Sunday, March 2, 2014

Stellarium saab omanimelise ehete kollektsiooni!

Minu elus on olnud  mitmeid armulugusid, kuid üks kõige pikaajalisem nendest on kahtlemata armastus ilusate ehete vastu. Seega võid sa kujutada ette kui  õnnelik olin päeval, mil avastasin enda jaoks Pi-Ret Jewelry käsitööeheted. Veelgi suurem rõõm on mul sulle teatada, et õige pea saab Stellarium koostöös Pi-Ret Jewelryga omanimelise ehete kollektsiooni.   

See on olnud pikk protsess.  Kahtlemata erakordselt põnev peatükk jälgida ühe kollektsiooni valmimist, kust ei puudu ka minu eelistused ja ettepanekud. Veidi kannatust ja juba varsti kergitan sulle veelgi rohkem saladuseloori. Seniks võid sina aga arvata ära, milliste ehetega Pi-Ret koostöös Stellariumiga välja tuleb. Võibolla kavalate käevõrudega või hoopis kevadisi tuuli toovate kõrvarõngastega? Ehk on tegemist paeluva peaehte kollektsiooniga või elegantsust kinkivate kaelaehtega? Või leiab kollektsioonist jumalikud jalavõrud? Äkki hoopis multifunktsionaalsed prossid? Sa tead ju mind ... Kui käib jutt ehetest, olen mina lootusetult lõksus. Kuidas on lood sinuga? Milliseid ehteid sa kõige enam kannad? Kasuta kindlasti võimalust ja vaata üle postitused, kus olen läbi aegade Pi-Ret Jewelry ehetest kirjutanud. Valisin välja oma viis lemmikut!



Vaata postitust: Oh, Pi-Ret Jewelry ...




Vaata postitust: Kohtumispaika ei tohi muuta


Vaata postitust: Outfit - Sulnis siidkleit


Viimati kandsin Pi-Reti "Moon Mood" kollektsiooni kõrvarõngaid, kui kajastasin presidendi vastuvõttu. Postitust näed SIIT.

Kui sa armastad ehteid nagu minagi, siis vaata Pi-Ret Jewelry online-poodi, mille leiad SIIT ja anna oma helde like kirja Facebooki lehele, mis ootab sind SIIN
SHARE:

8 comments

  1. Ma usun, et need tulevad väga ilusad ehted, Sul on super maitse, ei jõua ära oodata, millal neid näha saab. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh :) Pisut kannatust ja siis juba näed!

      Delete
  2. Pakun välja, et tulekul on uudsed ja kevadised kõrvarõngad, neid kannaksid väga paljud naised :)
    Ise vaikselt loodan, et äkki ehk multifunktsionaalsed prossid. Neid saab kanda konservatiivsema riietuse rõõmsamaks tegemiseks ja sallide kinnituseks, juustesse sättimiseks, et anda outfitile lõbus kiiks juurde ja vöökohal või kuhu iganes tundub endale sel päeval sobivat, et anda midagi uut juurde riietusele :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma olen ise ka suur prosside-sõber. Mul on suisa võimas kogu, kust paar prossi vanaemadelt, mõned emalt ja loomulikult olen ise neid soetanud :)

      Delete
  3. Kuna koige enam on juttu olnud kõrvarõngastest ja prossidest, siis neid vast tulebki kevadistes-suvistes toonides. Endal hing ihkab aga imeilusaid kokteilisõrmuseid.... kuigi jah, igapäevaselt on kõrvas kõrvarõngad ja käeümber lemmikumad vintage käevõrud. Selle ühes suure ja uhke sõrmuse panen vaid erilistel puhkudel.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kokteilisõrmused on väga lahe idee :) Aitäh.

      Delete
  4. Mina olen täielik kõrvarõngainimene, teised ehted võivad olemata olla, aga kõrvarõngad peavad olema :D. Ja kui sa nüüd ütled, et teed koostööd Pi-Ret´iga, kelle jäägitu fänn ma olen :), siis ma tõepoolest ootan juba kannatamatult seda tulemust!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, mul on kolm olulist asja - käekell - see PEAB olema ja neid on mul palju. Teiseks abielusõrmus, mida kannan koos Iiri claddagh sõrmusega. Ja lõpuks ka kõrvarõngad.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig