Friday, November 7, 2014

Girl Friday: Good News & Bad News

Mul on sulle hea uudis, halb uudis ja hea uudis. Millisest ma alustan? Halvast? Noh heakene küll. Teeme nii. Lood on nõnda, et ma ei ole oma tõukerattaga kukkumisest veel selliselt paranenud, et oleksin sel nädalal saanud Meisile uue Girl Friday outfitiga poseerida. Edevus peab ju lõpuks karistatud saama :) 

Hea uudis on see, et kuna Stellariumile lisandub iga päev uusi lugejaid ja kaugel pole aeg, kui meil saab Facebookis täis 10 000 fänni, siis sel reede teen ülevaate kümnest lemmikumast Girl Friday postitusest läbi aegade. Kõigi nende vahel, kes kirjutavad Stellariumi selle postituse alla, milline Girl Friday postitus on nende lemmik, loosin järgmisel reedel välja Christian Diori minilauvärvid. Kui klikid postituse pealkirjale, viib see sind terve outfiti seeriani!  







Well there's good news and bad news, which one first? Bad news, of course. As it happened, I had still not recovered from falling off the scooter, so no new photoshoot with Meisi for Girl Friday outfit this week. Vanity got punished at last, I suppose.   

Good news is that I had some quiet time for myself to pick up the Top Ten Best Photos of Girl Friday posts to celebrate the fact that we're getting more readers every day, and I hope it won't take too long to reach 10 000 fans on Facebook. If you click on the title of the post, you get to the outfit series. 

SHARE:

25 comments

  1. Tohoh, mul on üks juunikuine postitus täitsa nägemata.. Chilly weather and Scottish moods - märkamatuks jäänud kindel lemmik!

    ReplyDelete
  2. Country Matters puudutas kohe südant :)

    ReplyDelete
  3. Minu vaieldamatuks lemmikuks on Chilly weather and Scottish moods. See on lihtsalt ülistiilne! :)

    ReplyDelete
  4. Minu lemmik on kindlasti Girl Friday: Country Matters, sest ma olen südames täielik maatüdruk ja ma armastan kanda kummikuid nii maksikleidi kui ka kõige muuga :)

    ReplyDelete
  5. No ikka jätkuvalt Country Matters on minu südame võitnud- lilled, linnud, liblikad, ja need Hunteriiiiiiiiid! ;) Ideaalne suvine nädalalõpp!

    ReplyDelete
  6. Girl Friday Loves Riding on lemmik

    ReplyDelete
  7. Chilly weather and Scottish moods - endiselt vau, kui vägev seelik!

    ReplyDelete
  8. It is all a big secret - see imeline kott ning valge/lilla kombinatsioon kohe nõuavad tähelepanu :)

    K./diylicious.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Sinu erinevad muutumised on äärmusest äärmusesse - aga võibolla meeldib mulle see üldine olek, mis on kõigis sinu piltides - mulle vaatab vastu iseteadlik naine (isegi siis, kui kübar varjab pilgu). Kui peaks lemmiku valima, siis meeldib kõige esimene pilt, selles on midagi müstilist! Head paranemist, Stella.

    ReplyDelete
  10. Olen natuke kahevahel, kas It is all a big secret või Oh, Pijama party. Kui nüüd lõplikult ühte eelistada, siis ikkagi viimane. Mulle meeldib see üdini naiselik, kuid samas iseteadlik ja jõuline välimus :)

    ReplyDelete
  11. Chilly weather and Scottish moods - Lihtsalt võrratu outfit!!!

    ReplyDelete
  12. Girl Friday: Oh, Pijama Party?
    Classy ja edgy samal ajal - mõnus kombinatsioon ja vapustav!

    ReplyDelete
  13. Girl Friday: Chilly weather and Scottish moods

    Hanna J.

    ReplyDelete
  14. It`s alla a big secret on minu lemmik! Nii ilus valge kleit ja meresinised küüned :)

    ReplyDelete
  15. Girl Friday: An Elegant Escape on minu suur lemmik. Pildid on nii hingematvalt ilusad ja sulnid ning toovad taas suve südamesse. :) Sa oled tõeliselt ilus, Stella!

    ReplyDelete
  16. Navy blue moment on minu lemmik, no nii ilus lihtsalt! :)

    ReplyDelete
  17. Chilly weather and Scottish moods

    ReplyDelete
  18. An elegant escape -on minu lemmik! Ja head kiiret paranemist!

    ReplyDelete
  19. Lemmik on Country Matters!

    ReplyDelete
  20. Minu lemmik on Girl FridayLoves Riding.
    Iga Su postitus on huvitav ja kaunite fotodega, aga Loves Riding tekitab rõõmsa ja särtsakalt suvise tunde ja olles ise kontoriinimene, kelle selg õhtuks väsinud ja valus, panin vaikselt tõukeratta oma wishlisti ja kui kogun julguse kokku, siis järgmisel aasta vuhiseksin ehk isegi sellisega ringi :P
    P.S. Kiiret paranemist Sulle.

    ReplyDelete
  21. Lemmikuid on rohkem kui üks, aga kui valiku tegema peab siis- Chilly weather and Scottish moods :)

    ReplyDelete
  22. Navy blue moment on vaieldamatu lemmik!

    ReplyDelete
  23. Endiselt ei saa ma üle sellest Paul Smith Hat Mystery'st!!! :) Lihtsalt nii lahe postitus ja reedestest kõige lemmikum.

    ReplyDelete
  24. Country Matters on lemmik- nende imeilusate türkiisikarva Hunterite tõttu. Alati imetlen julgeid naisi, kes oskavad ühendada kummisäärikud ja kauni kleidi!

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig