Tuesday, March 11, 2014

Steal her style - Audrey Hepburn

Läbi aegade on üheks minu armsamaks stiiliikooniks olnud näitleja Audrey Hepburn. Mõned head aastad tagasi lasin õmblejal teha endale täpselt sellise musta maani kleidi nagu Audrey Hepburni kehastatud Holly kannab filmi "Hommikueine Tiffany juures" avakaadrites. 

Võid aimata minu vaimustust, kui nägin, et Lindexi "Holly & Whyte" kevadises kollektsioonis on müügil trench coat ehk vihmamantel, mis meenutab taaskord mulle Audrey ajatut stiili. Vaata üle ka see mahukas ja vahva uus "Holly & Whyte" kollektsiooni käekott, mida käisin just paar päeva tagasi Lindexis uurimas. Ah jaa ... Audrey Hepurn on öelnud, et üks hästi organiseeritud daam peaks alati kandma kaasas musti päikeseprille - ikka selleks, et oma patust pilku varjata. 

Jääb vaid üle mõelda, millist parfüümi sellise outfiti juurde kanda? Pakun välja Burberry limiteeritud koguses Body Rose Gold lõhna. Mulle väga imponeerib see Body-sarjale juba tuttav kaunis pronksjas poleeritud klaasflakooniga pudel. Ja loomulikult lõhn ise -  tipunootides on trio virsikust, freesiast ning absindist. Need kolm on avamänguks südamenootide elegantselt kreemjale iirise, roosi ja sandlipuu ansamblile. Baasnootide seas peituvad pehmed, soojad nüansid - kaśmiirpuit, vanill, merevaik ning muskus.  Ahvatlev, eks.

Audrey puhul on mind alati võlunud tema kõnekad silmad. Kuidas saavutada Audrey silmameiki? Selleks läheb vaja täpset kätt, Maybelline New York Master Precise lainerit ja nende Color Tattoo kreemjaid lauvärve. Olen neid varem arvustanud SIIN. Huulepulkadega on aga lood nii, et neid võiks kollektsioonis olla alati vähemalt kolm-neli - vastavalt igale tujule. Audrey Hepburni stiilist olen varem kirjutanud SIIN.


Kes on sinu stiiliikoonid, keda oled alati imetlenud? 

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig