Wednesday, September 12, 2018

A suave afternoon with Dior



Dior recently presented the Backstage cosmetics line that should make it to Estonia in October and the new perfume JOY at Tallinn Hilton Park hotel. The weather could not have been better that day - sunshine peaked in from the suite window while we made acquaintance with the products and sipped coffee.  

The Backstage line finally provides Dior with a waterproof foundation that can be applied to both the face and the body. In addition to that, there is a lip palette with both shiny and matte colours. It seemed to me that everyone in our little group equally fell for all the products. There's no doubt that the Dior Backstage collection has something for everyone. Tanned beauties will find perfect golds, bronze, and brown shades and porcelain-skinned dolls can use makeup to make their skin even more mysterious.  

It was also lovely to get to know the perfume JOY - the face of which is Jennifer Lawrence. I think JOY is a perfume that is going to be very successful, because it's not too imposing, but you can still smell it on the wearer. The perfume master has again managed to create a scent that brings a lovely layer of light-heartedness. Isn't light-heartedness something we need in each and every day at the onset of the summer? Thanks, team Dior, for the lovely afternoon.


Dior esitles hiljuti Tallinn Hilton Park hotellis oktoobris Eestisse jõudvat Backstage kosmeetikaliini ja uut parfüümi JOY. Ilm ei saanud sel päeval parem olla - paitavad päikesekiired piilusid hotelli sviidiaknast sisse, sel ajal kui meie toodetega tutvust tegime ja tassikest kohvi kõrvale jõime.

Backstage liin toob lõpuks ometi Diori ridadesse veekindla jumestuskreemi, mida saab kanda nii näole kui ka kehale. Kollektsioonis on ka huultele mõeldud palett, kus on esindatud nii läikega toonid kui ka matid. Mulle näis, et meie väike seltskond suutis täielikult kiinduda vist küll võrdselt kõigisse toodetesse. Minu personaalseks lemmikuks sai Dior Backstage Glow Face Palette Universal, mis aitab paari pintslitõmbega hommikul näolt väsimuse minema pühkida. Pole kahtlust, et Dior Backstage kollektsioon pakub igaühele oma. Jumekad päikesekiisud leiavad täiuslikke kuldseid, pronksjaid ja pruune toone ning valged portselannahaga nukud saavad oma nahka veelgi müstilisemaks meikida. 

Omaette rõõm oli tutvuda lõhnaga JOY, mille näoks on näitleja Jennifer Lawrence. Ma usun, et JOY on lõhn, millel saab olema suur edu, sest see pole esiletükkiv lõhn kuid samas on teda kandjal tunda. Ometi on lõhnameister suutnud luua taaskord sellise lõhna, mis kingib mõnusa annuse muretust. Kas just muretust ei vaja me sügise eel igasse päeva? Aitäh Diori tiimile nii sulni pärastlõuna eest.


PHOTOS: Stella K. Wadowsky
SHARE:

5 comments

  1. Toonivalik tundub tõesti hea. Rõõm on näha, et lai toonivalik hakkab uueks normaalsuseks saama. Varem oli sageli nii, et see üks ja ainus hele jumestuskreem, mis valikus oli, oli põrsaroosa :) Mul on neutraalse alatooniga väga hele nahk, nii et sealt paistab kohe välja, kui toon on liiga roosa või liiga kollane. Nii et ainult tervitatav, et mõeldakse erinevate nahatoonide peale.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on sama mure, kui ma pole isepruunistuvat kreemi kasutanud, olen väga valge. Olen aastaid seda ainsat ja õiget jumestuskreemi otsinud. Ühe leidsin Shiseido, teise Narsi ja kolmanda just Diori sarjast. Eriti meeldib mulle, et jumestuskreem on veekindel ja mõeldud ka kehale. Mul on tõukerattaga sõitmisest jalad pidevalt sinikaid täis (löön end tõukeratta terava raami vastu ära...) ning see jumestuskreem töötab ka sinikate peal.

      Delete
  2. Dior suudab nii ilusa terviku luua - tagada kvaliteeti nii sisus kui vormis. Lisaks on kõigel lugu, mis meelitab muinasjutu kombel endast osa saama. Just rõõmu ja muretust on tõepoolest igasse päeva ja hetke tarvis ning Diori-teraapia aitab seda kindlasti juurde luua :) Alustades detailidest nagu parfüüm, alustades endast ja lihtsalt vaikselt harjutades saavutada vilumus. Läheb mu meelest ilusasti kokku Sinu üks päev jagatud Eia Uusi jutuga eluilu kohta. Iga hetke ilu ja olulisuse muretu märkamine. Hea on Su jutte lugeda, Stella :) Mõnusaid sügisesi hetki! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eia Uusi postitus eluilu üle pani mind tõesti mõtlema ja kinkis päevadesse sügavama mõõtme, mis kipub vahel kaduma. Meil võiks olla rohkem neid, kes aitavad oma postituste positiivse ja sügavama noodiga neid, kel samal hetkel ehk nukrus peal. Näha hetkes ilu ja rõõmustada väga väikeste asjade üle on suurim kunst. Soovin ka Sulle ilusaid sügiseseid hetki ja ehk kohtume :)

      Delete
    2. Kindlasti kohtume :) Oled imeline naine! Ja mul on väga hea meel, et ka Afäär elule puhutud sai.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig