Wednesday, November 4, 2015

Meet the New Stellarium Candle!



Some time ago I shared a label with you that can be found on a Stellarium product. What the product was, remained a secret at that time. The commentators guessed hand cream, handbag, perfume, body cream, phone cover, and even a room scent. I hope I’m not disappointing you when I say it’s a candle again. Namely, the lemon and citronella Stellarium candle was one of Nurme Beauty’s most popular, but a while back it was taken out of production. 

At the same time there were many that really liked the candle. I have written earlier that this scent doesn’t scream in the room, but tells its story quietly. It doesn’t impose, but by no means remains unnoticed. So we decided to bring back the candle, and with a new label this time.  Stellarium’s photos have got a lot of praise, because they don’t fall short of magazine photos. That’s why the label now sports a photo that has been published in the blog before. 

This photo has its own story. It was taken on a sunny June day in Riga. It was Meisi’s birthday and we were on our way to the restaurant to celebrate. Meisi always has a camera with her, so we decided to capture the endless bags and phone covers I had taken along. There are also Estonian designers’ creations in the photo: coat by Ülle Pohjanheimo Couture and the crossbody by Hannele Merik’s brand MERIKH. This photo also carries my love for jewellery - I’m wearing my favourite vintage leopard bracelet and an original ring. But for each photo, the most important part is the good and bright mood in which the photo was born, and that day in Riga was indeed very sunny. Stellarium candle is on sale from November in the King Size Stellarium Box.



Mõni aeg tagasi jagasin sinuga silti, mille leiab Stellariumi tootelt. Millega tegemist, see jäi esialgu saladuseks. Kommenteerijad pakkusid kätekreemi, käekotti, parfüümi, kehakreemi, telefonikatet ja isegi ruumilõhnastajat. Loodan, et ma ei tekita kellelegi pettumust, kui ütlen, et tegemist on taas küünlaga. Nimelt oli Stellariumi sidruni ja tsitronella küünal Nurme Beauty üks populaarsemaid, kuid nagu ikka limited edition toodetega, oli ta kõigest kindla aja müügil. 

Samas on palju neid, kellele see küünal jätkuvalt väga meeldib.  Ma olen varasemalt kirjutanud, et see lõhn ei lärma toas, vaid jutustab ruumis vaikselt oma lugu. Ta pole pealetükkiv ja samas ei jää see aroom kuidagi märkamatuks. Seega otsustasime küünla tagasi tuua ja sel korral uue sildiga.

Stellariumi fotosid on alati kiidetud, sest need ei jää ajakirjade piltidele alla. Just seetõttu on küünlal sel korral blogis varem ilmunud foto. Sellel on oma lugu. Foto on tehtud ühel päikesepaistelisel juunikuu päeval Riias. Me olime Meisiga tulnud pikalt Londoni reisilt ja otsustasime ühe päeva nautida Riiat, mida me mõlemad nii väga armastame. See oli üldse pidulik päev. See oli Meisi sünnipäev ja olime teel restorani, et seda tähistada. Meisil on alati kaamera kaasas ja nii mõtlesime pildistada üles need lõputud kotid ja telefoniümbrised, mida ma olin kaasa võtnud. Sellel pildil leiab ka Eesti disainerite loomingut: mul on seljas Ülle Pohjanheimo Couture mantel ja Hannele Meriku firma MERÏKH crossbody. Samuti on fotol ideaalselt kajastatud minu armastus ehete vastu - pildil kannan oma lemmikuimat vintage leopardi käevõru ja üht originaalset sõrmust. Kui iga pildi puhul on minu jaoks tähtis anda edasi head meeleolu, milles foto on sündinud, siis see päev Riias oli tõesti helgematest helgem. Stellariumi küünal on alates novembrist müügil Stellarium Boxides. Eksklusiivse karbikese saad tellida stellariumbox@stellarium.ee Küll ma olen nüüd palju lobisenud... Huh. Kuidas sulle Stellariumi küünla uus silt meeldib?  

SHARE:

10 comments

  1. Wow, milline šikk pilt, mulle väga meeldib :)

    ReplyDelete
  2. Stiilne!
    Ma pole ammu lõhnaküünlaid põletanud. Õigem oleks öelda "ostnud". Ka põletanud olen viimasel ajal tavaküünlaid harva (hingedepäeval oli küll taas meeles küünlajalad välja otsida).Ilmselt asi selles,et suvel ja ka nüüd sügistööde ajal on saanud palju lõkketuld teha. Hingedepäev pani mind aga just eile mehelt,kui ta linnas poes oli küünlaid juurde tellima.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on raske poest ilma järjekordse lõhnaküünlata lahkuda. Nendes mõnusates aroomides on pimedal ajal midagi väga lohutavat. Ma ootan juba lund ja miinuskraade :)

      Delete
  3. Replies
    1. Aitäh. Muide, just ühel päeval mõtlesin, et kas kannad endiselt Stellariumilt auhinnaks saadud DW kella?

      Delete
  4. Tükk aega polnud Stellariumis uusi postitusi, hakkasin juba muretsema.
    Stellariumi fotod on alati vapustavalt head. Sellise tulemuse saamiseks on vaja fantastilist fotograafi, nagu on Meisi ja sama vapustavat modelli, nagu Sina. Koostöö on siis tulemusrikas, kui mõlemad osapooled on kõrgeimal tasemel.

    Pime aeg kraamib välja tujutõstvad lõhnaküünlad, ainult rõõm, et nende hulka on tulnud nüüd uustulnuk :)
    Sidrun peaks tuju tõstma ja energiat andma. Samuti pidi tsitruseliste lõhn tõstma tööviljakust :D tegelikult ka. Oli vist Jaapan, kus kontorite õhku ventilatsiooni kaudu lisatakse tsitruselõhna ja tööviljakus ja tulemused tõusid :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma olin vahepeal haige ja kuidagi ei taha päris terveks saada. Mis teha, viirused võtavad oma... Ma ei ole kahjuks ka kella keeramisega ära harjunud ja tahaksin kell kuus juba magama minna. Ühesõnaga... Võiksin vinguda hommikuni, kuid panen isegi küünlad põlemad, läheb ehk ka tuju paremaks :)

      Delete
  5. Kas ei ole tekkinud väikest mõtet sellest suurem pilt teha? Raam ümber ja koht (sein, nurk, aknalaud), kuhu see siis üles panna :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Noh, nüüd on ta küünla peal kenasti olemas :) Mul pole kodus eriti fotosid, mida raamis hoian. On vaid mõned maalid, mida olen ise akrüüliga või õlivärviga maalinud ja siis muidugi mu venna maalid, mis on oivalised :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig