Tuesday, June 10, 2014

Strange things & red lips

Minuga on viimasel ajal imelikud lood. Mul pole enam tuju komplekteerida oma seelikuid ja pluuse. Võtta kapist kleit ja panna see kohemaid selga - see tundub palju lihtsam. Ostsin läinud talvel endale suveks mõned  uued kleidid ja üks nendest on just see valge Liz Claiborne`i iludus.

 Ma ei jõua argiseid kleite ära kiita. Neid on võrratult mugav kanda - viskan kleidile peale nööbitava kampsiku või jaki ja olen hommikul viie minutiga riides. Seda valget kleiti kandsin ka päeval, kui pildistasime Stellariumi ja Pi-Ret Jewelry koostöös sündinud ehet "Jackie Wears Jeans".



Strange things are happing to be lately. I am not in mood to put together my skirts and blouses to outfits. It sounds so much easier to take a dress from the closet and just wear it right away. Last winter I bought myself some summer dresses, one of them is this Liz Claiborne's beauty. 

I can't applaud causal dresses enough. They are amazingly comfortable to wear - just throwing on a cardigan with bottons or a jacket and I am dressed up in the morning in five minutes. This white dress I also wore on the day we photographed Stellarium's and Pi-Ret Jewelery necklace "Jackie Wears Jeans".

Outfit details:

Dress: Liz Claiborne

Sweater: J. Crew
Shoes: Christin Michaels
Watch: Tiffany & Co "Atlas"
Necklace: Pi-Ret Jewelry "Jackie Wears Jeans"
Lips: Chanel "Velvet"




SHARE:

4 comments

  1. Tere Stella!
    No 5 minutiga saan ma valmis vaid siis kui olen õhtul komplekti valmis valinud. Ja see ei ole alati kindel.. ei pruugi ju järgmine päev ilmaga või tujuga see õhtul valitud kraam enam sobida!

    Päikest!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, see on peamine reegel - hommikuks riided valmis! Ja tujukus tuleb kõrvale jätta. Moodsale naisele enam tujud ei sobi :)

      Delete
  2. You look beautiful, chic style! xx

    http://aakinal.com

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig