Friday, October 27, 2017

Girl Friday: But I'm not complaining ...


 A grey jumper is the perfect canvas for big pearls. A naughty pom beanie can get even sassier with a pair of large earrings. And boyfriend jeans get sassier with some fun patches on them. And most definitely, elegance is added to the outfit by this Diane von Furstenberg tweed clutch.

This is one of the sets that I compiled for the Superdry show at the end of August. Some time ago I revived three outfits that were displayed at the Superdry show for the fashion pages of Õhtuleht. This is the first one. As I wrote some time ago, I saw this outfit the most in various Instagram stories, so I gathered it must have been one of the favourites of the audience. The beautiful Evely Ventsly wore this on the catwalk with high heels, but I chose the more modest JuJu wellies. Taking into consideration that we had snow in Estonia yesterday morning, it's about time to post this. As you can see from these photos, the weather was still nice and warm, and I was surrounded by wonderful greenery. But I'm not complaining. Sunday is the beginning of winter time, which means elves will start running around and finally I can start opening Christmas calendars.


Outfit details: 

Sweater, jeans, hat: Superdry
Wellies: JuJu
Clutch: Diane von Furstenberg 
Watch: Michael Kors
Pearls: Charlotte Russe



Hall kampsun on ideaalne lõuend suurtele pärlitele. Kelmikas tutimüts võib muutuda suurte kõrvarõngaste näol veelgi kelmikamaks. Boyfriend teksad saavad särtsu juurde, kui nad on pisut liiga kulunud ja lõhkised... Ning päris kindlasti kingib kogu riietusele annuse elegantsust see Diane von Furstenbergi tviidist clutch.

Just selline oli üks nendest komplektidest, mille panin augusti lõpus toimunud Superdry spgis-talvise moeshow jaoks kokku. Mõni aeg tagasi taaslavastasin Õhtulehe moekülgede tarvis kolm erinevat outfiti, millega Superdry showl modelli üles astusid. See on nendest esimene. Nagu mõni aeg tagasi kirjutasin, siis nägin pärast moeshow lõppu just seda outfiti kõige enam erinevates moeshow külaliste Instastoorides. Sestap järeldasin, et küllap oli tegu ühe publiku lemmikuga. Kui laval kandis seda imeilus modell Evely Ventsli, kes lisas riietusele kõrgete kontsadega punased kingad, siis mina valisin siia alla tagasihoidlikud JuJu kummikud. Arvestades, et eile hommikuks oli Eestis lumi maha tulnud, on viimane aeg see postitus üles panna. Nagu nendelt piltidelt näha, oli pildistamise ajal ilm veel soodsalt soe ja mind ümbritses imeline rohelus. Kuid ma ei nurise. Pühapäeval saab alguse talveaeg, mis tähendab, et kaugel pole enam ka aeg, mil hakkavad jooksma päkapikud ja ma saan lõpuks ometi jõulukalendritesse piiluda. Mida sina saabuva talve juures kõige enam ootad?



PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

3 comments

  1. Olen alati armastanud roosa ja halli kombinatsioone. Viimasel ajal on sinna "suureks" vahelduseks lisandunud ka roosa ja rohelise ning roosa ja sinise kombinatsioonid :D Ja täpselt samamoodi olen ma ka alati armastanud jõule ja kingituste tegemist. Kingituste saamist muidugi ka, aga need on enamasti kõige põnevamad just sel hetkel, mil kink on juba käes, aga pakk veel avamata. Nii olengi sageli kingitusi avanud järgemööda, et rõõmu ja põnevust jätkuks kauemaks :) Kuna vanemate juurest väljakolimisega on ka päkapikkude külastused jõulukuul harvemaks jäänud, siis olengi mõelnud, et peaks endale ühe laheda jõulukalendri soetama... peakski uurima, milliseid pakkumises on :)
    Soojust südamesse ja päikest silmadesse!

    ReplyDelete
  2. Mul tekkis isu selle Superdry poe järgi. Nende kudumid on väga kvaliteetsed ja ei lähe koledaks. Mulle tõesti meeldib, kuidas need pärlid selle halli kampsikuga sulavad ja ühtse terviku loovad. Kuid selle roosa tutiga mütsi vastu ei saa. Kas Sinu tütar sellist mütsi ära ei näppa?

    ReplyDelete
  3. Rõõmus sügisene komplekt, lõhkised teksad ja käekott on lemmikud, ja armas täpp on kelmikas tuttmüts :)
    Ma ei ole üldse talveinimene, külmade saabudes mähin pehmetesse sallidesse ja kampsikutesse. Kõige ilusam on talve juues puhas valge lumi ja kaunis lumesadu, eelistan seda imetleda aknast kuuma teekruusi tagant :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig