Thursday, February 9, 2012

Minu päev Cosmopolitaniga

Märtsi Cosmopolitanis on lugu, kus räägin pisut sellest, kuidas minust sai "palavalt armastatud" seltskonnaajakirjanik. Rubriik "Sa tahad mu karjääri?" on alles uus. Läinud kuul avas selle värskelt Kudlnõelaga pärjatud moekunstnik Tiina Talumees.

Ajakirjanik Mari-Liis Helvik palus, et ma jagaksin ka mõned soovitused algajale reporterile. Üks, mida ma ütlesin, sobib ka siia blogisse: "Vaata filmi "Kõik presidendi mehed" ja ära lase end petta filmist "Saatan kannab Pradat"."

Mind meigiti  päris korralikult. Kuidas sa muidu ikka head pilti saad? Jagan neid fotosid, mida Mari-Liis klõpsis enne, kui tehti minust toretsev foto ajakirja. Meigi autor on Meelika Tammeveski ja ma soovitan teda soojalt. Kui pärast peeglisse vaatasin, ei tundnud end ära. Sealt vaatas vastu täitsa kena inimene...

Blogis oleva pildiseeria lõpetab Kaspar Saaremetsa ülesvõte, mis ei läinud küll ajakirja, kuid meeldis mulle väga. Aitäh kõigile, kes selle päeva nii toredaks tegid!
See on aga ülesvõte, mis ilmus Cosmopolitanis:


SHARE:

3 comments

  1. Väga lahedad fotod. Sinust on ajaga saanud VEEL Väiksem Tüdruk mu meelest...!

    ReplyDelete
  2. Ma leian, et Sul on väga ilus naeratus :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig