Friday, October 25, 2013

OUTFIT: Kohtumispaika ei tohi muuta

Ma istun restoranis alati samasse lauda, kus olen juba tosin kord varem einestanud. Mulle meeldib reisil olles minna tagasi paikadesse, kus olen juba käinud. Jalutada samas pargis, vaadata samu filme ja lugeda raamatuid, mida tean juba peast. 

Ühel viimastest päevadest sel suvel, tegime fotograaf Meisi Voldiga pildid suudlevate rongide juures, kus pildistasime ka eelmisel aastal üles ühe esimese outfiti seeria Stellariumi jaoks. Kui läinud aastal kõrvetas meid samas kohas Meisiga kuum päike, siis keset seda pildiseeriat hakkas ootamatult sadama ja kuna me oleme Meisiga ju suhkrust tehtud, lippasime tuppa sooja teed jooma.


 See meeleolukas vintage tualett pärineb minu õhtukleitide kollektsioonist. Olen julgelt üle 15 aasta kogunud erinevaid õhtukleite ja see on minu kogus uustulnuk. Kas soovid minu õhtukleitidest kunagi suuremat ülevaadet nii pildis kui sõnas? Seisin ühel päeval nõutult oma garderoobis ja mõtlesin, et peaksin jõulupidude eel oma kleidid välja laenutama ... Paljusid kannan aastas ju vaid korra.

Outfiti detailid:

Kleit: Valentino
Saapad: Stefano Sabella
Kõrvarõngad: Pi-Ret Jewelry "Jasmin On The Moon" (VAATA SIIT)
Käekell: Tiffany & Co "Atlas"



Vaata läinud aastal samas kohas tehtud outfiti postitust SIIT.
SHARE:

4 comments

  1. Sa veel küsid!? Muidugi tahaks sinu kleidikollektsiooni näha!!! :D

    ReplyDelete
  2. Mind inspireeriks küll kindlasti ka suurem ülevaade Sinu õhtukleitidest nii pildis kui sõnas. Väljalaenutamine pole ka paha mõte, kui neid juba selline arvestatav kollektsioon kogunenud on :) Edu ettevõtmistes! :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig