Sunday, March 13, 2022

Peek Inside: BioMD "Forget Your Age"


Mida vanemaks sa saad, seda rohkem pakub elu sulle halenaljakaid lugusid, kus sinu oma vanus on peaosas.
 Kord oled sa millekski liiga noor. Siis juba liiga vana. Seda antakse sulle teada peenelt. Ja vahel jälle üsna jämedalt. Huvitaval kombel tunduvad jutud vanusest tegelikult üsna tühisena ajas ja hetkes, mil praegu elame. Kuid nalja peab saama ja täna jagan sinuga nõutuks tegevaid aga ka hüsteeriliselt naljakaid seiku, mida olen pidanud oma vanuse kohta kuulma. Need lood meenusid mulle ajal, mil asusin testima apteegikosmeetka BioMD sarja "Forget Your Age".

Minu esimene mõte "Forget Yor Age" toodete sarjast oli lihtne - sa avad kreemipurgi ja selle aroom tekitab tunde, nagu sinu kõrvus laulaksid paradiisisaarel olevad linnud. Olgem ausad - selline seos on juba midagi!

Silendav õli - justkui siidsall kaelas

Esimesena sai minu lahutamatuks kaaslaseks BioMD kortsudevastane niisutav õli (vaata lähemalt siit). Praegu on jätkuvalt sellised ilmad, et täna paistab päike aga homme tormab pussnugadega varustatud tuuleiil otse näkku. Parim viis sellisel ajal oma nahka kaitsta, on panna enne õue minekut näole õli. Igaüks tunneb oma nahka juba ise ja teab, kas segada kreemi sisse paar tilka õli või määrida seda otse näole. Mina puhastan näonahka ja kaela hommikul veega, siis toonikuga ja kohemaid kasutan õli. Kui õli on imendunud, lisan kerge annuse kreemi ja vastavalt vajadusele teen ka meigi. 

Siis on jälle neid päevi, kui käin väljas ilma meigita ja nagu ikka moodsal ajal - tõmban ka maski ette. BioMD õlisse on lihtne armuda, sest sellel on joovastav aroom. Mäletan, kuidas istusin trammis, mask ees ja äkki tundsin, kuidas selle õli sulnis lõhn mulle maski kandes ninna hakkab. See on vist üks väheseid kordi, kui maski oli päris tore kanda. Muide, nüüd, kui mul on pikem rongisõit ees või pean kuskil kauem maskiga istuma, siis kannan õli alati enne näole. Esmamulje "Forget Your Age" näoõlist võiksin võtta kokku selle sama tundega, mis sind tabab, kui tunned kashmiiri oma nahal või siidsalli kaelas. Seega, kui sina oled õlide sõber, siis proovi kindlasti järgmiseks seda peeneid kortsukesi täitvat ja nahapinda silendavat näoõli. Muide, huvitaval kombel pole mind pärast õli kasutamist enam ka vistrikud lõuapiirkonnas kimbutanud. Kui sul tekkis selle õli vastu huvi, siis kiika siia.

Mis on sinu naha vundament?

Väärib märkimist, et BioMD on dermakosmeetiline nahahooldusbränd, mis jumaliku jume saavutamiseks ühendab dermatoloogilised ja kosmeetilised toimeained. Lisaks on BioMD tooted kuni 100% taimsete koostisosadega ja sealt ei leia karme kemikaale. Dermatoloogiliselt ja kliiniliselt testitud BioMD tootesarjast leiab hooldustooteid kõige levinumate nahaprobleemide raviks ja need on meelepärased ka veganitele. 

Täpselt sama mõnusa aroomiga kostitab mind BioMD "Forget Your Age" näokreem (vaata siia), mis on omamoodi jätk nendele paradiisilindudele, keda ma kuulen kõrvus laulmas, kui kreemipurgi avan. Ainult nüüd, kui silmad sulen, tabab mind lisaks ka vaatepilt eksootilistest lilledest, mille vahel kõnnin. Esimene, mida panin tähele, oli see, et kreemi kulub imevähe ja see imendub imekiiresti. Mis võiks selle imelise kreemi koostises olla? Kõik seesama hea ja parem, mis ka näoõlis: puuvillaseemne õli, avokaado õli, argaania õli, sheavõi ja aaloe. Need, kes näiteks õlisid väga ei kasuta, võivad BioMD "Forget Your Age" näokreemi näol leida uue lemmiku, sest nii õli kui kreem sisaldavad enam-vähem samu koostisosi. Ja kui tulla tagasi selle juurde, et kreemi kulub väga vähe, tähendab see seda, et ta on lisaks oma headele omadustele igati rahakotisõbralik. Kümme punkti kümnest! Kui sul tekkis kreemi vastu huvi, siis Macta Beautys on praegu imelised allahindlused - veendu ise ja kliki siia.



Lisaks on BioMD`il "Forget Your Age" näomask (selle leiad e-poest siit), mis lubab täita väikseid kortse, niisutab ja kingib nahale elastust. Maskil on pigem selline mõnus rohupudeli aroom, kuhu on peidetud kogu maailma eksootilised õlid. Kui mask nahal ära kuivab ja seda kergelt sõrmega katsuda, jääb sõrm õliseks. Mask kingib tõeliselt pehme naha, mis pole sõnakõlks, vaid lubadus, mille olen oma nahal läbi proovinud. Kui aus olla, olin vahepeal igasugused maskitamised ära unustanud, aga nüüd püüan end parandada. Kui mitte kellegi teise, siis iseenda pärast. Nii näoõlide, kreemide kui ka maskide kasutamise puhul tuleb alati meenutada, et järjepidevus võidab. See, kuidas sa oma naha eest hoolt kannad, on sinu naha vundament. Loe rohkem maski kohta siit.

"Jaa ... Bioloogiline kell juba tiksub."

Igaüks, kes annab lubaduse, peab seda ka täitma. Seega - lubasin postituse alguses jagada sinuga meeleolukaid lugusid seoses oma vanusega. Alustagem algusest. Mäletan selgelt kõige esimest korda, kui kommentaar minu vanuse kohta tekitas minust selget hämmingut. Ma olin 22aastane ja üks tuttav naine küsis, kui vana ma olen. Saanud minu vanuse teada, tõdes ta mõtlikult kaugusesse vaadates: "Jaa ... Bioloogiline kell juba tiksub." Ma olin nii jahmunud, et ei osanud midagi öelda, sest lapsed olid selles vanuses mu elus küll viimane, mille peale ma mõtlesin. 

Teine selgelt vanusega seotud lugu meenub, kui oli 31aastane ja üks nooruke tütarlaps küsis minu vanust. Kuuldes numbrit 31, vastas ta rõõmsameelselt: "Ohoo! Hästi säilinud!" Mul oli jälle suu vett täis. Mis mõttes hästi säilinud? Milline peaks üks 31aastane välja nägema? 

Vanus on muidugi ka hea relv, mida nii naistele kui ka meestele ette heita. Justkui inimene, kellele tema vanust nina alla hõõrutaks, saaks sinna midagi parata ja nagu need, kes vanust ette heidavad, oskaks ise oma aega peatada. 

Ja loomulikult olen kohanud enda ümber neid, kellel on selge nägemus, millal naine võiks veel emaks saada ja millal on lootusetult hilja. See oli kuskilt viis aastat tagasi, kui käisin ühe kolleegiga pargis lõunal, vaatasin eemal jooksvaid kaksikuid ja ütlesin: "Lapsed on lihtsalt nii armsad" ja minu kolleeg vastas: "Jah, aga ega sina oma vanuses enam lastele ei mõtle?" Sõin suu tühjaks, mälusin pikemalt ja mõtlesin, mida vastatata. Lõpuks ei vastanud ma sel päeval ega sel teemal talle midagi. Mida ikka kosta nendele, kes arvavad, et vanus määrab kõike? Huvitaval kombel pole nendel juttudel tänases päevas tähtsust. Kuid väike tagamõte mul nende jagamisel siiski on - nad teevad mulle praegu nalja. Ehk muigasid ka sina neid lugedes? Lisaks rõõmustab mind äratundmine, et mida vanemaks sa saad, seda enam on sul ükskõik nendest, kellel on midagi öelda. Märkus iseloomustab märkuse tegijat ja ehk isegi tema enda nõrkust. Nii nagu solvang iseloomustav solvajat.

Ainus, mis igas vanuses loeb, on muretu meel ja hingerahu. Ja kui mõni aroom toob mulle kasvõi hetkeks naeratuse näole, on see just see hetk mis toidab nii hinge kui ihu. Kui sina otsid selliseid tooteid, siis BioMD "Forget Your Age" kingib mitmes mõttes elamuse. 

* Postitus on valminud koostöös Macta Beautyga. Aitäh, et tutvustasite mulle brändi, millest on saanud minu naha parim sõber.

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig