Verdant'i kosmeetikasse, kuigi olen igati nõus sellega, et sina ja su keha väärib kõige paremat. Hetkel on minu jaoks see kallim väljakäik kui ma endale lubada saaks ja kellele ma luiskan, seda on see ikka pikemat aega olnud. Isiklikult arvan, et häid silmakreeme ja eriti veel jahutava aplikaatoriga on väga raske leida, kui üldse võimalik, mis aga kurvastab, sest kunagi olin ühte sellist proovinud, kuid neid enam rohkem ei toodetud, mis pisut kurvastaski, sest see osutus mu lemmikuks väga pikaks ajaks ja just jahutava toime tõttu. Põhiliselt vallutavad nüüd poelette siiski vaid kreemid. Seepärast kui võimalust tuleb, siis prooviks kindlasti Vestige Verdant silmaseerumit. Miski pole parem kui pühenduda aega iseendale ja kõige paremaga. ;)

    ReplyDelete
  4. Oi! Midagi uut ka minule :) Polnud varem kuulnudki Vestige Verdandist. Kindlasti jääb see nüüd mulle silmapiirile! Hea meelega prooviks, sest just hakkabki silmakreem otsa saama. Senimaani olen kasutanud looduslikumaid silmakreeme ning kindlasti jätkan seda suunda :)

    ReplyDelete
  5. Proovida sooviksingi seda vormelauto kiirusel imenduvat silmaseerumit :)

    ReplyDelete
  6. Olen kasutanud aasta jagu nende õli (või õlide segu) väga meeldib. Mitte küll iga päev, aga just siis kui tunnen, et nahk vaja turgutust ja toitmist. Silm seerumit plaanin kindlalt endale soetada, tunnen et silmad nõuavad seda:) seega ootan, kuidas loosiga läheb.

    ReplyDelete
  7. Kasutan Vestige Verdanti maski. Suurepärane toode! Hea meelega prooviksin ka uut silmaseerumit. :)

    ReplyDelete
  8. Avastasin hiljuti Vestige maski ja olen ülirahul. Nüüd aga olen tõhusa silmaümbruse hoolduse otsinguil ning olen õnnelik, kui saan Vestige Verdant silmaseerumit kasutada. Mulle meeldib Vestige Verdant sarja luksuslik disain.

    ReplyDelete
  9. Olen proovinud VV maski ning mäletan siiani esimest muljet, kui selle peale kandnud olin. See üllatas parimas mõttes. Lisaks meeldib see täpselt nii paljudele, kui tean seda proovinud olevat. Õli ma veel proovinud pole - kuidagi pole jõudnud selleni. Kuid seerum on tõepoolest järgmine, mida ma kindlasti sooviksin testida! Ja muidugi see pakend on võrratu - tõeline ehe peeglilaual :)

    ReplyDelete
  10. Siiani olen kasutanud vaid maski, mis on super!! Olen hetkel uue silmakreemi otsingul ja arvan,et see kodumaine toode oleks ideaalne ;)

    ReplyDelete
  11. Nüüd olen minagi VV maski ära proovinud. Ma ütleks, et huvitav :) Mulle meeldib. Mehe sõber oli parajasti tulnud, kui maskiga ringi askeldasin, ütles, et nad kasutasid sõjaväes sama asja enese maskeerimiseks :D

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig