Wednesday, May 20, 2015

What's In My Bag?




Last summer I ordered myself a Ted Baker handbag and waited for it eagerly. When the bag arrived, my picky brain decided that I didn't like it after all. I had thought, for some reason, that it's a much larger bag and I was angry at myself for not looking at the measurements straight away.  Anyway I sullenly put the tragic Ted Baker bag back into the dust bag, and left it to wait sadly in the corner of the wardrobe. 

Last month I got a chic black and white dress and some pearls for my birthday. So it was the right time to fish out the Ted Baker Bag. What seemed so unsuitable with my style last summer, fitted several things all of a sudden. For me it's important that the whole world would fit into a handbag, and it's even better if you could even fit an ironing board. Jokes aside, but the small Ted Baker bag is actually an example of a bag that fits things you only really need for a trip into town. I always have my phone with me. True, I once left it at home accidentally and I haven't had a day this peaceful for some time. Surprise, surprise! Life didn't end. 



I always take the most care after my reading and sunglasses. A handbag has to be big enough for glasses to nicely fit in their box - that gives them a long lifespan. Of course I carry a small makeup bag, but it's not rare when I speed out of the house, all over the place, and I've left my makeup bag at home. It's not the biggest drama, but once I managed to go to a dinner with one eye done, and the other one not (I wrote about it here)... So ideally it would be good to carry a makeup bag. I love different mini perfumes and I always carry more than one. One life's essential for me is chocolate. My worst habit is irregular eating, and when blood sugar gets low, I eat dark chocolate. My current favourites are the new dark chocolates by Maiasmokk. In addition, I always carry a small notebook - this golden Kate Spade notebook is my absolute favourite, and value is added by the fact that I got it as a present from someone really dear. 




Habitually I've also thrown at least one necklace ad usually some earrings into my handbag. As we all know, a lady's mood can change, and you never know when you get in the mood to change earrings in the middle of the day! Oh yes... If you'd seen me in the taxi the day before yesterday! Namely I was going to a meeting and my nails were not polished. Because I was dealing with a nude nail polish, I decided that no matter what, I'll do my nails in the taxi! And so I did. I was ready for the taxi driver to stop the car and ask me to get out, but instead of that he opened the window. What are the things you always have in your handbag?





Läinud suvel tellisin endale Ted Bakeri käekoti ja ootasin seda suure elevusega. Kui kott lõppude lõpuks kohale jõudis, avastas minu pirtsakas meel, et see ei meeldigi mulle. Olin miskipärast võtnud pähe, et tegemist on tunduvalt suurema kotiga ja seepärast enda peale pööraselt pahane, et koti õigeid mõõte kohe ei märganud (tüüpiline mina ... alati pea laiali otsas). 

Igatahes pistsin selle vaese Ted Bakeri koti pahuralt tolmukotti tagasi ning jätsin ta kurvalt garderoobi kapinurka konutama. Eelmisel kuul sain aga sünnipäevaks ühe šiki must-valge kleiti ja pisut pärleid. Siis oli õig aeg Ted Bakeri kott välja otsida. See, mis möödunud suvel minu stiiliga (või oli see meeleolu?) nii sobimatu tundus, istus ühtäkki mitmete asjadega. Minu jaoks on käekoti puhul oluline, et sinna mahuks ära terve maailm ja parem, kui saaks ka triikimislaua kaasa võtta (viimase mõtte laenasin oma kommentaatorilt Renalt, kes kord just nii kirjutas). Nali naljaks, kuid see Ted Bakeri väike kott on tegelikult näide sellest, et sinna mahub ära see, mida sa linna minnes tõesti vajad. Näiteks on mul alati kaasas selle parfüümi "Poison" ümbrisega mobiiltelefon. Tõsi, kord jätsin telefoni kogemata terveks päevaks koju ja mul polnud ammu nii rahulikku päeva olnud. Üllatus-üllatus! Isegi elu ei jäänud seisma. 




Kõige rohkem hoolitsen alati oma päikese- ja lugemisprillide eest. Käekott peab olema nii suur, et prillid saavad pikutada prillikarbis, see tagab neile võrratult pika eluea. Loomulikult on mul kaasas väike kosmeetikakott, kuid harvad pole juhused, kui tõttan toast välja nagu tõeline tuisupea ja kosmeetikakott on jäänud koju. See pole küll kõige suurem draama, kuid kord õnnestus mul minna õhtusöögile nii, et üks silm oli meigitud ja teine mitte (kirjutasin sellest siin)... Seega võiks ideaalis kosmeetikakott siiski kaasas olla. Ma armastan erinevaid miniparfüüme ja neid on mul kotis alati rohkem kui üks. Üks elutähtis asi on minu jaoks šokolaad. Minu halvim harjumus on ebakorrapärane söömine ja kui veresuhkur on madal, pistan tavaliselt ühe tumeda šokolaadi nahka. Minu praegused lemmikud on Maiasmoka uued tumedad šokolaadid. 



Lisaks on mul on alati kaasas väike märkmik - selle kuldse Kate Spade`i märkmeraamatule lisab väärtust asjaolu, et sain selle kelleltki väga armsalt kingituseks. Harjumuspäraselt olen kotti kuhjanud vähemalt ühe kaelakee, käevõru ja tihti ka kõrvarõngad. Naise meel on teadupärast muutlik ja kunagi ei tea, millal tuleb keset päeva tuju kõrvarõngad ära vahetada! Ah jaa... Kui sa oleksid mind üleeile taksos näinud! Nimelt sõitsin kohtumisele ja mul olid küüned lakkimata. Kuna tegemist oli nude-tooni küünelakiga, otsustasin, et saagu, mis saab - lakin küüned taksos ära! Ja seda ma selle Mesauda Milano lakiga tegin. Olin valmis, et taksojuht peatab masina ja palub mul väljuda, kui selle asemel tegi ta hoopis akna lahti. Sellised lood. Mis on need asjad, mida sina alati oma käekotti pistad?



SHARE:

10 comments

  1. Mida mahukam käekott, seda rohkem suudan sinna hommikuti eluksvajalikke asju ruumida, seepärast väldin viimasel ajal üleelusuurusi käekotte.
    Üks põhjus ka see, et paar korda on üritanud ka mu kass ennast minuga koos tööle sättida sõna otseses mõttes proovides ennast mu käekotti sisse pressida :)
    Hommikul kodunt lahkudes paned käekoti esikusse, lähed võtma mahaununenud telefoni, tagasitulles tõstad kassi kotist välja, paned telefoni kotti, keerad korraks ringi, võtad veepudeli, tõstad kassi uuesti kotist välja, asendad ta veepudeliga, otsid võtmed ja kodunt lahkudes tõstad kassi kolmas kord kotist välja. Tööle saabudes kontrollid, ega väike karvane nägu käekotist vastu ei vaata :D
    Peale hädavajaliku - telefon, rahakott, võtmed jne on alati kaasas päevaks valitud miniparfüüm või kaks, hetke lemmikhuuleläige või -pulk, prillid ja päikeseprillid, millega on sellel kevadell Murphy seadus, kui päikeseprillid kassas, hakkab sadama, kui nad koju jätan, särab päike kõrges taevas :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma tahaks lausa Su kassi näha! Kuulsin kunagi lugu koerast, kes ronis alati auto pagaažnikusse. Põhjus oli selles, et kui kore oli kutsikas olnud ühe auto pagasiruumis suitsuvorst ja hiljem koer arvas, et igas auto pagaažnikus on peidus üks ahvatlev suitsuvorst. Võibolla on Sinu kotis olnud midagi maitsvat ja just seepärast poeb kiisu kotti :)

      Delete
    2. Mu kass on lihtsalt väga seltskondlik suhtleja ja alati avatud uutele inimestele ja huvitavatele kohtadele :) Tal on oma reisikott, millega me väljas käime ja ta on jube õnnelik kui me kusagile sellega läheme, näeb ilma ja inimesi, arvan, et seostab kõik kotid, mis käpapärast on ja kuhu sisse ruumib sellega, et äkki saab maailma näha ja uusi sõpru leida :D

      Delete
    3. See kass on justkui muinasjutust. Oled kindel, et ta pole Saabastega Kass? Võibolla tasuks Sul talle saapad näppu pista ja kes teab, varsti omad kuningriiki? :)

      Delete
    4. Kuldaväärt plaan, tasuks proovida :D
      Kui loen Su blogi, kõõlub ta ka tihti ekraani ees ja on vist mõnele Su kaunite Hunterite paarile silma ja käpa peale visanud :D

      Delete
  2. Tõeliselt kaunis käekott sul. Ihkaks endalegi ilusat luksuslikku kotti, kuid pole veel leidnud seda õiget. Praegu ajan läbi oma musta Espriti õlakotiga. Tellisin samuti selle internetist ja kui see kohale jõudis, tundisn ka, et see pole päris minu moodi. Vastupidiselt sinu loole, on minu kott minu jaoks liiga suur. Pealegi ei meeldi üldse, et sellel pikemat rihma pole. Samas jälle kui mõnele päevasele Tallinna retkele minna, siis mahutab see kõik vajaliku.
    Minu kotist võib alati (kui ma just midagi maha ei unusta) leida väikse kammi (kuidagi peab ju oma tukka ohjeldama, kui tuul soengut tuuseldab), lihtsa musta Moleskini kalendermärkmiku, huulepalsami, salvrätipaki, telefoni ja rahakoti. Meiki ma tavalselt kaasas ei kanna, kui siis ainult huuleläiget. Võib-olla kui leiaksin endale selle õige koti, siis muutuks ka sisu veidi glamuursemaks :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minu käekottides peab alati olema pikem rihm, sest ma sõidan ringi oma truu tõukerattaga. Oh, pärast seda, kui ma tuka ette lõikasin, ei tegele ma muuga, kui oma tuka ohjeldamisega... Uskumatu! Oeh ... Oleks ma seda teadnud, oleksin ehk käärid kappi jätnud. Samas on mugav juuksed ära föönitada, pisut tukka tuunida ja minna. Selleks kõigeks kulub 20 minutit. Lokkidega tuleb ikka kauem mässata.

      Delete
    2. Eks see tukk ole pisut tüütu, eriti kui juuksed ei hoia loomulikult sirgelt ja peab iga hommik seda sirgendama. Raske on olla tukaga, aga ma ei suuda ka ilma olla. Kui vahel tuleb tuju välja kasvatada, siis jõuan ikka tõdemusele, et ma ei oska oma juustega midagi teha, kui mul tukka pole. Pealegi ei ole ma vaimustuses oma kõrgest laubast ja peaaegu olematutest kulmudest :P

      Delete
    3. Noh, need kaks, mida mainisid - olematud kulmud saab ju ära värvida ja kõrge laup on tegelikult ilus. Samas varjab tukk tõepoolest palju ja kulmud ei pea selle tuka all alati perfektsed olema. Ma ise vaikselt õpin erinevaid nippe, mida annab tukaga teha. Eriti lõbus on see, kui tuka sisse rullid keerata (siis peab tukk pikem olema). Aga mugavaim soeng on praegu minu jaoks värskelt pestud ja föönitatud juuksed ning kergelt rullharjaga üle käidud tukk. Töötab!

      Delete
  3. Kuhugi pooleks või terveks päevaks minnes eelistan alati pigem suuremat kotti. Ma lihtsalt vihkan igasuguste asjade näpu otsas tassimist, seega minu jaoks on oluline, et näiteks kampsun, jakike või sall mahuksid ilusti ka kotti, igasugustest muudest asjades rääkimata (veepudel ja nii edasi). Ja muidugi peab kotti ka mahtuma asjad, mis vaja võivad minna - telefon, rahakott, võtmed, päikseprillid, kosmeetikakott, kuhu olen pistnud igasugused hädavajalikud asjad (kätekreem, küünelakk, väike lauvärviduo, kulmupintsetid, mini šampoon ja nii edasi) ja noh, igasugust pudi-padi ka :D väiksemasse kotti kui on üritusele minek lähevad ainult telefon, rahakott, võtmed :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig