Tuesday, May 26, 2015

Instagram Inspiration - Garden Party




Right when it starts getting warmer outside, I start planning the first garden party. The first photo of today's Instagram Inspiration was taken a few years ago in July when we had a big hat party in the garden. We have usually thrown a few hat parties every year and those who have forgotten their hat at home, don't need to worry - they will surely find something to wear from my collection. 

Soon it's June and I'm already on the party wavelength awaiting for the first warm weathers to decorate the garden. These photos from different Instagram accounts give inspiration on how to bring an armchair outside for a garden party (why haven't I thought of this before?), which sweets to serve, and what's most important - all photos talk about how a proper garden party should be larger than life!



7-12. Kikidsparty
17-22. Aycafero

Kohe, kui väljas soojemaks läheb, hakkan mina esimest aiapidu planeerima. Tänase Instagram Inspirationi esimene foto on tehtud paar aastat tagasi juulikuus, kui meil toimus aias suur kübarapidu. Tavaliselt oleme aastas korraldanud paar kelmikat kübarapidu ja need, kellel kübar koju jääb, ei pea muretsema, minu kogust leiab ikka midagi pähe. 

Õige pea on käes juunikuu ja mina olen juba peolainel ning ootan, kuna saab esimeste soojade ilmadega asuda aeda kaunistama. Need fotod erinevatelt Instagrami kontodelt annavad inspiratsiooni nii selleks, kuidas aiapeo puhul tugitool õue viia (miks ma ise selle peale varem pole tulnud?), milliseid maiustusi serveerida ja mis põhiline - kõik pildid räägivad sellest, et üks korralik aiapidu olgu suurem kui elu! Ära unusta liitumast Stellariumi Instagramiga SIIN. Meid on õige pea põnevad seiklused ootamas ja luban, et sina oled esimene, kes läbi Instagrami nendest teada saab!

SHARE:

11 comments

  1. Sa oled oma kuldkübaras lihtsalt vaimustav. Täiesti unikaalne, et leidub inimesi, kes tõesti kannavad kübaraid ja teevad kübarapidusid. Kui sel suvel peo teed, tahaksin suurt galeriid. Võiksid näidata ka oma kübaraid. Su prossikogu oli muljetavaldav. Seda blogi lugedes on mul tekkinud üks küsimus: kas on ka midagi, mida Sa ei kogu (kübarada, prossid, kummikud, kingad, kleidid...)?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minu mäletamist mööda alustas mu ema kübarapidudega. Aga mina olen neid ilmselt hoogsamalt korraldanud. Päris stiilipidusid ma pole teinud, sest olen ise alati stiilipeo dresscode`i lugedes mõnevõrra nõutu. Eelmisel aastal oli näiteks üks Gatsby stiilis pidu, kus ma panin lihtsalt oma musta kleidi selga ja juuksed enam-vähem. Ma olen rohkem 50ndate-60ndate stiili austaja, siis ei pea riideid laenutama minema - endal kõik kapist võtta. Sinu küsimusele, et kas on midagi, mida ma ei kogu, vastaksin nii, et jah, neid leidub. Ma ei kogu enda sisse viha, sest pikk viha teeb vanaks ja tekitab vistrikke (lugesin, et suisa aknet ...). Olen kollektsioneerinud üht ja teist. Kõige enam ikka parfüüme, neid võin osta lõputult. Võimalik, et lapsepõlve trauma - ei saanud piisavalt kommi ja nüüd kompenseerin seda kõike!

      Delete
  2. Ma olen Su blogis Instagrami postitustest väga puudust tundnud. Leidsin uusi kontosid, mida jälgima hakkan! Aitäh. PS. Kübar Su peas on täiuslik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. See on vintage kübar. Üks haruldasemaid minu kogus. Olen varem sellega poseerinud selles postituses: http://www.stellarium.ee/2012/06/paula-sul-on-poisipea.html

      Delete
  3. Suvi, aiapeod ja kübarad, põnev aeg tulemas :)
    Minu pikemaajaline suur soov on leida omale üks kaunis sobiv ja võrratu suvekübar.
    Sinu kübarakollektsiooni sooviks väga näha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nägin täna öösel just unes, et sain ühe ilusa kübara veel. Kas keegi oskab unenägusid lahti seletada? Või on põhjuseks minu eilne postitus? :D PS. Kübaraid tasub vaadata second-hand poodidest, sealt võib väga originaalseid lahendusi leida. Kas Rakveres on häid sekkareid?

      Delete
  4. Ikka unistan, et saan ka kunagi oma suvist sünnipäeva päris oma aias pidada...Laternavalguses :) Magus popkorn leiaks siis kindlasti tee minu lauale. 16. pilt näeb ka ülimalt isuäratav välja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aiapeod on maagilised. Läinud suvel käisin ma aga sageli paadiga Pirital, Pirita jõel piknikul. See sai meil selle sooja suve traditsiooniks ja me tegime palju pildiseeriaid. Üks nendest läks ka Stellariumisse, ka siis ei puudunud pildilt kübar ja selle seeria leiab siit: http://www.stellarium.ee/2014/08/girl-friday-elegant-escape.html

      Delete
    2. See pildiseeria ajab tõeliselt suveigatsuse peale :)

      Delete
  5. Sinu kübar varastab selle Instagrami seeria show. Võiksid teha oma kübaratest ülevaate. See oleks põnev!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tänan. Ma ütlen oma kübarale kõik komplimendid edasi! Ta kindlasti punastab.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig