Friday, August 25, 2017

Girl Friday: Temptation I can’t resist


There's a romantic air to maxi dresses. Those rare days when Estonian summer is truly warm, I try to take the maximum out of them and do it in maxi dresses. I have wandered at the market, worn long dresses to the garden, and had picnics with friends.  

This dress from Label Lab caught my eye the moment I saw it. I have set a rule to myself that I won't buy everything that my soul lusts for. At the same time I have the agreement with myself that if I still like it a month later, I can give in to the temptation. And this is what happened with this beauty. I like the skirt part of the dress, because it's romantic enough, but not too princessy. The dark grey skirt has a touch of majesty and the embroidery at the front of is the crown of the dress. Coming back to shopping - how do you hold yourself back and when do you give in?

Outfit details:

Dress: Label Lab
Shoes: Moschino
Clutch: vintage 
Jewelry: vintage


Maksikleitides on alati romantilist hõngu. Need harvad päevad, mil Eesti suves esineb tõeliselt sooja suve, püüan võtta maksimumi ja seda just maksikleitides. Olen uitanud turul, kandnud koduaias pikki kleite ja teinud sõpradega paar piknikku.

See kleit firmalt Label Lab köitis minu pilku kohe, kui teda nägin. Siiski olen kehtestanud iseendaga reegli, et kõike, mida hing ihaldab ei osta. Samas on mul endaga kokkulepe, et kui see asjake meeldib ka kuu aega hiljem, siis võib kiusatusele järele anda. Nii juhtus just selle iludusega. Mulle meeldib kleidi seelikuosa, mis on parajalt romantiline kuid ei kisu samas liiga printsessilikuks. Tumehallis seeikuosas on annus majesteetlikkust ja rinnaesisel olevad tikandid on kleidi kroon. Kui tulla šoppamise juurde tagasi, siis kuidas sina ennas pidurdad ja millal järele annad?


PHOTOS: Meisi Volt

SHARE:

4 comments

  1. See on unistuste kleit. Meeldib, et oled juuksed väga lihtsalt krunni pannud ja lased nii kõrvaõngastel ning kleidil esile tuua.

    ReplyDelete
  2. Maksikleidid on võrratud. Neis tunnen ennast alati stiilselt ja mugavalt.
    Sinu kleit on fantastiline, kõike parasjagu ja koos ülespandud juustega mõjub eriti šikilt.
    Ostmisel lähtun sellest, kas asi mind kõnetab. Vahel tunned kohe ära, et just see on just minule ja hakkan seda tihti kandma, ning hinnaklass sobiv ja hinna-kvaliteedi suhe tasakaalus, panen silmad kinni ja ostan ära. Tõsi küll, selliseid varrukast kohe esimesel pilgul rebivaid asju ei kohta eriti tihti, nii et saan seda valemit kasutada :D

    ReplyDelete
  3. That is one special maxi dress! I love how you accessorized it. The dress, the hair and makeup work perfectly together ;)

    ReplyDelete
  4. See outfit on kindlasti minu selle aasta lemmikuim. Meeldis ka see postitus, mille kohta kirjutasid, et emale see pilt ei meeldinud. Uus soeng on sinulik ja lokid võivadki puhkust saada.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig