Wednesday, August 27, 2014

Girl Friday: Tiger True White

For about a year I have been cruising on my scooter bike through the Tallinn. My red scooter is the one that dictates my daily outfits - so the whole summer have worn A-lined skirts and dresses, that have allowed me to get fast to the desired destination. I have always never-ending speed in me, I am always in a hurry and I like this pace!  

In addition to the right outfit I can't get away without different tennis shoes and sneakers that make bikers life so comfortable. Do you know the saying: "By the pricking of my thumbs something wicked this way comes..." Immediately when I saw these red soled Vans platform sneakers, my thumb finger started itching, my wallet knew something bad is coming and without further ado I ordered myself a pair. I am so in love with these Vans! They are extraordinarily comfortable, make me little bit taller  and only look at these cheerful studs on them! For me they are sneakers that can be worn with jeans, suit and dress.


Outfit details:

Shoes: Vans Sk8-hi Platform Shoes - Tiger true White (here)
Dress: Betsey Johnson
Coat: Searle
Wristwatch: Tiffany & Co "Atlas"
Jewelry: Necklace and earrings: Pi-Ret Jewelry 

PHOTOS: Meisi Volt
Juba terve aasta olen mööda Tallinnat kimanud ringi tõukerattal. Just minu punane tõukeratas dikteerib minu igapäevased riided - nii olen terve suve kandnud A-lõikelisi seelikuid ja kleite, mis võimaldavad mul tõukerattaga kiiresti sihtpunkti jõuda. Kogu aeg on minus raugematu rutt, kogu aeg on kuhugi kiire ja mulle meeldib see tempo! 

Lisaks õigele riietusele on minu lahutamatuks kaaslaseks erinevad tennised ja ketsid, mis teevad tõukeratturi elu iseäranis mugavaks. Kas sina tead ütlust: "Pöial sügeleb kui hull, vist on kuri tulekul ..." Kohe, kui nägin neid Vansi punase tallaga platvormketse, hakkas minu pöial sügelema ja ilma pikema jututa tellisin endale ühe paari. Ma olen nendesse täiesti armunud! Nad on erakordselt mugavad, teevad mind pisut pikemaks ja vaata vaid neid kelmikaid neete! Minu jaoks on tegemist sedasorti ketsidega, mida saab edukalt kanda nii teksade, ülikonna kui ka kleidiga. Või vaidleb keegi vastu?

SHARE:

16 comments

  1. Täitsa lahedad, sellised iseloomuga :)

    ReplyDelete
  2. Olen ka tõukeratta otsingul. Kas proovisid enne mitmeid või teadsid kohe, mida osta? Mida peaks üldse silmas pidama?:) Ja loomulikult sooviksin teada sinu tõukeratta marki ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hea P, mina ostsin alguses punase tõukeratta oma tütrele sünnipäevaks, kuid kui tüdruku rattaga huvi pärast tiiru ära teinud, siis ostsin endale järgmisel päeval samasuguse. Leidsin tõukeratta Prismast ja selle nimi on L.A. Sports. Sel aastal käisin niisama uudishimust vaatamas, kas samasuguseid tõukerattaid on veel müügil, kuid just selliseid punaseid enam polnud. Kindlasti soovitan kokkupandavat tõukeratast, sest seda saab auto pagaasnikusse mugavalt kokku panna. Samuti on hea, kui bussi-trolli-trammi sisenedes tõukeratta kokku paned. Paraku võib ka siis saada pensionäridelt etteheitvaid pilke. Enamasti näeb see välja nii, et mina seisan, kokku pandud tõukeratas käes ja pahur pensionär vaatab mind pahase pilguga. Aga seda on vaid paar korda ette tulnud. Pigem saadab tõukeratturit inimeste heatahtlik pilk, sest selles on helget lapsepõlve :)

      Delete
  3. Hip-hopparid on alatasa Vans´i ja DC otsingutel. Nemad on ammu aru saanud, mis on lahe! Väga kihvt, et lõpuks keegi neid lahedaid ja ülimugavaid jalanõusid nö avalikult promob. Võib olla hakatakse siis ka Eestisse tooma laiemat valikut ja mudeleid. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma olen loobunud Eestist asjade ostmisest ja otsimisest. Kõik on liiga kallis ja oma rahakotti pole mõtet mõrvata. Avastasin sel aastal, et Pariisist on odavam osta endale Vivienne Westwoodi päikeseprillid, samal ajal kui Eestis küsitakse suht tundmatu brändi eest üle kahesaja euro.

      Delete
  4. Sa suudad koguaeg üllatada! Väga meeldib see look!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh! Selle mantliga on lõbus lugu. Ostsin selle viis aastat tagasi ja üritasin mitmel glämmilaadal ära müüa (naeruväärse raha eest), kuid keegi ei tahtnud. Nüüd leidsin mantli üles, panin selga ja mõtlesin: "Mis mul küll arus oli?"

      Delete
  5. Appi, need ketsid! Mul jäi hing kinni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul endal ka ja nii nad virtuaalsesse korvi rändasid :) Tõsi, arva kolm korda, kes kodus neid endale himustab!

      Delete
  6. Replies
    1. Eks ole :) Kõik Meisi süü, kes nad nii coolilt üle pildistas!

      Delete
  7. Mu silmad läksid suureks kui tõllarattad neid ketse nähes. Pole sõnu. Kordaks Mari-Liisi, Sa tõesti oskad üllatada! Ja mitte kunagi halvas mõttes.. Loodan, et ka mina olen kunagi oma lapsele vähemalt pool sama stiilne ema kui Sina!

    *Merrific*

    ReplyDelete
  8. Iga kord kui ma arvan, et üks inimene ei saa veel ilusamaks minna, siis tuled Sa ja jälle üllatad, nähes veel imelisem välja!

    ReplyDelete
  9. Maailma uhkeimad ketsid ja kõik suurepäraselt stiilne ja värvid väga hästi kokku pandud tervel outfitil :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig