Friday, August 22, 2014

Girl Friday: Navy Blue Moment

Juba mõnda aega tagasi vahetas tumesinine toon minu garderoobis välja musta värvi. Oligi aeg - ma kandsin üle kümne aasta vaid musta! Kuigi teen seda aegajalt veel tänagi, tundub must mulle järjest enam rusuv ja raske. Mitte küll alati. Kuid nagu inimestel ikka, on see seotud kõikvõimalike meeleoludega. 

See tumesinine kleit on olnud viimasel ajal mitmel vastuvõtul minu suur lemmik. Kuigi ma ei armasta väga dekolteesid, siis on selle kleidi lõige minu jaoks täiuslik. Iseäranis meeldivad mulle taskud - see on nii tore, kui sinna saab mõne minilõhna ära peita! Mõni aeg tagasi lisandus minu aksessuaaride kogusse veel üks toretsev taies - lambanahkne sinine käekott Dame Navy. Nimelt avastasin ühe armsa Sinagpuris tegutseva netipoe Closet Walkin (sa leiad nad SIIT) ja valisin endale nende Dame sarjast sinise käekoti. Neid ridu kirjutades mõtlen, kas see oli tõesti viimane võrratult soe õhtu sellel suvel, mil me Meisiga neid kaadreid klõpsisime? Elame. Näeme.  


For a good some time already the black colour in my wardrobe was swapped to the dark blue. Was about the time really - I`d been wearing black for a decade! Well I've not given up, entirely, of course, no way. I do it every now and then, but black is - heavy and ... sort of hard. But it all deends of course, what is the mood and what is the moon. 

 This dark blue dress has been my favorite one lately. I'm not much into cleavage generally, but otherwise I find the cut is perfect. Just recently added one lambskin-leather blue handbag to my lovely accessories' collection, gorgeous piece, I think. Found one really great online-shop in Singapore Closet Walkin and picked up the handbag Dame Navy (from their Dame series). One thought just like pierced through me - seems it really was the last warm night of summer when we had that shoot with Meisi at our secret garden. We' ĺl see. 

Outfit details:

Dress: City Triangles
Bag: Closet Walkin "Dame Navy" (here)
Shoes: River Island
Watch: Tiffany & Co "Atlas" (similar here)
Bracelet: Carolina Herrera
Necklace & earrings: Pi-Ret Jewelry Stellarium Collection (here)
& "Velvet Sky" (similar here and here


PHOTOS: MEISI VOLT
SHARE:

6 comments

  1. Stella, Sa oled vapustav naine! Ja ma ikka imestan kuidas selliste kingade peal püsti seista saab, ma oleks kohe kuskil tagurpidi.

    *Merrific*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh komplimendi eest! Meil oli päris meeleolukas seal Baltika moeshow`l ja siis mul olid need samad kingad jalas! Tead, head platvormid on vahel isegi mugavamad kui kehvad ballerinad :) Ja muide ... Mäletad seda The Wishlet käevõru, mille Sa võitsid loosis? See jõudis nüüd kohale. Seega annan Sulle teada, kuidas selle kätte saad!

      Delete
    2. Mäletan väga hästi, et enne kui Sind märkasin, märkasin su kingi ;) Minul olid tol õhtul vastupidi maailma kõige ebamugavamad kingad jalas. Ja oi kui põnev, jään ootama!

      *Merrific*

      Delete
  2. Tumesinine on võrratu värv ja samuti minu suur lemmik. Mu vanaema ütles alati, et musta riietatud naine on hästi riietunud naine, aga ma teeksin sellele laiendi, et tumesinine on uus must :) Tumesinine on stiilne ja tagasihoidlik, värvipsühholoogia järgi pidavat tekitama inimestes tunde, et seda värvi kandvad isikud on usaldusväärsed ja mõjukad :) ja lisaboonusena salendab visuaalselt kandjat :)
    Ja sinna juurde on kerge valida lisandeid, Sinu kingad on piltidel just täpselt mis vaja, et anda outfitile särtsu juurde ja elavdada üldmuljet :)
    Elagu dark navy, ostsin just ise uue tumesinise kleidi (lisaks eelmistele :) ja olen sügiseks valmis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on täpsed samad tunded tumesinise kohtad - see on uus must. Tegelikult juhatas mind tumesinise värvi juurde etiketiõpetaja Maaja Kallast (rahu tema põrmule), ta rääkis mulle tumesinisest nii paeluvalt, et see kõlab veel praegugi minu kõrvus. Samuti soovitas ta mulle tumesinist klubijakki ja pärast selle soetamist, algaski minu romanss tumesinise värviga. Mulle väga meeldib sinu lause: "Ostsin just uue tumesinise kleidi (lisaks eelmistele :)" Mina ostsin just uued kummikud (lisaks eelmistele :) ja olen vihmasteks ilmadeks valmis ...

      Delete
  3. Igat Sinu fotoseeriat vaadates ma mõtlen, et see on nüüd Stellal ja Meisil parim. Kuid siis tuleb järgmine ja mul on järg juba ära kadunud kõigist nendest fotoseeriatest, mis on minu meelest parimad. Edu Sulle!

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig