Friday, November 21, 2014

Girl Friday: Wherever I Lay My Hat

Miinuskraadid tähendavad seda, et õige pea tuleb jätta hüvasti kübaratega ja otsida välja oluliselt soojemad mütsid. Need, kes on Stellariumi pikemalt jälginud, teavad hästi, et mul on kodus tore kollektsioon kübaraid. Kuid minu meelest on elus nii, et ükskõik, kui palju sul asju ka poleks, alati on midagi puudu. 

Seega võid sa aimata minu rõõmu, kui leidsin suvel Pariisi külastades ühest vintage poest Harvé Benard kübara. Mulle meeldib hullupööra selle kübara kuju - täiesti ainulaadne! Üks mantel, mida olen oma garderoobist kõige harvemini kandnud, on täna lõpuks ometi pildil. Leidsin sellele hiljuti vintage`i hõngulise vöö ja mulle tundub, et need kaks on kokku loodud. Hunteri kummikutest ei saa ma iial isu täis - olen avastanud, et neid saab kanda ka väikeste miinuskraadidega. Seda küll vaid juhul, kui jalas on Hunteri fliisist sokid, mis hoiavad muinasjutuliselt sooja. Minu seekordset "Girl Friday" outfiti kroonib doktorikott, kuhu mahub terve maailm. Head nädalavahetust! 



The minus degrees mean that soon we need to bid farewell to nice hats and scoop out something considerably warmer. Those who've been following Stellarium for a longer time know well that I've got a nice collection of hats at home. But I think the case is that no matter how much stuff you've got, you're always missing something. 

Therefore you can anticipate my joy when I found a Harvé Benard hat from a vintage shop visiting Paris. I'm crazy about the shape of that hat - it's completely unique! One coat that I've worn the least out of my wardrobe, is finally in the picutre! I recently found a belt with an air of vintage to accompany it, and I think those two are made for each other. I can never get enough of Hunter wellies - I've realised that they can also be worn in milder minus degrees. But that only in case you're wearing a pair of Hunter's fleece socks with them - they keep you fairitale warm. My "Girl Friday" outfit is topped by a doctor's bag this time - it fits the whole world. Have a good weekend!

Outfit details:

Hat: Harvé Benard
Coat: Zara
Bag: Talbots
Earrings: Pi-Ret Jewelry Moon Mood Collection
Wellies: Hunter Original Welly Metal Antique Gold



PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

4 comments

  1. Üks stiilseim outfit, mille oled läbi aegade avaldanud. Taust sulab kasuka, kummikute ja kotiga täiuslikult kokku. Sellist kübarat mina pähe ei paneks, aga olen saanud aru, et Sa võid ka kartulikoti pähe panna ja oled jätkuvalt veetlev!

    ReplyDelete
    Replies
    1. See kartulikoti teema käib kogu aeg blogi kommentaariumist läbi. Luban, et panen suvel kord kartulikoti selga ja poseerin eriti poshilt!

      Delete
  2. mulle meeldib see kott. kust küll sellist osta saaks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. See kott on firmalt Talbots. eBayst tasub otsida doctorbag nime alt käekotte :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig