Sunday, September 10, 2017

Dresses and trainers: still a big no?


This summer saw the appearance of quite a few flowing dresses in my wardrobe. Weather permitting, I put on a dress, grabbed a basket, and went for a walk. This is my favourite flowing dress - I mixed it with either white or blue trainers. Strange, when I posted a photo series on the blog a few years ago where I was wearing a dress with trainers, I got quite various comments.

My readers were mainly surprised about how I mixed trainers with a suit. Not in a bad way, but there were plenty of surprised faces. I talked to a few friends about the feedback from readers at the time, and it turned out that they wouldn't mix trainers and dresses either... Now, three years later, both friends wear dresses with casual shoes and their outfits are truly inspiring. So I thought I should ask my readers what's their attitude three years later. Are dresses and trainers still a no or can it be done? We did this photo shoot a few days before the weather got rainy. I stubbornly put on a summer dress, grabbed my basket, and went to town. Although many were wearing jackets already, I didn't feel the cold. I was walking in the park and happily enjoyed the sun. It seems that wind also favoured this photo shoot - look how nicely it plays with my dress hem in the first photo.




Sel suvel ilmus minu kappi mitmeid lendlevaid kleite. Iga kord, kui ilm vähegi lubas, panin kleidi selga, haarasin korvi käevangu ja võtsin mõne jalutuskäigu ette. Minu lemmikuim oli just see lendlev kleit, mille miksisin kas valgete või siniste tossudega. Veider, kui ma paar aastat tagasi esimest korda postitasin blogisse pildiseeria, kus kandsin tosse ja kleiti, sain väga erinevaid kommentaare.

Peamiselt imestasid paljud lugejad, kuidas ma ometi tossud ja ülikonna kokku miksisin. Keegi polnud pahatahtlik, kuid imestust tõepoolest jagus. Toona rääkisin ka paari oma sõbrannaga lugejate vastukajast ja ilmnes, et ka nemad pole (iial) nõus tosse ja kleite miksima... Nüüd, kolm aastat hiljem kannavad mõlemad kleite ja vabaaja jalanõusid ning nende outfitid on tõeliselt inspireerivad. Seega mõtlesin lugejatelt uurida, milline täna sinu suhtumine? Kas kleit ja tossud on jätkuvalt täiesti out või võiks mõnes äärmislikus olukorras siiski kõne alla tulla? Selle pildiseeria tegime paar päeva enne, kui ilmad päris vihmaseks pöördusid. Panin kangekaelselt suvekleidi selga, haarasin oma korvi ja läksin linna peale. Kuigi paljud olid juba jopedes, ei tundnudki ma külma. Jalutasin pargis ja rõõmustasin päikese üle. Tundus, et ka tuul oli selle pildiseeria poolt - vaata, kui ilusti ta minu kleidisabaga avapildil mängib. 


PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

8 comments

  1. Ma ei ole iial sellest tossud ja kleit võrdub katastroof kisast aru saanud. Ma ei kanna enam ammu kõrgeid kontsasid, jalas on alati tossud. Kust need sinised pärit on?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Need sinised on netist ostetud. Ma olen osad tossud ostnud talvel, kui on suured allahindlused ja siis suvel leian kuskilt "kindlast kohast" kuhu olen nad susanud.

      Delete
  2. Ma ei ole veel kuskilt ilusaid värvilisi tosse leidnud.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ise ehin end sellel pildil ka võõraste sulgedega. Need konkreetsed tossud näppas otse karbist mu tütar ja talle nad ka jäid. Kuid ühe pildiseeria mulle neid laenati :) Kõige rohkem meeldivad mulle aga valged tossud. Samuti lähevad loosi kuldsed ja hõbedased.

      Delete
  3. Oh jaa, see on ka minule külge hakanud ja näeb ju niii cool välja! Vahel muidugi kahtlen ka, kas ikka suudan neid stiilselt kokku sobitada :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kõige olulisem on leida õige liist, mis sobib. Ühel aastal tellisin endale valged Pumad ja need olid jalas lihtsalt nii ilusad, et tellisin teise paari veel. Samuti sobib mu jalale adidas originalsi liist. Neid on ka kapp täis. Kuid heledaid tosse on alati vähe. Mustadele olen üldse selja pööranud.

      Delete
  4. Minu jaoks on tossud, mis sobivad kleidiga, a must have! Mulle küll meeldib näha pidulik välja ja kontsad jalga panna, aga samas kui pikk jalutuskäik plaanis ning veel piknik peale selle, siis tossudeta ma elada ei saaks. Peaasi, et leiab need õiged; kõik tõesti kleidiga kokku ei sobiks, ma arvan.

    ReplyDelete
  5. This is a great look, it's so now. I'm sure the rule that dresses can't be worn with trainers is long gone ;)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig