Friday, October 31, 2014

Girl Friday: Purple Rain & Kate Spade

Minu garderoobis on vaikselt võtmas võimust erinevad lillad toonid. Aastaid ja aastaid armastasin ma kirglikult punast ja miksisin seda erinevate värvidega, kuid näib, et see aeg on möödas

Kõik algas tegelikult väga süütult - just nimelt nendest Hunter color-block kummikutest, kus must kohtub nii elegantsel moel lillaga. Pärast seda, kui need Hunterid soetasin, ostsin endale Kate Spade´i kollektsioonist violetse käekoti. Ei möödunud palju aega, kui otsisin oma garderoobist üles lillakate toonidega jaki ja hiljuti lisandus abikaasa meelehärmiks mulle koju veel üks mantel - sa juba aimad, mis värv seal esimest viiulit mängib! Kui leiad enda jaoks uue värvi, on see justkui armumine - äkki näed kõikjal just seda tooni. Pildistasime need kaadrid augusti lõpus või septembri alguses ... Tänaseks on kõik need lehed on langenud ja läinud oma teed, kuid jäädvustatud Meisi imelise käe läbi. Muide, rääkides minu postituse pealkirjast, siis kunagi, kui töötasin TOP Raadios, alustasin ööprogrammi alati ühe ja sama looga, milleks oli Prince`i pala "Purple Rain". Olid alles ajad! Nii. Räägi nüüd sina. Milline värv domeneerib praegu nii sinu garderoobis kui ka meeleoludes?


My wardrobe is slyly being overtaken by different shades of purple. For years and years I’ve been passionate about red and I have combined it different colours, but those times seem to be over. Actually it all started very innocently – from exactly those colour-block Hunter wellies, where black ever so elegantly meets purple. 

After acquiring those Hunters, I bought myself a purple purse from Kate Spade’s collection. It didn’t take long until I went to find a jacket in purple shades from my wardrobe. And recently, much to the dismay of my husband, another coat found its way to our home – and you can already guess what colour plays the leading role there! When you find a new colour for yourself, it’s like falling in love – you start seeing that colour everywhere. We shot these photos in the end of August or in early September... Today the leaves have fallen and gone their own way, but they’re captured by the hand of the amazing Meisi. By the way, speaking of the title of this post, way back when I worked in TOP radio, I always started the night programme with the same track, which was Prince’s "Purple Rain". Those were the times! Right. It’s your time to do the talking now. Which colour currently dominates your wardrobe and moods?

Outfit details:

Jacket: Walter
Jumpsuit: J. Crew 
Bag: Kate Spade
Earrings & rings: vintage
Bracelet: Carolina Herrera
Watch: Marc by Marc Jacobs
Wellies: Hunter Original Colour Block


PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

13 comments

  1. Väga ilus Kate Spade`i kott. Kas tema käekotte müüakse ka Eestis? Ostsin kunagi Ühendriikidest ühe käekoti, mis on kolm või isegi vist neli aastat vastu pidanud :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. See konkreetne käekott on tellitud USA-st ja pärast pikki, keerulisi teid jõudis ta Eestisse. Umbes nii nagu Iti, Kusti ja Nuki jõudsid lõpuks koju :)

      Delete
  2. Tumesinine on minu lemmikvärv ja selle juurde olen kandnud teisigi siniseid toone. Väga ilus on igasuguste detailidena koobaltsinine. Olgu nendeks kingad, kott, siidist sall, käevõru, vöö. Kui sa selliselt küsid, on minu meeleoludes koobaltsinine. PS! Lummav meik! Kes on autor?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh. Meik on minu enda tehtud. Koobaltsinine on võrratu värv. Olen pikemat aega tahtnud hästi lihtsa lõikega koobaltsinist kleiti, kuid näib, et tuleb minna kangapoodidesse jahile ja lasta see endale õmmelda. Ka siis ei pruugi ka iga külastus poes edukalt lõppeda. Näiteks presidendi vastuvõtu kleidi visandasin endale jaanuaris paberile, kuid selle õige kollase värvi leidsin alles veebruaris. Kammisin mitmeid kangapoode läbi ja mida polnud, oli soe kollane kangas. Kõnealusest presidendi vastuvõtu kleidist leiad loo siit: http://stellaarium.blogspot.com/2014/03/ev-96sunnipaev-kleit-meik-ning-deit.html

      Delete
  3. Sul on nii hele nahk. Mis jumestuskreemi Sa kasutad? Väga ilus meik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. See on tegelikult minu tavapärane meik, kui viitsin pisut kauem mässata. Uskumatu, et see komplimente saab :D Aga jumestuskreem on NARS "Light 2" Mont Blanc Sheer Glow. Ostsin sel suvel Pariisist, maksis terve varanduse ja kui otsa saab, panen uue varanduse hakkama.

      Delete
  4. Ka mina vaatasin, et meik näeb nii kena välja!
    Aga sügis on ja nüüd kannan rohkem musta ja halli. Ma ei ole suve ja värvide fänn ja nüüd tunnen, et saan LÕPUKS tumedaid ja nukraid toone kanda. Suvel on see keerulisem. Aga meeleolu ei ole nukker :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh! Aitäh! Hall on väga šikk, nagu ka must. Ja mu meelest pole nad sugugi nukrad toonid - punased või fuksiatooni huuled juurde, ilus soeng pähe ja kelmikad aksessuaarid juurde - nukrust ei kuskil. Ja sageli on lihtne must kleit ilma igasuguse tilu-liluta samuti väga ilus. Kõik ju meeleolus kinni :)

      Delete
  5. Mulle meeldib erinevate varjunditega beež. Mul mõned beežikad kleidid, mida saab ükskõik, mis värvi sallidega kaunistada. Mantel on beež ja sinna juurde vahetan erinevate värvidega kindaid, mütse, salle. PS. Kas sa võiksid teha sellele meigile õpetuse? Kuidas sa oskad nii lainerijoont teha, mul jookseb see alati luhta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on olnud samuti beež mantel ja see oli suur lemmik pikka aega. Nüüd olen teise päris ära kandnud... Ma ei ole meigiõpetusi blogis teinud, kuid siin on kirjas paar nippi, kuidas joonistada kassisilma: http://stellaarium.blogspot.com/2013/10/kassisilm-oh-kassisilm.html

      Delete
  6. Ikka ja jälle olen ma lummatud sellest, kuidas Sa kõik outfitid suurepäraselt välja kannad!

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig