Tuesday, June 17, 2014

Perfume Portrait: Balmain "Extatic"

Millist parfüümi kannaksid sina, kui sinu vihmavarjul otsustab ootamatult maanduda punane helikopter? Sellele küsimusele saab olla vaid üks vastus: "Aga loomulikult Balmaini lõhna Extatic!" See on parfüüm, mis peidab endas särtsakust ja seikluseid, toob pähe pöörased mõtted ja paneb puusa nõksuma. Selles lõhnas on rütmi, mida tajud vaid sina.

Täna on mul au portreteerida Balmaini lõhna Extatic Eau de Toilette. Jah, just nimelt portrereerida. Olles ajakirjanikuna portrereerinud sadu inimesi, olen ma veendunud, et ka lõhn kõneleb sinuga ja temast on võimalik kirjutada põnev portree. Täna on luubi all Balmaini puuviljane ja lilleline lõhn Extatic Eau de Toilette, mille tipunootides troonivad roheline mandariin, mahlane litśi ning hapukas mustsõstar. Lõhna südames peituvad delikaatsed noodid roosilt, jasmiinilt ja luksuslikult magnoolialt. Baasnooditeks on seedripuu, velvetine muskus ning soe ambroxan.


Balmain´i lõhna Extatic on kirjeldatud sõnadega - suurepärase väljanägemisega, ent siiski veidi jultunud. Mina sobin seega Extaticuga hästi kokku, sest kuulun nende sekka, kes pigem pihustab lõhna jultunult, kui tagasihoidlikult. Pealegi on Extatic piisavalt kerge ja ma pole kindel, kas sellega on võimalik üle piiri minna. Siiski peitub selles kerguses üks perfektselt hapukas noot ja mina tunnen selles mustsõstart. Minu silmis on see parfüüm ood igas eas ülemeelikusele. Seda lõhna peale pihustades võib juhtuda, et tunned end kümme aastat nooremana, samm muutub kergemaks ja argipäev ununeb sootuks. Extaticus on sära ja särtsu, kihistamist ja kergust, naeru ja naiivsust. Kui ma seda esimest korda oma käel tundsin, hakkasid minu peas liikuma pisut lapsikud küsimused: Millist parfüümi sa kannaksid, kui sinu vihmavarjul otsustab ootamatult maanduda punane helikopter? Millist lõhna sa kasutaksid, kui viiksid aeda kuivama oma kuivad riided? Miks kakao ei võiks olla türkiisi tooni? Ja lõpuks: miks mitte elu natuke tõsisemalt võtta? Oeh ... Extaticuga ei tule see kõne alla. Ja hea ongi. 

Ka täna on mul sulle lõhnav teade! Kõigi nende vahel, kes seda postitust oma sõpradega Facebookis/blogis/Twitteris või Instagramis jagavad ja kirjutavad blogi kommentaariumisse kumb lõhn nendele põnevam tundub, kas Balmaini "Ivoire", mida arvustasin SIIN või täna loetud Extaticu portree, loosin 30.juunil välja ühe parfüümi "Extatic". Tähelepanu! Mäng on lõppenud! Võitja leiad SIIT.


What perfume you would wear if all of a sudden a red helicopter decides to land on your umbrella? There's only one answer to this question: Balmain's perfume "Extatic". It is sparkling, zestful and adventurous perfume that makes your hips move. 

Today I have the honour to portrait Balmain's scent Extatic Eau de Toilette. Being a journalist I have portraited hundreds of people and I am convinced that a perfume speaks to you and you can write an exciting portrait from it. Today is under my observation Balmain's fruity floral scent Extatic Eau de Toilette which top notes are ruled by green mandarine, juicy lychee and little bit sour blackcurrant. In the heart of the scent there are hiding delicate notes of rose, jasmine and luxurious magnolia. Base notes are full of cedarwood, velvety musk and warm ambroxan.


Balmain´s perfume Extatic has been described with the words like - magnificent appearance, but still little bit blatant. I go well with this scent as I am one of those who sprays her perfume rather blatantly than with modesty. After all Extatic is light enough and I am not sure you really can go overboard with it. Yet it hides one sour note in it and I can sense blackcurrant in it. In my eyes is this perfume an ode to a elfishness in every possible age. It is possible to feel yourself 10 years younger when spraying this perfume, your step gets lighter and you forget your ordinary work day. Extatic has sparkle and zing in it, chortling and lightness, laughter and naivety. The first time I sprayed it on my hand, little bit childish thoughts and questions ran through my mind: Which perfume would you wear if all of a sudden a red helicopter decides to land on your umbrella? What perfume would you use if you would bring your dry clothes outside to dry? Why wouldn't hot chocolate be in turquoise shade? And lastly: why not to take life more seriously? Oh ... with Extatic it is not even a possibility. And good it is! 

PHOTOS: Meisi Volt


SHARE:

24 comments

  1. Põnevam (sinu sõnu uskudes:)) tundub Balmaini "Extatic" :), kuid omale ihaldaks rohkem siiski Balmaini "Ivoire" :). Aga lõhnu pole kunagi liiga palju ja neid võiks olla ikka vastavalt igale naisterahva tujule :).

    ReplyDelete
  2. Balmaini lõhn Extatic oleks just nagu mulle mõeldud - särtsakas ja ülemeelik :)

    ReplyDelete
  3. Balmaini "Extatic" tundub rohkem minulik parfüüm olema :)

    ReplyDelete
  4. just mu naisele sobiks,,

    ReplyDelete
  5. Mulle meeldivad mõlemad pildiseeriad, mis te Meisiga teinud olete. Sinu kirjelduse järgi tundub lõhnadest suvisem pigem Extatic. Kus need lõhnaõlid müügil on? Lehvitab Marina.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tere, Marina, Balmaini parfüümid on esindatud Tallinna Kaubamajas, Viljandi Kaubamajas ja Narva Astri keskuse Ideaalkosmeetikas. Lehvitan vastu, Stella

      Delete
  6. Balmain "Extatic"

    Tundub just selline lõhn nagu mulle meeldivad :)

    ReplyDelete
  7. Mulle kõlab põnevalt Extatic. Tundub olema täpselt lõhn minule.
    Jagasin postitust facebookis.
    Birgit Tamme

    ReplyDelete
  8. See arvustus on väga kihvt, uudishimu hakkas kohe tööle, et mismoodi see lõhn siis lõhnata saab. Aga sellegipoolest tundub huvitavam Balmaini "Ivoire

    ReplyDelete
  9. Balmain "Extatic" tundub põnevam :)

    ReplyDelete
  10. Huvitavad, visuaalselt kaunid ja sisukad lõhnaportreed mõlemad. Valikud on keerulised, nagu naiselik olemus. Ühel päeval oleme õrnad ja üdini naiselikud, järgmisel päeval keerame asjad ulakalt üle võlli ja oleme kaunilt jultunud :D
    Portreede järgi hetkel meeldiks ehk kirjelduse järgi "suurepärane väljanägemine, ent siiski jultunud" stiil rohkem :D
    Jagasin FBs.

    ReplyDelete
  11. Balmain "Extatic" tundub minu iseloomuga rohkem kokku sobivat. :)

    ReplyDelete
  12. parfüümi "Extatic" tundub põnevam ja ilus värv

    ReplyDelete
  13. Portree "Extatic"ust kõnetas rohkem, otsustavaks sai mahlane litši, mis isikliku lemmikuna meeled tööle pani. :)

    ReplyDelete
  14. Mu esimene eelistus oleks ikkagi Balmaini "Ivoire". Kuid näidake mulle naist, kes ütleb uuele parfüümile "EI"? Mina see pole, mina ütlen "JAH"

    ReplyDelete
  15. Raske valida, kuid tõesti valida siis Balmain Extatic on minu valik. 🐯

    ReplyDelete
  16. ''Extatic'' kõlab lihtsalt fantastiliselt! :) Jagasin Facebookis.

    ReplyDelete
  17. Balmaini "Extatic" tundub olema just see mida ka mina sel suvel vajan. :-D

    ReplyDelete
  18. "Extatic" oleks kindlasti väga ergutav parfüüm :)

    ReplyDelete
  19. Kindel valik oleks "Extatic" Ma lihtsalt armastan magusaid parfüüme! Parfüümi välimus ka nii armas ja värv on täiega ilus! Arvustust lugedes tekib soov joosta Viljandi kaubamajja ja endale see soetada.
    Jagatud facebookis :)
    Jarlteearu@gmail.com

    ReplyDelete
  20. Kui parfüümi "Extatic" kohta blogist lugesin, tundus see minu jaoks väga köitva lõhnabuketina, mistõttu langeks minu valik just tolle lõhna kasuks.
    Jagasin seda postitust pärast lugemist oma fb kontol ning pean tõdema, et unustasin lähipäevil kogu loo.
    Külastades aga eelmise nädala hilisõhtul katusekino, mille ekraanil nautisin parasjagu Moulin Rouge'i salapärast ning kirglikku lugu, meenus mulle järsku nimi Balmain ning märksõnad seiklus, luksus ja muskus. Millegi pärast meenutas just see film mulle Sinu vaimustavat portreed antud parfüümile. Ei hakka tekkinud seost pikalt analüüsima, vaid tänan sind hoopis vahvate arvustuste eest!
    Ole sama tegus ja särav nagu alati! : )

    ReplyDelete
  21. Extatic on mul tualettlaual. Hakkab teine tühjaks saama. Mulle seostuvad Balmainiga kirjud kleidid, mida olen ajakirjadest imetlenud. PS! See pildiseeria on üks kõige vingemaid, mida olen Stellariumis näinud! Edu!

    ReplyDelete
  22. "Ivoire" naisperele, pidavat olema super ja naiselik lõhn heade mandariininootidega.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig