Friday, May 15, 2015

Girl Friday: The Laughing Heart


These sequins, high heels, pearls, Chanel earrings and a carefree mood were captured by Meisi a few days ago. The night was wonderfully warm and the summer had without a doubt arrived for a moment. My close ones often complain it's as if I don't have my feet on the ground, but am floating in a carefree world, a smirk playing on red lips, and a little trick always up my sleeve... That's quite true. 

My mother has always said that we can choose from walking through life slouched and sullen, or we can do it on high heels, a sweet smirk, and a cloud of perfume surrounding us. What's your choice? When you look at the photo series, it seems I have made my choice. It's Friday. Girl Friday wishes everyone carefree moments, and a lot of laughter!


Outfit details:

Sweater: vintage Bergdorf Goodman
Skirt: Max and Cleo
Jewelry: Chanel
Shoes: Louis Vuitton


Selle litritega pluusi, need kõrged kontsad, Chaneli kõrvarõngad ja pärlid ning minu muretu meeleolu püüdis Meisi paar päeva tagasi pildile. Õhtu oli võrratult soe ja polnud kahtlust, et suvi oli korraks külla tulnud. Lähedased heidavad mulle sageli ette, et ma justkui polekski kahe jalaga maa peal, vaid hõljun pidevalt kuskil muretus maailmas, muie mänglemas punastel huultel ja väike trikk taskus... 

Tõsi ta on. See on mu ema käitumismuster. Emake on alati öelnud, et meil on valida: "Kas kõndida elust läbi küürus selja ja morni ilmega või teha seda sama kõrgetel kontsadel, magusa muigega, parfüümipilv ümber pea lendlemas." Nõndaks. Valik on sinu Kui vaadata seda fotoseeriat, olen mina oma valiku juba teinud. Käes on reede. Girl Friday soovib kõigile muretuid momente ja palju naeru! Ah jaa... Kui sa tuled täna Tallinnasse Ilu Sõnumile, siis kell 18.30 räägime koos Meisiga Eesti Näituste laval Stellariumi sünnist, blogimisest ja kingitusi jagame ka!  


PHOTOS: Meisi Volt

SHARE:

18 comments

  1. Kuldaväärt moto Su emakesel.
    Igast sillast minnakse siis üle, kui selleni alles jõutakse. Pidev muretsemine lõhub inimest.

    Oleks ainult rohkem rõõmsaid trikk taskus säravaid inimesi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sul on ka kuldaväärt mõte: igast sillast minnakse tõepoolest üle alles siis, kui selleni jõutakse. Pean selle omale märkmikusse kirjutama. Minu vanaisa pidas aforimide raamatut ja kõige põnevam on see, et ta kirjutas iga aforismi juurde ka aastaarvu ning kuupäeva. Lugesin seda väikese tüdrukuna ja kirjutasin sealt endale mõned maha. Pean oma isalt vanaisa aforismiraamatu uuesti enda valdusesse küsima :)

      Delete
  2. Väga teistmoodi seeria. Meeldib see pilt, kus Sa naeratad. Peaksid seda rohkem fotodel tegema.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, me lõõpisime Meisiga seda pildiseeriat tehes, et kas nii kõlbaks matusele minna või oleks see vast liiga glamuurne matuse look. Meisi pakkus, et kui sellises rõivastuses matusele üksi minna, siis kauaks üksi ei jää... Sellised naljad sel korral.

      Delete
  3. Väga kaunis ja pilkupüüdev komplekt :) Must love sequins. Ja suurepärane moto, mille järgi elada. Püüan ka rohkem positiivsust oma ellu leida ja vähem muretseda tühja pärast.
    Kahju küll , et teie ettekandest ilma jäin, oleks olnud põnev kuulata. Sõidan alles praegu Tallinna poole.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul oli Ilu Sõnumil kaks etteastet - üks eile ja teine täna. Seega oli tore Sind täna esireas näha. PS. Oleksin pidanud Su auhinna kaasa võtma, kuid Sinuni see kindlasti jõuab. Fakt.

      Delete
  4. Pildid on ilusad nagu alati. Kuid tahtsin öelda, et väga huvitav oli Sind Ilu Sõnumil lives näha. Sa olid küll hoopis teistsuguse häälega, kui ma ette kujutasin, aga cool oli Su kuulajaskonnas olla. Kuid kõige armsam oli Sinu tüllseelikus tütar, kes meile kõigile parfüümitestreid jagas! Sul on väga-väga ilus tütar!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, et kohale tulid. Mäletan, et kui käisin kunagi raadio Sky Plusi Hommikuprogrammis, siis ka paar lugejat ütlesid, et kujutasid ette mind teise häälega :) PS. Ütlen kiidusõnad Renele edasi. Ta oli väga elevil, et sai mulle abiks olla :)

      Delete
  5. Eelviimane pilt on lemmik. Kuid terve seeria on elegantne, nii must kui must saab olla ja vürtsitatud kulla ja pärlitega. Uus soeng tundus alguses võõras, kuid nüüd hakkab aina enam meeldima.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sellel mustal kampsunil on väga-väga eriline oma lugu. Kunagi kirjutan lähemalt. Aga põhjus, miks ma armastan vintage`i ongi selles, et siis tehti asju, mis peaksid vastu aastakümneid :)

      Delete
  6. Imeline seelik! Minu meelest on kõige raskem endale ilusat ja funktsionaalselt seelikut leida. Mul on kapp seelikuid täis, aga käin siiski ainult ühega.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulle meeldib, kui seelikul või kleidil on taskud. Isegi, kui ma taskutesse midagi ei pane, on ikka nagu kindlam tunne nende taskutega. Väikesed mustad seelikud on minu kappi vaikselt tagasi ilmunud ja kannan neid rõõmuga. Vahepeal oli mul vaid kleitide hooaeg, sest mulle tundus ränk ja raske hommikul seelik pluusiga kokku sättida :D

      Delete
    2. Mulle meeldib, kui seelikul või kleidil on taskud. Isegi, kui ma taskutesse midagi ei pane, on ikka nagu kindlam tunne nende taskutega. Väikesed mustad seelikud on minu kappi vaikselt tagasi ilmunud ja kannan neid rõõmuga. Vahepeal oli mul vaid kleitide hooaeg, sest mulle tundus ränk ja raske hommikul seelik pluusiga kokku sättida :D

      Delete
    3. Hahahaa... Võimas, Triinu, Sa oled kolm vastust saanud. Just avastasin!

      Delete
  7. Väga kaunis ja elegantne komplekt. Olen alati imetlenud inimesi, kellel on oskus särada ja naeratada igas olukorras ning mida aeg edasi, seda rohkem olengi aru saanud, et see hoiak on inimese enda valik (olenemata ümbrusest) ja usun ka, et seda on võimalik endas arendada. Jätka kindlasti samas vaimus, innustajaid ja eeskujusid on kõigile vaja :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma usun täpselt seda sama, et kui Sa elule naeratad, naeratab ta Sulle varem või noh... hiljem ikka vastu. Ja vihmastel päevadel saab ju alati pikalt voodis pikutada või ... astuda otse vihma kätte. Ega ma suhkrust lõpuks pole!

      Delete
  8. sinu ema on üks tark naine!
    peaksime kõik rohkem tema näpunäidete järgi elama, maailm oleks siis palju-palju parem paik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mu emake on omal ajal igasuguste võrratult armsate näidete varal mind kasvatanud ja samas vaimus üritan oma lähedasi aiadata ja last kasvatada.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig