Friday, March 30, 2012

Kolmkümmend päeva Oriflame`iga

Selle nädala algusest testin Oriflame`ilt saadud päeva- ja öökreemi ning silmaümbruskreemi, mis on sarjast EcoBeauty. See on minu esimene test blogi jaoks ja teen seda suurima pidulikkusega!  

Pean tunnistama, et pelgan alati ühelt kaubamärgilt teisele üleminekut, sest varem on see toonud minu jaoks kaasa kuiva näonaha. Alustasin ma kreemi testimisega esmaspäeval ja kolmapäeval oligi näonahk pisut kuiv...
 


Kas teil on kodus kass või koer? Minul on kodus kass. Üleni must ja kohe, kui mõni pereliige tahab pai teha, siis hammustab õrnalt ...  Sööb ta vaid paari kindlat konservi. Kuid ka ühelt toidult teisele üleminek on raske, sest sellel tänavalt korjatud kiisul on tõeliselt kehv seedimine. Kui vahetan tema konservitoitu, siis segan tema eelmise konservi uuega. Nõnda teen umbes nädala. Nii on kassil uue konservtoidu peale lihtsam üle minna.

Täpselt sama tegin ma kolmandal päeval kreemidega. Peamiselt kasutan Saksa geniaalse looduskosmeetikafirma Annemarie Börlindi tooteid. Esimestel päevadel võtsin tilga Börlindi kreemi ja segasin selle uue, Ecobeauty tootega. Ja nii on ühelt kreemilt teisele üleminek olnud ladusam.

Muide, kreemipudelid on dosaatoriga ja see teeb kasutamise lihtsamaks. Lõhn on EcoBeauty kreemidel on mõnus. Kui ma silmad sulen, meenuvad mulle lõputu nisupõld ja päikesepaiste.Näis, kuidas EcoBeauty kreemid mulle mõjuvad. Kreemidest lähemalt kirjutan kuu aja pärast. Siis on pilt selge. 

Kas keegi lugejatest kasutab Oriflame`i? Mis on teie meelest nende parimad tooted? Kas teil on kokkupuuteid EcoBeauty kreemidega? Muljetage julgelt Stellariumi kommentaariumis!


Üks asi veel. Vaadake üle minu tundliku seedimisega kiisu! Tema nimi on Kiskja. Tegelikult pole mul väga mõtet Kiskja pilti siia postitada, sest kui te olete näinud ühte musta kassi, siis olete näinud ka minu oma. Aga ma ikka jagan tema pilti ...

SHARE:

5 comments

 1. OO.. nii põnev - sain ka antud komplekti proovimiseks. Kätte sain kolmapäeval - olen proovinud öökreemi ja silmakreemi. Ma üritan ka juurutada seda 2x päevas kreemitamist - hetkel on veel keeruline. Pole varem öökreeme kasutanud.

  ReplyDelete
 2. Samuti sain ka mina selle komplekti proovimiseks, ning kuna lähen üle ühelt teiselt väga healt tootelt, siis olen ikka päris skeptiline. Praegusel hetkel veel midagi negatiivset minu näonahaga õnneks toimunud pole ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Britt, mis toodet Sa enne kasutasid? Vaatasin, et EcoBeauty sarjal on väga hea sertifikaat. See peaks rahustama :)

   Delete
 3. Hei, kas ma ei suuda leida või Sa pole veel kirjutanud, kuidas möödus kuu EcoBeauty'ga? Ma olen ise ka seda toodet mõlgutanud osta aga pole julgenud :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei-hei, ma ei ole seda postitust veel teinud. Vahepeal tuli kuri viirus ja murdis mind maha. Seepärast on blogis ka vähe sissekandeid, kuid lähiajal tuleb EcoBeauty`st põhjalik postitus. Aitäh, et Sa jälgid minud blogi :)

   Delete

Blogger Template Created by pipdig