Thursday, July 23, 2015

GIRL FRIDAY: St. Andrews Place



The summery Stellarium photo series called Blooming Tale continue today. Buy hats in the summer and coats in the winter - that's been a motto of mine for years. This blue hat waited for me in a second hand shop on a cold winter day when you could only dream about the summer. I took it home, hid it from my husband and so it started quietly waiting for the summer. 

This summer this wonderful dark blue hat has been my headwear of hoice. The dress is by SuperDry, and if I like a cut of a dress, I definitely need to have it in two shades. The same cut SuperDry dress was worn in a post which you can find HERE. I will wear this maxi dress at the second hat party of this summer. One can only hope it won't rain.




Outfit details:

Dress: SuperDry
Bag: Banana Republic
Shoes: Office 
Jewelry: vintage & Kuma 
Watch: Michael Kors
Sunglasses: Kenneth Cole


Stellariumi suvised pildiseeriad nimega "Blooming Tale" saavad täna Londoni tänavatel jätku. "Kübaraid osta talvel ja kasukaid suvel" - see on olnud aastaid minu moto. See lillakas-sinine kübar ootas mind ühes second-hand poes külmal talvepäeval, mil suvest võis ainult unistada. Mina viisin ta koju, peitsin abikaasa eest ära ja nii jäi ta vaikselt suve ootama. Sel suvel olen käinud peamiselt just selle võrratu tumesinise kübaraga ja kui mu mees urises: "Jälle uus?!?" Vastasin: "Oh, see vana asjake ...". 

Kleit on firmalt SuperDry ja kui mulle mõni lõige meeldib, peab mul seda asja olema tingimata kahes värvitoonis. Täpselt samasuguse lõikega SuperDry kleiti kandsin postituses, mille leiad SIIT ja see pärineb Ülemiste keskuse kauplusest SuperDry. Kumb värv sulle rohkem meeldib? Mina olen mõlemasse kiindunud. Just selles maksikleidis pean sel nädalavahetusel maha teise kübarapeo. Jääb vaid loota, et ei saja. 



PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

6 comments

  1. Sinine on mu lemmikvärv ja nii ilus. Olen ka ise vahel mõne asja, mis ilus ja mugav seljas, mitmes värvis soetanud kappi.
    Ja vana/uue kübara vanuseline positsioon on ju suhteline ja täiesti korrektne :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mõni aeg tagasi tuli välja, et sinine on ka minu tütre lemmikvärv. Mäletan, et hakkasin talle uut ujumislina ostma. Helistasin talle poest ja ütlesin: "Nii. Siin on nüüd kolme roosat tooni ujumisrätikuid..." Rene katkestas mind ja vastas: "Minu lemmikvärv on kuninglik sinine." ja nii on temal nüüd sinised rätikud.

      Delete
  2. Mina pole sel suvel oma kübaraid tuulutada saanudki, ilm on kas vihmane või tuuline. Kui poleks olnud Rooma-reisi, kust ma endale päikese kaitseks imelise täpilise kübara ostsin, jääkski see suvi kübaratel vahele.
    Aga sinui kübar ja kleit on lihtsalt võrratud.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, näib, et sellel suvel saame peamiselt oma vihmavarju lennutada...

      Delete
  3. Ooohh, sinine ja kollane on mu totaalselt lemmik värvikombo :)
    Ai kui kade olen praegu :D
    Väga lahe kübar ja kott ka! Ja kleit! Ja kingad!!! Ja imearmas KUMA liblikas muidugi..
    Tead-see outfit on mu lemmik!

    Kui nüüd leiaks vaid mõnest Eesti poekesest ka nii lahedaid "vanu asjakesi" nagu Sinu kübar :D ;)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig