Thursday, July 21, 2016

Instagram Inspiration: Food & Flowers



July is always full of excitement for me because we usually throw the first hat party then. This year is no different because I'm in the middle of putting together the menu and one day I was looking for inspiration on Instagram on how to combine food and flowers. 

The easiest would be setting a nice bouquet, or many, on the table, but there are also plenty of options for decorating good with flowers. This Instagram inspiration is inspired by one account where I completely forgot myself. These 22 images give ideas to the lady of the house who's planning a party for a big crowd, as well as a cosy dinner for two. Why not even one?

1-22. Aycafero

Juulikuu on minu jaoks alati elevust tulvil, sest siis peame tavaliselt maha esimese kübarapeo. Sel aastal ei lähe teisiti, sest olen menüüd koostamas ja ühel päeval otsisin Instagramist inspiratsiooni, kuidas ühendada roogade serveerimisel suupisted ja lilled. Kõige lihtsam viis on panna lauale maitsekas lillebukett (heh... näita mulle inimest, kes paneb teadlikult lauale maitsetud lilled?) või suisa mitu, kuid erinevaid võimalusi, kuidas õied toitu kaunistavad, jätkub. 

Seekordne Instagrami postitus on saanud inspiratsiooni vaid ühelt kontolt, kuhu unustasin end üheks täiuslikuks tunniks. Need 22 kaadrit jagavad ideid igale perenaisele, kes planeerib pidu nii suurele seltskonnale kui ka õdusaks õhtusöögiks kahele. Miks mitte isegi ühele?
SHARE:

11 comments

  1. Aitäh, Stella, ma nüüd tahaks pannkooke keset ööd magamaminemise asemel :) Ei suuda nüüd nädalavahetuse hommikut ära oodata. Imelised pildid on ka teised- nii naiselikud ja elegantsed :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No näed kui tore! Nädalavahetus on kohe käes, seega saad pannkooki lisaks moosile ka mõne õiekesega kaunistada :)

      Delete
  2. Tõeliselt dreamy valik inspiratsiooni. Jään sinu kübarapeo pilte ootama ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jääb vaid looda, et kübarapeol ei saja :)

      Delete
    2. Ah jaa... Kui on piisavalt lai kübar, peaks see ka vihma eest kaitsma :)

      Delete
  3. Instagram Inspiration on minu lemmikuim lugemine. Sa ikka leiad nii vahvaid kontosid. Wow!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tänan. Annan endast parima. Ma eelistan tihti seltskondlikule istumisele hoopis üksi Instagramis surfata. Ma ise ka ei usu, kui huvitavate inimestega olen leidnud kontakti ja vastupidi.

      Delete
  4. Esimene pilt pani tõesti suu vesistama pannkookide järgi!

    ReplyDelete
  5. Kaunid ja inspireerivad pildid, ootan juba kübarapeo postitust ja tassike teed, lillelist teed, alati :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lilleline tee on tõesti imeilus. Astud aeda ja nopid paar õit oma tassikesele teele. Tegelikult on nii palju väikeseid ja nutikaid võimalusi, kuidas iga hetk elus ilusaks, ilusamaks või veelgi ilusamaks teha.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig