Saturday, July 6, 2024

Kuidas kummitusest sai jälle inimene ehk minu näonaha lugu


Tänavu veebruaris vaatas mulle peeglist vastu väike tuhm kummitus. Olin olnud kaks kuud peatrauma tõttu peamiselt toas ja enamuse ajast voodis. Kuid, kus on probleem, seal on ka lahendus. Siin on minu spikker, kuidas samm-sammult stressis nahk BEAUTY SPA toodetega taas elule turgutada. Hea uudis on see, et postitus sisaldab sooduskoodi STELLA20, mis annab kõigilt täishinnaga toodetelt -20%.


Sel talvel veetsin palju aega koos oma toataimedega. Ma ostsin neile valguslambi, et pime aeg mööduks valgemalt. Ma kastsin ja väetasin, silitasin ja kiitsin neid. Talv on sageli raske ja pime aeg - mitte ainult meie toataimedele aga ka juustele ja näonahale. 


“Kes on see väike tuhm kummitus?” 


Abi polnud ka sellest, et kaks kuud peamiselt toas olles mõjus mu nahale ja juustele laastavalt. Vahel unustasin hommikul pärast näo pesemist end kreemitada ja õhtul üritasin hommikust viga parandada. Loomulikult andis keskküte oma panuse … Peeglisse vaadates üritasin end mitte haletseda. Siiski pidin mõningase hämmeldusega küsima: “Kes on see väike tuhm kummitus?” 


Kuid kus on probleem, seal on lahendus. Esimese asjana lasin veebruaris teha kosmeetikul klassikalise näopuhastuse ja siis asusin religioosselt kasutama BEAUTY SPA tooteid. Mis teeb BEAUTY SPA kosmeetikumid nii eriliseks, et valisin nad oma näonahka taastama? BEAUTY SPA nahahoolduses on osoonitud õli, mis töötab meie naharakkudele nagu bio-aktiivne ”hapnikuladu” – see energiseerib, uuendab nahka ning on antimikroobse toimega. Spetsiaalne seesamiõli omab toodetes kahte toimet: esiteks aitab see tootes olevatel teistel toimeainetel nahka imenduda ja teiseks on ta ka tõhusatoimeline naha kaitsja väliskeskkonna kahjulike mõjutuste eest.


Lubage esitleda: seerum toonik


Vahetasin oma mitsellaarvee välja Beauty SPA “Fine Toneri” vastu (kiika toodet ja hinda SIIT), mis on palju enamat kui tavaline toonik - see on nahka niisutav ja samas tasakaalustav mikroemulsioon. Ta peidab endas kibuvitsamarjadest saadud ekstrakti, mis rahustab nahka ja on rasueritust reguleeriva toimega. Ja mis minu jaoks põhiline - toonik niisutab sügavuti ja pehmendab nahka. Kui ma esimesel õhtul seda nahale kandsin, siis tundsin, kuidas mu nahk justkui januselt jõi seda - valasin toonikut peopesale aina juurde ning aina patsutasin oma nägu ja kaela. Kui võrrelda selle tooniku kasutamist toataimede eest hoolitsemisega, siis kujuta ette, et kareda kraanivee asemel otsustad sa oma lilli kasta hoopis filtreeritud veega. See toonik avas esimese ukse minu näonaha taastumise teele. Vahel küsitakse minult: “Mida teha, et mu nahk oleks ilusam?” Minu vastus: “Olge järjepidavad aga investeerige ka kvaliteetsesse toonikusse.”


 

Wow-efektiga öökreem


Täielikuks hitiks kujunes Beauty Spa CATHARSIS “Regen Night Emulsion” öökreem (toote ja hinna leiad SIIT). Pärast esimest nahale kandmist, tundsin, et näonahk muutus kergelt tundlikuks ja seda postitiivses mõttes, sest tegu on dermatoloogilise aktiivsusega öise emulsioonkreemiga, mis annab hoogu, et naharakkude ainevahetus töötaks ja nii mõjutab see naha bioloogilist vanust. Kreem stimuleerib kollageeni tootmist ja hüaleroonhape hoiab niisutatuse tasakaalus. See kreem on wow-efektiga, sest juba nädal hiljem tundus mulle peeglisse vaadates, et see igikestev tuhmus hakkab vaikselt taanduma.


Mängu astub ainulaadne õliseerum


Kuid minu nahahoolduse uues arsenalis oli midagi veel, mis on minu silmis ilumaailmas täiesti ainulaadne toode ehk BEAUTY SPA “Superozone 600” (vaata erihinda SIIT). See õliseerum sisaldab rikkalikult väärtuslikku osoniseeritud seesamiõli – Sesazone 6000. Osoniseeritud õli teeb nahaga midagi, mida mitte ükski teine toode ei suuda — ta stimuleerib rakkude tööd, parandab naha loomulikku taastumist ja ainevahetust. Nagu nimigi ütleb - tegemist on õliSEERUMIGA, mis on kõigele lisaks noorendava ja antibakteriaalse toimega ning omab üleüldist taaselustavat toimet. Täpselt see, mida ma vajasin, sest “Superozone 600” õliseerum tasakaalustab nahka stressi perioodidel ja paneb näonaha särama. 

Selle toote kohta kuulsin, et kui nahale tekib haav, aitab ta sellel palju kiiremini taastuda. Tõsi, mis tõsi - hiljuti raseerisin näol paari karva ja lõikasin kogemata sisse. Pistsin pikema jututa “Superozone 600” omale kotti ja tupsutasin mitu korda päevas katkist kohta, mis paranes paari päevaga. See multifuntsionaalne toode võiks olla iga naise kapis. Mulle meeldib toodetega pikemalt mängida, sest see annab võimaluse leida teisigi funktsioone - näiteks masseerin paar korda nädalas  “Superozone 600” seerumõli oma huuleümbrussesse, kuhu on tekkinud esimene kortsujoon ja tänu õlile on see märgatavalt vähenenud.


BEAUTY SPA ehk minipuhkus palmi all

Päevakreem osutus tõeliseks vitamiinipommiks - BEAUTY SPA VITABIOMA kreem (kiika hinda SIIT) on tõhus sõber, mis aitab nahka stimuleerida ja sisaldab sedasama imelist osoonitud seesamiõli. Vahustatud tekstuuriga kreemi on rikastatud E-,F-,PP- ja C-vitamiinidega, hüaluroonhappe, merelise kollageeni, SPF UVA/UVB filtritega ja paljude teiste toimeainetega. Mida paremat veel tahta?

Kuu aega hiljem vaatas peeglist vastu justkui õitsema puhkenud lill, keda on hästi hooldatud. Nahk oli lõpuks ometi ühtlasem, erksam ja särav. Kas tõesti kuu aega koos BEAUTY SPAga mõjus selliselt, et kummitusest sai kaunitar? Ma olin lõpuks ometi mina ise ja midagi veel - nahk oli pringim ja siledam justkui oleksin iga nädal käinud kosmeetikus hinnalisi hoolduseid saamas. Nüüd, kui suur päike on väljas, kasutan öise nahahooldusena veel ikka BEAUTY SPA tooteid, kuid ajal, mil väljas oli päevade viisi justkui rõhuv pimedus, mõjusid need tooted mulle nagu kergust kinkiv valguslamp toataimedele.   

* koostöö

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig