Tuesday, September 20, 2016

The Bag Whisperer: Coach. Of course.

PHOTO: Notetosarah

The brand Coach is celebrating its 75th birthday this year. During this time, the company that started as a Manhattan family business, has made U-turns and only grown. They are not after creating timeless classics, but original handbags. They have said, half jokingly, that women can flirt with other brands, but eventually they'll always end up with Coach.

The motto of the brand is: when a confident woman is asked whose bag she is wearing, she will respond: "My own, of course!" And of course that own bag is Coach. My eyes always stop on thenbrands that you don't find in Estonia. One of them is Coach, and my collection of handbags includes quite a few Coach bags. As already said, they believe that the creations of Coach will always be original and I can only agree. I know from experience that Coach bags are very durable and they attract attention. Perfume lovers can find the news that the perfume by Coach - that is changing into a lifestyle brand - is also available in Estonia. But before I reveal the perfume portrait of their newest scent, I picked out 22 examples of their creations for The Bag Whisperer. Which ones of these would you like to wear?





Sel aastal tähistab Coach sünnipäeva, elustiilifirma jõuab saab 75aastaseks. Selle aja jooksul on see Manhattanil perefirmana alustanud bränd teinud kannapöördeid ja aina kasvanud. Nende sooviks ei ole luua ajatut klassikat, vaid hoopis originaalseid käekotte. Nad ise on huumoriga pooleks öelnud, et naised võivad küll flirtida teiste firmadega, kuid lõpuks jõuavad nad ikka Coachi juurde.

Brändi motoks on: "Kui enesekindlalt naiselt küsitakse, mis käekotti sa kannad, vastab ta: "Loomulikult enda oma!". Otseloomulikult on see "enda oma" just Coach. Minu vilav pilk on jäänud alati pidama just nendel brändidel, mida Eestis pole. Üks nendest on Coach ja ka minu käekottide seas leidub päris mitu Coachi. Nagu öeldud, usuvad nad ise, et Coachi looming jääb alati originaalseks ja mul ei jää muud üle kui nõustuda. Tean omast käest, et Coachi käekotid on väga vastupidavad ja tõmbavad tähelepanu. Lõhnagurmaanidele on kindlasti põnev uudis see, et elustiilibrändiks välja kasvanud Coachi parfüüm on jõudnud Eestis müügile. Kuid enne, kui avaldan nende uusimast lõhnast portree, valisin rubriiki The Bag Whisperer 24 näidet Coachi loomingust. Millist nendest kannaksid sina kõige meelsamini?

SHARE:

16 comments

  1. Hobo ja turnlock Hobo on vaieldamatud lemmikud. Ühel päeval jõuab üks neist ka minu garderoobi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kusjuures mul on üks vintage punane Hobo bag (sarnane helesinisele), mida plaanin nüüd kandma hakata. Mul oli kunagi suur punase maania, kuid see läks üle :) Nüüd hiilib vaikselt tagasi.

      Delete
  2. Käekott nr 2 oleks klassikaline ja rõõmsalt heledat tooni, kott nr 6 oleks toekas ja praktiliselt mugav.
    Aga pilk jäi kohe peale käekotile nr 14. Tema paistab iseloomuga ja temaga kulgeks koos kohe pikemat aega :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minu suured lemmikud siit on nr.9 ja nr.24. Seal, kus on pisut värvi, olen ka mina kohal. Kuid sinu pakutud 14 on klassika, sobib igal aastaajal ja iga asjaga.

      Delete
  3. Oh, mul oli üks Coahi kott, igal suvel kandsin, sangad on täiesti kulunud, aga ära ei raatsi visata, nii ilus oli.
    Aga siin olevatest piltidest on kõige vembukam see saurusega!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nendel oli vahva koostöö ka Disneyga ja välja anti kelmikad kõrvadega kotid. Kahjuks müüdi need väga kiiresti läbi ja nüüd on need eBays topelthinnaga.

      Delete
  4. Loomulikult jäid kohe silma kollased kotid, nr 11 esimesena. Nr 10 oleks päris huvitav oma dinoga :D, praktilisema poole pealt valiks nr 6 ja 20, ning nr 12 oleks hea kanda sellistel hetkedel, kui poolt elu ei pea kaasas olema :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on üks väga vahva disainiga Coachi crossbody, millega olen käinud paljudel reisidel. Sinna mahub päris palju sisse. Minu arvates on disainerkotid loodud kuidagi nii, et sinna mahub tõepoolest terve maailm. Vahel mõtlen, et mis on küll nende saladus?

      Delete
  5. Ma sattusin suvel Saksamaal ühte outlettide külakesse ja sealsest Coachi poest lahkusin Margot kotiga. Hinnad olid seal osadel kottidel ikka uskumatult rahakotisõbralikud, allahindlused kuni 70% :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, Laura. Palun ütle selle küla nimi ja ma broneerin endale lennu. Päriselt! Margot kottide disain on minu arvates väga kuninglik. Mis värvi koti endale soetasid?

      Delete
    2. Müncheni lähedal asuv Ingolstadt Village https://www.ingolstadtvillage.com/de/home

      Ma ostsin omale heleroosa Margoti, mis on suvisemaks ajaks ideaalne käe otsas kandmiseks :D
      Aga seal oli ka Tod´s pood, kus oleks saanud päris kalleid (1800 euro kanti) kotte umbes 400 euroga kätte, aga sellist raha ei raatsinud veel välja käia, kuigi need kotid olid ka üliilusad :D

      Delete
    3. Nüüd on siis selge, kuhu tuleb järgmine reisisiht seada :) Saksamaa on üldse väga ilus ja sinna ma lähen meeleldi iga kell tagasi.

      Delete
    4. Aitäh, hea Laura, selle outleti eest! Nende kaubamärkide nimekiri paneb ju lausa minestama! Mina võtan küll selle plaani, minu kodust on sinna 7 tundi autosõitu ja äkki jääb see meile isegi tee peale, kui järgmine kord suusatama sõidame.

      Delete
  6. Nii palju ilusaid käekotte. Olen hakanud kandma seljakotte ja nr.4 sobiks sügisesse hästi. Väga vahva valik. Kust saaks Coachi lõhna nuusutada?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seljakotid on ka minu suured lemmikud. Nendega on hea nii rattaga- kui tõukerattaga sõita. Coachi lõhn peaks olema müügil Tallinna Kaubamaja lõhnatoas. Anna teada, kuidas meeldib!

      Delete
    2. Parandan: Coachi parfüüm on Kaubamaja ilumaailmas ja Debenhamsi kaubamajas.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig