Sunday, March 18, 2012

Pildike pühendusega Pariisist


Jagan üht fotot, mille tegin Pariisis. Iga kord, kui mul õnnestub Pariisi põigata, käin La Muette`is, Marmottan Monet muuseumis. Seal samas La Muette`i ümbruses on mõnusad kohvikud ja paljude poodide seas üks tore butiik, kus pakutakse vahvaid käekotte, siidsalle, ehteid ja kõike muud, mida naistel kunagi vähe pole.

Poe omanikust proual on väike koerake, kes ei ole sugugi nii sõbralik, kui tema perenaine. Kutsu on üsna käre tegelane, haugub kõvasti ja näitab hambaid. Sellest hoolimata pildistasin ma selle vahva tegelase üles. Foto on tehtud esialgu pelgalt koerakese pärast.




Hiljuti vaatasin aga seda pildikest põhjalikumalt. Mulle hakkas silma Christian Diori paberkott ja vaadake vaid selle poeomaniku kappi! Tegemist on tõelise parfüümigurmaaniga. Kui saaks vaid pildi sisse minna ja seal kapis karistamatulut tuhnida! Kui fotot lähemalt uurida, ei ole kõik parfüümid proua kappi ära mahtunud ...

Olgu see foto sissejuhatuseks parfüümimaailma, millest plaanin oma blogis ohtralt kirjutada. 

Ja kuna mulle meeldib sõpradele pööraselt igasugu asju pühendada, siis selle pildikese Pariisist pühendan kõigile parfüümigurmaanidele ja iseäranis P-le. Tänu tema julgustavatele sõnadele leidsin enda jaoks uuesti ilumaailma ja alustasin blogiga.

PS. Marmottan Monet muuseumis on praegu suur näitus Berthe Morisot töödest. Morisot oli ainuke naiskunstnik, kes esines esimesel impressionistide näitusel 1874. aastal. Praegune näitus Marmottan Monet muuseumis on avatud 1. juulini.

SHARE:

3 comments

  1. Väga lahe! Ootan parfüümipostitusi huviga. Samuti võiksid kõigile uudishimulikele näidata, mida hoiad ja kasutad igapäevaselt oma meigikotis(t). Alati on põnev teada saada, mis teiste jaoks toimib ning ehk nii ka enda jaoks midagi uut leida :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tere! Aitäh esimese kommentaari eest minu värskesse blogisse. Luban, et võtan lähiajal oma meigikoti ette :) Ilusat sinist esmaspäeva õhtut. Ikka, St.

      Delete
  2. Ootan parfüümipostitusi samuti huviga. Enda parfüümikollektsioonis on võidukal esimesel kohal Armani lõhnad, mida mul on rohkem kui 5. Tundub, et olen enda jaoks leidnud brändi, mille puhul eksida ei ole võimalik :)
    Sinu meigikoti sisu ja näohoolduse rutiini kohta tahaks tõesti väga lugeda.
    Jõudu!

    Ahjaa, ja palun rohkem postitusi ka Pariisi kohta (poed, muuseumid, pargid, söögikohad jm mis sulle selles imelises linnas silma on hakanud). See on mu lemmiklinn kuigi sattunud olen sinna vaid korra. Mälestus aga on nii kustumatu ja hing ihkab tohutult tagasi :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig