Wednesday, February 15, 2012

Jumalik jume porgandiõlist!

Selle sissekande pühendan Marja Entrichi porgandiõlile. Kui sa mõtled mõnel lootusetul päeval peeglisse vaadates, et kuhu su jume on kadunud ja miks sa nii loppis oled, siis proovi Marja Entrichi porgandiõli.  
 
Minule tutvustas seda kuus aastat tagasi Ariel Klas, kes on ligi 18 aastat Marja Entrichiga tegelenud. Jaa, Ariel rääkis külmpressõlidest kirega ja hiljem tõdesin, et põhjusega. Tema sõnul võib Entrichi porgandiõli nimetada näonaha toiduks. See annab nahale A-vitamiini, mis omakorda reguleerib naha rasva toodangut, soodustab naharakkude uuenemist ja tasakaalustab nahka. Seda võib akne korral kasutada. 
Omalt poolt lisan, et porgandiõli lõhn on minu meelest taevalikult hea. Aga enne, kui sa plaanid seda osta, mine ja uuri poes seda väikest pudelit, sest lõhn, mis on ühele jumalik ei pruugi teise jaoks olla... noh mitte nii jumalik.   
 
Kuidas seda kasutada?
 
Mina panen peopesale oma päevase annuse kreemi ja lisan sinna kaks tilka porgandiõli. Kreemi kulub vähem ja näonahk saab õrna jume. Just sellisel aastaajal, kui ma näen ilma meigita välja nagu helesinine kartul, annavad need kaks tilgakest kreemis mõnusa jume ja veider... Aga see kumab ka puuderkreemi alt.  
Olen proovinud seda paaril korral ka öökreemi sisse sulatada, kuid aroom on nii tugev, et und ei tulnud. Pigem ongi see hommikune ärataja. 
See väike pudel sisaldab 15 ml porgandiõli ning sellest saab vähemalt pool aastat läbi. Porgandiõlis on lisaks porgandiekstraktile ka päevalilleõli, avokaadoõli, e-vitamiin, mineraalaineid, mikroelemente ja nisuidu ekstrakt. Midagi enamat tahta oleks ju patt.
Hind. Oeh, miks peab nendel asjadel alati hind olema? Pudelike maksab e-poes 24. 80.  
Uurisin, kas Facebookis on Eesti Marja Entrichile lehekülg loodud, sinna lisaksin küll heldelt ome like`i. Ette lõi hoopis Jaapani lehekülg, kuid pärast hoolikat otsimist leidsin Eesti netipoe lingi ja Entrich on Facebookis kenasti esindatud.
Pildistasin ka oma pudelit. Sinna on veel nädala jagu jäänud ...  
Kuna mul on plaan teha Marja Entrichi giveaway, siis liitu kindasti minu Facebooki leheküljega SIIT ja ole kursis Stellariumi uudistega. Võibolla võidad just sina endale ühel päeval pudeli porgandiõli? 
 
PS. Kui sind huvitavad looduslikud õlid, siis vaata ka postitust Tere, Talv! 
SHARE:

2 comments

  1. Looduspoodides peaks täitsa tavaline porgandiõli ka saadaval olema, suurem kogus vähe odavama hinna eest, see peaks ka vist asja ära ajama? Tuli isu see järgi proovida, ise olen alati vaimustuses olnud puhastest õlidest :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma naudin just selle õli lõhna. See on magus ja väga mõnus.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig