Sunday, November 27, 2016

The Bag Whisperer: LaCartella


I always try to start with Christmas presents as early as possible. This year, I have Christmas calendars for all my family members, as well as most of the presents. Many prefer that presents remained a secret, but year by year I feel that I'm more of the opinion that everyone who gets a present, should feel real joy for it. I have quietly noted down what my friends and close ones wish and remembered the things that always bring them joy. 

I asked my daughter what she would like. She wanted a schoolbag that was really special. I told her to find it herself, so she started googling vehemently until she found LaCartella bags that can be work both as a suitcase and a rucksack. As time goes on, I enjoy how my daughter who is growing into a young lady, finds cool things I had no idea about myself. This time, The Bag Whisperer focuses on naughty bags from Italy - I ordered one for myself, and the other for my daughter. In addition to the cool design of the bags, the patterns in La Cartella's collection are equally enticing. The saying "something for everyone" is relevant here. Does anyone have LaCartella bags and which ones would you pick for yourself?


Ma püüan jõulukingid alati võimalikult varakult ära osta. Selleks aastaks on mul kõigile pereliikmetele hangitud nii jõulukalendrid kui ka suurem osa kingitusi. Paljud eelistavad, et kingitus oleks üllatus, kuid mida aasta edasi, seda rohkem olen seda meelt, et kingisaaja peaks tundma kingitusest reaalset rõõmu. Seega olen vaikselt pannud kõrva taha, mida mu sõbrad ja lähedased soovivad ja jätnud meelde asjad, mis neid alati rõõmustavad.  

Küsisin ka oma tütre käest, mida tema sooviks. Ta vastas, et tahaks koolikotti, mis oleks tõeliselt eriline. Soovitasin tal see ise üles otsida ja nii asus ta hoolikalt guugeldama, kuniks leidis LaCartella kotid, mida saab kanda nii kohvrina kui ka seljakotina. Mida rohkem aeg edasi läheb, seda rohkem naudin seda, kuidas minu nooreks daamiks sirguv tütar leiab vahvaid asju, millest mul endal aimugi polnud. Seekordne The Bag Whisperer on pühendatud Itaalias toodetud kelmikatele LaCartella kottidele, millest ühe tellisin endale ja teise oma tütrele. Kes arvab ära, milline läks minu tütrele ja millise valisin endale? Muide, vähe sellest, et kotid on väga vahva disainiga, on sama köitvad ka nende mustrid, mida LaCartella laiast valikust leidub. Siinkohal kehtib ütlus - igaühele midagi. Muide, Pinterestist LaCartella kotte otsides avastasin, et kõige populaarsem on nr.20 ... Seda oli miksitud kümneid kordi erinevate aksessuaaride ja riietega. Minu maitse erineb vist taas sellest, mis kõigile meeldib... Kas kellelgi on LaCartella kotte ja millise nendest valiksid sina endale? 
SHARE:

14 comments

  1. On fantastiline aeg, kui tütred kasvavad suureks ja teavad ja oskavad asju, mida meie ei tea.
    Kott nr 20 on armas ja turvaline valik, minu lemmik esmapilgul oleks nr 9. Mustvalge outfitiga minu mustvalges maailmas oleks see suurepärane ja meeldivalt ekstsentriline :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, ma palusin ühel päeval, et tüdruk valiks poes oma maitse järgi lõhnaküünlad ja tema valik oli hoopis teistsugune, kui minu oma oleks olnud. Samal ajal olid kõik väga head ja uued lõhnad. Lapsi ja nende valikuid tuleb usaldada :)

      Delete
  2. I like everything, everything. Only one I could not choose. Marijana Š.

    ReplyDelete
  3. Nr 15 on armas. Mida vanemaks ma saan, seda vähem mind huvitab teiste arvamus, seega must kleit ja elevantsiga kott - miks ka mitte, ongi lõbusam!

    ReplyDelete
    Replies
    1. See elevant tekitaks kindlasti furoori. Talle võiks isegi nime panna ja kutsuda teda oma kaisuloomaks :)

      Delete
  4. Minu top 3 oleks nr 10, 13 ja 22. Nr 1 on ka huvitav. Mis tuletabki meelde, et võiks vahelduseks mõne teise käekoti kasutusse võtta :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulle meeldivad need kõik, kuid 13 on väga eriline ja samas 22 on jälle väga šikk. Mulle meeldivad need pärlmutriga kotid.

      Delete
  5. Vau! Tõesti hea leid! Mina ostaksin sealt ilmselt viis kotti :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Täitsa usun. Need on ka praktilised - sinna mahub läpakas ja veel üht teist. Samuti saab kasutada seljakotina. Sobib neile, kes sõidavad jalgrattaga - näiteks Sinule :)

      Delete
  6. 11 on lihtsalt jumalik! Pakun, et Fannyle võis sobida näiteks 12 või 20 ja sulle näiteks 7 või 10. Või siis kõik need :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. No näed, nii minu kui Fanny kottidega panid kümnesse. Ma ei saa aru, kuidas Sa nii täpselt ära arvasid. Jätsid küll kaks varianti, kuid ikkagi tabasid mõlemal korral kümnesse :) Ja Sinu kommentaari viimane lause on täpselt see, et kokkuvõttes võiks ju kõik olla, kuid noh, piisab ka ühest.

      Delete
  7. Oi number 13 oleks küll nagu siidine magustoit keelel :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. See näeb tõesti väga ahvatlev välja :) Justkui šokolaad, mis kuldses paberis.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig