Monday, August 25, 2014

Ocean Of Wellies

Sel suvel sõitsin ühel vihmasel päeval tõukerattaga läbi suure lombi ja lükkasin oma kummikus jala elegantselt loigust läbi. See lõbus komme astuda lompidesse või sõita tõukerattaga läbi vihmasilma, on osa minu lapsikusest ja tunnen sellest alati suurt rõõmu. Võid kujutada ette minu üllatust, kui tundsin, et minu jalg sai märjaks ...

Selleks pole vaja olla Hercule Poirot, et uurida välja - minu punase kassiga kummikusse (olen neid varem kandud SIIN) oli ilmunud väike rebend ja see tähendas vaid üht - tuli asuda uute kummikute otsingule.  Ma surfasin mitmetes netipoodides ja otsustasin lõpuks punaste Hunterite kasuks. Täna mõtlen, et ehk on punane isegi pisut liiga etteaimatav ja igav valik? Kuid samas - miks mitte minna tumedale vihmapilvele vastu punastes kummikutes? Millised on Stellariumi valikust sinu lemmikud?

This summer on a rainy day when I cruised with my scooter I went right through the puddle. While doing it I pulled my leg covered with a rain boot elegantly through the water. This joyful habit of walking through the puddles and cruising through the rain water is part of my puerility and I always feel the pure delight from it.

 You can only imagine my surprise when I felt that despite having rain boots on my foot got wet ...You don't need to be Hercule Poirot to investigate - my red rain boots with cat on them (I have featured them on here) had a snag on them. That could only mean one thing - I had to find new ones. I browsed through several web shops and finally decided the get red Hunters. Today I caught myself thinking, maybe red is too boring and predictable after all. But at the same time - why not to conquer the rainy weather with joyful red rain boots? Which one of these Stellarium's selection are your favourite?

SHARE:

25 comments

  1. Mul on kodus kaks IIri setterit ja koera omanikuna meeldivad mulle Joules kummikud ehk nr. 9. Kuigi tegemist on vist rohkem nö. linnapreili kummikutega, sest kui tahad metsas jalutada, siis sobivad pikad Hunterid! Jätka kindlasti selle kingade/tossude/kummikute seeriatega, olen leidnud enda jaoks uusi firmasid! Tervitab, Kelly.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, näib, et vaja on nii kummikuid linna kui ka maale. Ja valikut jagub igaks elujuhtumiks :)

      Delete
  2. Mulle meeldivad nr:1 ja nr:10 sest armastan silmapaistvaid ja veidi erilisemaid asju :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, kummikutes võiks väike trikk sees olla. Nii on hea vihmale ja tumedatele pilvedele vastu astuda :)

      Delete
  3. Burberry kummikud on muidugi klassika ning sellised, millest iial ära ei ütleks. Samas on need natuke igavad. Lavendlitooni Hunterid oleks need, millega mina vihma vastu tatsan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mind paelus Burberry muster aastaid tagasi, kuid see on tänavapildis saanud nii tavaliseks, et enam pilku ei püüa. Kuigi tõepoolest - Burberry valikus on nii palju klassikat. Lisaks mündivärvi Hunteritele on mulle just lavendlitooni Hunterid silma jäänud, kuid pigem hästi heledad. Ja neid ei ole ma samuti netiavarustest leidnud :)

      Delete
  4. Minu lemmikud sellest valikust on nr 1 kummikud, nii naiselikud ja romantilised :) Mul endal on täna jalas Hunter Tall mündivärvi kummikud ja hommikul läbi lompide tööle keksides vaatasin oma kummikuid ning rõõmustasin! Mul on hea meel, et ei valinud muidu nii harjumuspäraseks saanud musta värvi, mündivärvi kummikud lisavad vihmahalli päeva natukenegi särtsu ja päev muutub nendes kummikutes kohe lõbusamaks! Usun ka, et sinu punased kummikud püüavad tänavatel kindlasti nii mõnegi pilgu ja teenivad sind truult aastaid! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi, kui hea valik! Mündivärvi kummikud on imelised! Ma olen korduvalt neid otsinud, kuid ei ole leidnud mitte ühestki netipoest. Kus Sina oma mündivärvi kummikud ostsid?

      Delete
    2. Mina tellisin enda omad ca 1,5 aastat tagasi Las Kallab netilehelt, kui neil see värv veel valikus oli. Vaatasin, et praegu enam ei olegi neil seda värvi kummikuid kahjuks. Ei oska ühtegi muud kohta ka soovitada, kust vaadata :/

      Delete
    3. Jah, näib, et seda värvi pole enam kuskil valikud. Peab olema tõeline nobenäpp, kui sellised veel kuskilt üles leida :) Hea valik Sul igaljuhul!

      Delete
  5. Replies
    1. Number 4 on tõesti täielik klassika. Kuid mündikarva Ted Bakerid on samuti väga ahvatlevad :)

      Delete
  6. Pladistasin eile oma kummikutega, mis on pärit Aldost ja vaatan neid, ning mõtlen, et naisel peab ikka rohkem kui üks kummaripaar olema, eks?!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahaks näha Su kummikuid. Mul on mõned paarid ALDO kingi ja nende kohta võib küll vaid häid sõnu öelda. Kindel kvaliteet. Ja muide, Mari-Liis... Ma pole enam kindel, kas ühest paarist piisab :)

      Delete
    2. Pean ütlema, et olen teiega samas paadis. Mõtlesin oma Hunter kummikuid ostes, et nüüd on mul eluks ajaks kummikud olemas ja ma ei vaata enam kunagi ühegi teise kummikupaari poolegi. Oh, kuidas ma eksisin .. Ma tahaks juba teist ja kolmandatki paari endale soetada :)

      Delete
    3. Liina, mind võib vabalt sinatada :) Aga jah. Kui annad Hunteritele sõrme, siis võtab terve käe. Väga ilusad ja šikid, mida võiks vabalt olla kodus neli-viis paari. Noh. Kõik ikka vastavalt naiste tujudele :)

      Delete
    4. Stella, aitäh selle eest, aga ma tegelikult pidasin "teie" all silmas sind ja Mari-Liisi :) Aga ma vist ei väljendanud ennast selgesti, hehe.

      Delete
  7. Minu lemmikuteks on 1, 4 ja 6! :) Kõige rohkem tahan endale praeu kahte sorti kummikuid. Ühed kõrge säärega, mis meenutaksid ratsasaapaid ja teisi madalaid, punaseid musta tallaga.

    http://elisettte.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minu armastus kummikute vastu saigi alguse ratsasaapaid meenutavatest kummikutest. Siis tulid nad äkki kõikjal moodi ja olin täiesti nõutu, kui kõik noored daamid hakkasid ratsasaapaid kandma. Muide, kuskil lehel nägin ratsasaapa tüüpi kummikuid, millel on roosa või punane talla äär. Näe, leidsin Sinu jaoks üles: http://www.sarenza.eu/meduse-filo-s1500-p0000103036 Hind ei ole ka tappev, sest sellised kummikud peavad vastu mitu head aastat :)

      Delete
    2. Elise, kui Sa blogist hakkad aadressi kopeerima, siis viskab sinna otsa ka blogi aadressi. Siin on veebileht, kust leiad kõnealused kummikud: http://www.sarenza.eu/ ja pane otsingusse: MÉDUSE Filo :)

      Delete
  8. Pole veel kummikuomanik, aga praeguste ilmadega kuluksid väga ära, sellest valikust meeldivad väga nr 9 :)

    ReplyDelete
  9. Esiteks tahan ma öelda, et mulle väga-väga meeldib su blogi. Mulle meeldib sinu elegantne ja klassikaline (kuid siiski väga isikupärane ja julge) stiil. Ja nii veider kui see ka pole, tundub, et kirjutad aina asjadest, mis ka minu elus parajasti aktuaalsed on.
    Näiteks nagu nüüd kummikute otsimine. Mul on olemas Ted Bakeri madalad mustad kummisaapad, kuid kui ikka paduvihma sajab, saavad püksisääred märjaks ja kelidiga oleks pika säärega kenamad. Seetõttu olengi hetkel pika säärega kummikute otsingul. Siit valikust võiksin rõõmuga kanda kõiki peale nr 2, aga lemmikuteks on nr 4 ja nr 6. Aga tõsiselt olen kaalunud hoopis nr. 8 kummikute musta variandi ostmist või siis Hunteri klassikuid.
    Hunterite puhul tuuakse ikka ja jälle esile, et need on looduslikust kummist ja seetõttu peaks jalasõbralikumad olema. Kas seda on tegelikult ka kandes aru saada või on nad jalas nagu kummikud ikka?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh heade sõnade eest! Hunteri klassikud on hea valik, minul on nad erakordselt mugavad ja mõnusad. Eile kahlasin pika maa läbi vihma ja tundus, et hallil teekonnal olidki minu punased Hunterid vihmas tõeliseks päikesekiireks. Usun, et see, kas jalg higistab või ei, sõltub palju ka sellest, millised sokid sa jalga paned. Mina ise tellisin endale ka Hunteri sokid ja täna panen need koos kummikutega jalga. Näis, kas ja kui palju jalg siis higistab. Võin anda siis samas tagasisidet :) Mis värvi kummikuid plaanid tellida? Muide, kui Sa juba Hunterid tellid, siis viska kindlasti ostukorvi Hunter Buffer ja Hunter Instant Boot Shine. Kokku tuleb ca 12 eurot nende kahe hooldustoote hind, kuid kummiku hooldamisel on nad asendamatud.

      Delete
  10. Minu valik langes pärast pikka kaalumist Le Chameau Iris punastele kummikutele. Le Chameau on samuti naturaalsest kummist ja foorumites kiideti väga selle kvaliteetti. Võib-olla olen veidi imelik, aga mulle meeldib ka see, et neid kannab ka Cambridge'i hertsoginna. Nii mõjutatav ja edev olengi :)
    Leidsin scorpionshoes.co.uk lehelt suurepärase pakkumise, kui keegi veel huvitatud on.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Väga hea valik! Ja just sellise disainiga, mis teevad jala ilusamaks! Ja muidugi mõjutab see, et Cambridge`i hertsoginna neid kannab, miks ei mõjuta? See on just nii armas nüanss.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig