Sunday, March 30, 2014

KOLM KAADRIT: Mis olnud? Mis tuleb? Vestige Verdant võitjad!

Oma lapsepõlvest mäletan kõige enam kärsitust - aasta alguses ootasin kärsitult kevadel saabuvat sünnipäeva, seejärel asusin sooja suve ootama ja siis jõule. Pärast jõuluvana tulekut sai aasta otsa ja kõik jätkus uuesti nii nagu eelpool kirjeldasin. Ema rääkis küll, et kui sa vanemaks saad, hakkab aeg lendama, kuid mina ei uskunud. 

Oleks keegi mulle täpsemalt kirjeldanud, millisel helikiirusel aeg lendab! Noh. Ma poleks ikka uskunud. Küllap tuleb mõned asjad elus omal nahal ära kogeda. Aeg on tõesti lennanud - läinud nädal oli tulvil põnevaid tegemisi. Ühtteist võin sulle juba suure saladuskatte all öelda. Pi-Ret Jewelry ja Stellariumi koostöös valmiv ehtekollektsioon on saamas viimset lihvi ja me mõtlesime täna õdusa õhtusöögi kõrvale juveelidele esimesed nimed. Olen tohutus elevuses ja vaatasin imetlusega, kuidas Piret mulle Stellariumi kollektsiooni valmimist esitles. Aasta alguses alanud pikk protsess on end juba ära tasunud - see pakub juba emotsionaalselt suurt naudingut. Ehted on alati olnud minu suur nõrkus ja olen õnnelik, et mul on ainulaadne võimalus lüüa kaasa veelgi ainulaadsemas projektis. Pi-Ret Jewelry senised taiesed leiad SIIT. Minu kolm kaadrit möödunud nädalast on sinu ees! Kasutan võimalust, et tänada oma juuksur Maarikat Fashion Hairist, kes tegi mitmete pildiseeriate jaoks mulle soengud. Kõigil kolmel pildil on minu juustesse lokid sättinud just Maarika. Aitäh!  

Mart Sanderi galeriis "Galerii" ...
... ja Helsingis Ateneumis kunsti kaemas ...
Tõukerattal Tallinnas. Lõpuks ometi saab ringi tuhiseda!

Selle postituse viimased read on aga võitjate päralt. Stellarium loosib täna välja neli Vestige Verdant maski - Facebooki mängus võitsid imemaski Helena Heinpalu, Gete Tamman ja Birgit Rosenthal. Facebooki mängus viib võidu koju Kelli ja Siim Sooman. Palju õnne! Hea võitja - võta palun ühendust info@stellarium.ee

SHARE:

4 comments

 1. Aeg lendab kiiresti, kui on põnev projekt või palju kiiret tegutsemist, seda kiiremini :)
  Jään ootama suure huviga uut ehtekollektsiooni.
  Kolmest kaadrist meeldib mulle pilt tõukerattaga, nii armas kevadine :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tundub küll, et hetkel käib läbi elu tormamine ja seetõttu tundub, et aeg lendab liiga kiiresti. Ma olen ise väga elevil, et saab taas tõukerattaga sõita - jõuan kõigile kohtumistele 10 minutit varem :)

   Delete
 2. Olen Renaga täiesti nõus. :) Sinu kolmas pilt Stella on tõeliselt imeline ja armas. :) See aga ei tähenda, et teistel piltidel halvemini välja näeksid. Ei,ei. :) Aga see lõpetav kaader on just selline maitsekas ja kena. Ja mis puudutab su ehtekollektsiooni, siis ei jõua ma ära oodata, kui seda näen. Teades Sinu head maitset ja stiili tahaks juba teada, millega Sa meid nüüd üllatama hakkad. Edu edasistes tegemistes! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh heade sõnade eest! Nii tore, kui on teisi, kes minu tegemistesse usuvad :) Ilusat kevadet, mis küll ... pöördus nüüd külmaks. Aga ega suvi taeva jää.

   Delete

Blogger Template Created by pipdig