Sunday, August 27, 2017

Thanks for a fun party, Polhem!



The looming autumn doesn't only show in the fact that you need a jacket in August in Estonian climate to face the cold wind, but also the lovely invitations to events where autumn trends and interesting beauty news are introduced. One of the first events I took my daughter to years ago, was Polhem Showroom press day. I remember her running around between beautiful displays at the time, and I was afraid the lipstick arrangement was gonna fall over. Since then, when I've had a chance to participate in Polhelm's press day, my daughter comes along. It's our little tradition.   

Another Polhem press day took place this week, and I discovered some new brands for myself. In the opening photo I'm posing in a Pinko coat that I would have liked to sneak out with, but that wouldn't have gone down too well, I'm afraid. Another brand that caught my eye was Parfois handbags. If I had to choose between a new dress and a new bag, as a hopeless materialist, I would go for both. But if I had to choose just one, it would most definitely be a bag. And the display at the showroom means that I am planning to have a look at their handbags in the shop. Being on a constant lookout for new beauty products, I discovered Kocostar cosmetics - another find! 

What comes to my daughter, she picked up completely different things. The pink knit by Liisa Soolep caught her eye, and she was begging me to buy it for her. I said we're at a showroom and you can't buy stuff here. She said that she has money with her and he can also buy it herself. But luckily photographer Meisi intervened and explained my little one that indeed you can't buy things from a showroom, and so my daughter took a dive into the world of Lush. Since we have our own special relationship with bath products (read about it here), then Lush won both of our hearts. 

In addition, we got a luxurious goodie bag and as soon as we got into the cab, my daughter pushed her little curious nose into the bag and started rummaging through it. What can I say? I was lucky. My daughter left me the catalogues and a face mask. But her special favourite was the canvas bag by Latvian brand One Wolf and she lent it to me later for a photo in Insta Story... So that's the case for now. Thanks for a fun party, Polhem!






Sügise saabumisest ei anna aimu mitte ainult see, et juba augustis tuleb Eesti kliimat arvestades jope selga tõmmata ja külma tuule manu minna. Sügise tulekut kuulutavad toredad pressipäevad, kus tutvustatakse sügiseseid trende ja põnevaid ilu-uudiseid. Üks esimesi üritusi, kuhu oma tütre aastaid tagasi kaasa võtsin, oli just Polhemi pressipäev. Mäletan, et toona silkas ta ilusate väljapanekute vahel ringi nagu nool ja kartsin, et huuepulkade väljapanek lendab kummuli. Sellest ajast on lood nii, et kui mul on võimalus Polhemi pressipäevast osa võtta, tuleb ka mu tütar kaasa. See on meie väike traditsioon. 

Nii toimus sel nädalal taas Polhemi pressipäev, kus mina avastasin enda jaoks mitu uut firmat. Avapildil poseerin Pinko mantlis, millega oleksin küll hea meelega peolt minema hiilinud, kuid see oleks võinud vist üsna halvasti lõppeda... Teine firma, mis mulle silma hakkas, on Parfois käekotid. Kui mulle antaks valida uue kleidi või uue käekoti vahel, siis masendava materjalistina vaiksin mõlemad. Kuid kui peaksin valima vaid ühe, siis päris kindlasti oleks selleks käekott. Ja Parfois valik showroomis tähendab seda, et kavatsen nende poes käekotid üle vaadata. Otsides alailma uusi ilutooteid, leidsin sel korral Kocostari kosmeetikumid - taaskord uus avastus! 

Mis puutub minu tütresse, siis tema leiud olid hoopis teised. Näiteks hakkas talle silma Liisa Soolepi roosa kudum, millega ta oma Instagramis eputas. Jätkades roosa teemaga, leidis ta ka Leedu firma Robi Agnesi roosaka kudumi (avapildil) ja nurus, et ma selle talle kohe ära ostaksin. Vastasin, et oleme showroomis ja siit ei saa asju osta. Ta ei uskunud mind ja teatas, et tal on oma raha kaasas ja ta võib selle ka ise osta. Kuid õnneks astus vahele fotograaf Meisi, kes selgitas minu mudilasele, et tõepoolest - showroomist ei saa asju osta ja nii sukeldus mu tütar LUSHi maailma. Kuna meil on vannitoodetega oma suhe (loe sellest siin), siis võitsid LUSHI tooted meie mõelma südamed. 

Lahkudes saime kaasa väga rikkaliku kingikoti ja otsemaid kui taksossse istusime, pistis mu tütar oma uudishimuliku koonu kinkekotti ja asus seal tuhlama. Mis ma öelda oskan? Mul vedas. Tütar jättis mulle kataloogid ja näomaski. Lätlaste firma One Wolf riidekott oli aga tema eriline lemmik ja ta omistas selle hetkega ning laenas hiljem, et saaksin Instastoorisse ühe pildi teha... Sellised lood siis seekord. Tänan Polhemit lustliku peo eest!  





PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

1 comment

  1. Sinu ülevaated on alati lõbusad, nagu oleks ise kohal käinud. Kas Su lapse Instagram on avalik?

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig