Friday, May 8, 2015

Girl Friday: One Big Eye


I showed the readers collection of brooches this week. But sometimes, a coat can be so colourful and dotted with bold buttons that even thinking about a brooch would be too much. When I dream about a light summer coat that draws attention, I think about the brand Desigual. Today's Girl Friday hero is a coat by Desigual, named Dasha. 

These coats substitute a colourful dress in the summer, and they're a companion to any dress. I prefer to wear this coat of seven different shades of green with a simple single-coloured dress, because the coat speaks for itself. When I think about my readers, then I always think about them as girlfriends to share thoughts with on new beauty products, stylish events, or cheap shopping places. My Desigual coat is from the new webshop Shopsta that you can find here, and they have a lot of different quality brands on sale. That should put a spark in the eye. My eyes were locked on Guess, Wrangler, VILA, and Desigual. What's your relationship with colourful coats?


Outfit details:

Coat: Desigual (shop here)
Dress: Max and Cleo
Purse: Whiting and Davis
Shoes: Louis Vuitton
Sunglasses: Forever 21
Jewelry: vintage



Sel nädalal näitasin lugejatele oma prosside kollektsiooni. Kuid vahel võib olla mantel nii kirju ja tulvil edevaid nööpe, et pelgalt prossi peale mõtlemine oleks liig. Kui unistan kergest suvemantlist, mis tõmbab kõik pilgud endale, siis lööb silme ette firma Desigual. Tänase "Girl Friday" postituse kangelane on Desiguali mantel nimega Dasha. Need mantlid on suvel kireva kleidi eest ja mina eelistan seda seitsme erineva müstilise mustriga rohelist mantlit kanda lihtsa ühevärvilise kleidiga.

Lisaks pitsile, mustritele ja pärlitele meeldib mulle Dasha juures see üks suur silm, mis nii šikilt selja peal pikutab. Kui mõtlen oma lugejast, siis alati kui sõbrannast, kellele muljetada uutest ilutoodetest, stiilsetest sündmustest või soodsatest šopingupaikadest. Minu Desiguali mantel on pärit uuest veebipoest Shopsta, mille leiad siit ja kus on soodsalt müügil palju erinevaid kvaliteetseid kaubamärke, mis peaks silma särama panema. Minu pilk peatus nii Guessil, Wrangleril, VILAL kui ka Desigualil. Täna tahaksin aga lugejatelt küsida: kui palju on palju? Ehk mitu mantlit ripub sinul kapis? 


PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

9 comments

  1. Desiguali rõivad on omapärase kiiksuga mustriga mis tekitavad hea tuju :)
    Mantleid eriti palju ei ole, kui sügistalvel ajan läbi must-hallide tumedamate mantlitega, siis kevad-suviseks ajaks on ka minul üks rõõmus Desiguali valge-lilleline kerge mantel, mida võib ka isegi kleidina vahel kanda :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vaatasin ka, et Shopstas oli üks vahva valge-lilleline Desiguali mantel Need on tõesti just sellised, mis teevad meele rõõmsaks. Ja mis on parem kui see, et mantlit saab vahel ka kleidina kanda?

      Delete
  2. Kui arvestada hooaja lõikes, siis kuigi palju mantleid mul pole.Õigemini kevad-suviseks ajaks on mul mantleid ainult üks ja seegi ei näe palju päevavalgust. Selleks on samuti Desiguali mantel, küll aga pisut tagasihoidlikum must versioon. Talvisemaid mantleid on ka nüüd kõigest kaks. Varem kandsin ainult musti/halle mantleid, kuid sellest aastast kaunistab mind hoopis rõõmus roosa mantel. Loodan leida ka suviseks ajaks armsa roosa mantli, kuid siiani pole sobivat silma jäänud.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ai, ma just proovisin poes eriti ägedat roosat kleiti, kuid see jäi suureks ja pidin ta tagasi riiulile panema. Roosa võib olla väga ilus ja väärikas värv. Oled Sa kindel, et tahaks suviseks hooajaks samuti roosat mantlit? Ehk leiad mõne pastelse helelilla või helesinise mantli? Võibolla oled muidu sügiseks roosast juba ära tüdinenud. Naise meel on ju ettearvamatu!

      Delete
    2. Tõsi ta on, et naise meel pidevalt jänese kombel hüppeid teeb ühest kohast teise. See on väga hea nõu, mida silmas pidada :) Ega ma tegelikult 100% kindel pole, et see just roosa peaks olema, aga tean, et see sobiks hästi mu garderoobi. Kindlasti oleks ka helelilla hea vaheldus. Helesinisest ei julge ma unistada, kuna varasem kogemus on näidanud, et see värv ei tööta minu puhul nii hästi kui võiks loota :(

      Delete
  3. See lähikaader, kus Sul on varruka sees peidus suur käevõru, on väga stiilne. Desiguali mantlid on kirevate kleitide eest, ma olen nende fänn olnud mitu aastat ja igal aastal ühe uue mantli ostnud. Eriti hea äratundmine, et ka Sina Desiguali kannad!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on Sulle vaid üks sõnum - ma tahaks kõiki Su Desiguali mantleid näha!

      Delete
  4. Desigual on lihtsalt kõige rõõmsam bränd mida ma tean.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, ma nägin sõbrannal just täna seljas heledat Desiguali mantlit ja pidin tõdema, et on need alles mantlid!

      Delete

Blogger Template Created by pipdig