Friday, September 22, 2023

Perfume Portrait: Burberry “Goddess”

 

Meil kõigil on hetki, mil tunneme end jumalannana. Kellel rohkem, kellel vähem. Kes tahab seda endale tunnistada, kes mitte. Kellest kiirgab see tunne välja, kellel on see emotsioon hoolikalt peidus. 


Burberry uus parfüüm “Goddess” pani mind mõtlema hetkedele, mil olen tundnud end tõelise jumalannana. Nii läksin oma mõtetes reisile. Millised on olnud need momendid, mil kõik on olnud jumalik - mõtted korrastatud, meelolu tasakaalus ja välimus paigas? Mis on jumalannaks olemise komponendid? On see hetk, mil kõigi pilgud on suunatud meile? On see moment, mil üks inimene imetleb sind jäägitult? Vaadates oma fotosid, kus olen tõeliselt õnnelik, sain aru, et hetked, mil olen tundnud end jumalannana, on just need, mil ma olen iseenda kõige parem sõber, kaaslane, vandeseltslane.


Ehk polegi nii juhuslik, et Burberry “Goddess” kutsub naisi endasse vaatama ja leidma üles selle miski, mis muudab meid tugevaks ja kartmatuks. Juba ainuüksi tugev naine on oma olemuselt võrratu. Ja kartmatus on üks kauneim omadus, mis võib meis peidus olla. 

Selles parfüümis on kolme erakordselt erineva vanilje noodid. Lõhna valmistamiseks kuivatatakse käsitsi korjatud vanillikaunu seitsme päeva jooksul päikese käes. Seejärel paigutatakse nad küpsemiseks puidust karpidesse, kus neil tekib vanillile omane magus aroom. Täiusliku vanilliakordi loomiseks on hinnaline vanill ümbritsetud Provence’ist korjatud tähklavendliessentsiga, kuhu on lisatud kakao ja ingverijuure noodid. Just viimaed tasakaalustavad igat vanillitüüpi aromaatselt

Ma leidsin need erakordsed kaadrid, mis on tehtud minu kodusel paadisillal aastaid tagasi. Ja ma mäletan seda enesekindlust, mis mind neil päevil täitis. Mul ei olnud sel ajal kedagi, kes oleks mind jumalannaks pidanud. Olin vaid mina ise. Ja sellest piisas, et end jumalanna tunda. Kuid üks nähtamatu kaaslane on mind alati saatnud, kinkides mulle mistahes hetkel tunde, et kõik on hästi. See on parfüüm. Siin ja praegu on see Burberry Goddess Eau De Parfum.


   * See postitus on valminud koostöös Burberryga.
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig