Tuesday, October 31, 2017

The irresistible red check shirt


There's always something irresistible about a red check shirt. The shirt can be worn with a tweed pencil skirt, and the more daring ones can mix it with a woollen maxi skirt or with any pair of trousers. Here's the second outfit I put together for the Superdry fashion show, worn on the catwalk by Eeva Esse.  

I solved it simply - I added torn jeans, high heels, and as per usual - a lot of jewellery. I like the abundance of jewellery about this outfit the most - bronze elements and black wooden vintage pearls, a long bronze necklace with a little naughty twist in it - make the shirt something completely new. There's never too much of a good thing - big bronze earrings decorated the ears. When I pick jewellery, I always go for the same shade when I match them. Here, the pearls, the necklace, as well as the earrings are all bronze. What's your relationship with big jewellery? 

When we were doing this shoot, the paradise apples had just gotten ripe in the garden and rowan berries were all fire red. Now that I'm only wearing my Balmoral Hunter wellies, it's lovely to think about the time when your toes could peep out and the sun was stroking them. Luckily, the same outfit is really comfortable also with wellies. Oh yes - Estonia switched to winter time recently - how does changing the time affect you and does it also affect your life? I have discovered a long time ago that it's worth putting everything ready in the evening, then you won't get a headache in wardrobe in the morning. Regardless of how much someone's turned the clock.


Outfit details:

Jeans & shirt: Superdry
Crossbody: Karl Lagerfeld
Jewellery: vintage


Punases päevasärgis, kus ruudud on reas nagus sõdurid, on alati midagi vastupandamatut. Seda särki võib kanda tviidist pliiatsseelikuga ja julgemad võivad miksida selle maani villase seelikuga. Mugavaim valik on kanda seda mistahes pükstega. Sinu ees on minu teine Superdry moeshow`l kokkupandud outfit, mida kandis laval Eeva Esse.

Mina lahendasin selle lihtsalt: lisasin särgile lõhkised teksad, kõrged kontsad ja nagu ikka - palju ehteid. Selle outfiti puhul meeldib mulle just ehete rohkus: pronksjate elementidega mustad puidust vintage pärlid ja pikk pronksjas kaelakee, millel on sees väike kelmikas keerd. Need kaks teevad lihtsast päevasärgist hoopis midagi uut. Küll küllale liiga ei tee - kõrvas kandsin suuri pronksjaid rõngaid. Kui valin ehteid, siis meeldib mulle, et ehete toon on alati ühesugune. Siin on nii pärlitel, kaelakeel kui ka kõrvarõngastel läbivaks refrääniks pronksjas värv.    

Seda pildiseeriat tehes olid minu aias paradiisiõunad just valmis saanud ja pihlakad punetasid täies hiilguses. Nüüd, kui käin vaid oma Balmoral Hunter kummikutega, on mõnus mõelda sellele ajale, kui varbad õhku said ja päike neid paitas. Õnneks on seesama outfit kummikutega ülimalt mugav. Ah jaa... Eile läks Eesti talveajale üle - kuidas sina kellakeeramisega toime tuled ja kui palju see su elu mõjutab? Mina olen hommikuti alati uimane ja olen ammu selgeks saanud, et kõik asjad tuleb õhtul valmis panna, siis pole ka hommikul garderoobitoas seistes peavalu. Kui järgmine päev on hästi ette valmistatud, ei loe suurt ka kella keeramine. Tõsi, eile õnnestus mul minna siiski kohtumisele tund aega varem, sest käekell oli keeramata ja mul puudub harjumus telefonist kella vaadata... 



PHOTOS: Meisi Volt


SHARE:

3 comments

  1. Ma lihtsalt pean mainima, et alguses oli väga harjumatu Sind näha lõhkiste teksadega, aga nagu ikka, kannad kõik suurepäraselt välja, mida soovid :)
    Kellakeeramisest rääkides tunnen ma ka ainsat mõju siis, kui unustan käekella keerata ning ei kipu telefoni jälgima. Kohati päris naljakas, et üks hetk oli kiire ja järgmine hetk aega küll ja siis avastasin, et käekell oli keeramata, sellepärast selline vastuoluline mõtlemine :D

    ReplyDelete
  2. Lõhkised teksad või maani kleit, sa kannad tõepoolest kõik riided välja. Kuid mulle meeldinuks selle riietuse juures palju rohkem lokkis juuksed. Minu jaoks on see pats üsna võõras. Nunnumeetri punktid lähevad sellele toredale koerale. Mis ta nimi on?

    ReplyDelete
  3. Äge komplekt ja vahva näha sind rebitud teksadega :) Glamuursete kleitidega postitused on väga ilusad, aga viimased camo pükstega ja see rebitud teksadega sari on ülilahedad :) Kutsu sobib seeriasse väga hästi :) Ja nii armas on lugeda, et keegi kannab käekella veel lausa selleks, et sellelt aega vaadata. Viimati kandsin käekella ehtena, aega vaatasin ikka telefonist, ununes, et käekellal on muu funktsioon ka kui ehtena riiete juurde sobida :D

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig