Tuesday, August 23, 2016

Waiting for a Train


Estonians have a saying: the one that does, will manage it (literal translation, meaning if you do a lot, you get a lot done). In July, the new editor-in-chief of MOOD magazine asked if I would be interested in the magazine that has just gone through a refresh, and so I am the beauty editor of MOOD from September. 

My stealth fingers will type up beauty news, we will test cosmetics with famous people, and other interesting sections will be published as well. Something I've never understood is the opinion that beauty topics mean something vacuous and it's all pointless little scribbles. Someone with that kind of an opinion only shows how wrongly they understand the beauty world and what comes with it. 

I have gone to courses and trainings for years, and listened to the lectures of representatives of various brands. Through that I have understood that beauty topics are deep, but it's another story whether we want to see them as such. I am personally captivated by problem stories in the beauty world, and in the fresh issue of MOOD, you will find one there. I'm talking about one addiction that has to do with beauty, and I found others of this kind as well. One is for sure - interesting times ahead!

Outfit details:

Jacket: Ann Taylor Top: Victoria`s Secret
Wellies: Hunter Festival Stud Tall Watch: Daniel Wellington
Bracelet: Les Georgettes  Necklace: Pi-Ret Jewelry 


Eestlastel on ütlus: kes teeb, see jõuab. Juulis küsis ajakirja MOOD uus peatoimetaja Marii Karell minult, kas mul oleks huvi uute tegijatega kampa lüüa ja nii olen ma alates septembrist ajakirja MOOD ilutoimetaja. Minu nobedate näppude all valmivad ilu-uudised, testime koos tuntud inimestega kosmeetikat ja lisaks ilmub meil muid põnevaid rubriike - kokku tervel 20 lehekülge!  

Üks, millest ma pole kunagi aru saanud, on arvamus, et iluteemad tähendavad midagi tühist ja on lõppude lõpuks vaid tilu-lilu. Sellise suhtumise või ütlusega lagedale tulev inimene näitab vaid seda, kui valesti ta on ise ilumaailma ja sellega seonduvat mõistnud. Ma olen käinud aastaid koolitustel ja kuulanud erinevate koolitajate loenguid. Läbi nende põnevate esinemiste olen mõistnud, et iluteemad on tunduvalt sügavad, iseasi, kas meis endis on soovi seda näha. Mind isiklikult paeluvad iluteemadega seotud probleemlood ja värskes ajakirjas MOOD leidub ka üks selline. Nimelt räägin ühest iluga seotud sõltuvusest ja leidsin veel teisigi saatusekaaslaseid. Üks on kindel: ees on huvitavad ajad! See pildiseeria on tehtud minu lemmikpaigas, milleks on Nõmme ja sealne raudteejaam. Ajakirjadega seostub mulle ikka rongisõit, sest just rongis olen mina saanud mõnuga ajakirju lapata. Kes on uut ajakirja MOOD juba lugenud ja millised on muljed?


PHOTOS: Meisi Volt



SHARE:

18 comments

  1. Moodi ja ilu seostataks naistega ja seega on neid hea ka teisejärgulisteks pidada :( Loomariigis on aga just isasloomad-linnud edevamad ja silmapaistvamad, samuti ajalooliselt, kõik need aristokraadid pidasid väga moevooludest lugu ja pingutasid selle nimel, et ikka uhkem välja näha. Tegelikult tänapäeval samamoodi, lihtsalt meeste staatusesümbolid on natuke teised. Hea koht mu meelest oli raamatus American Psycho, kus mehed trumpasid üksteist visiitkaartidega üle :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, American Psycho oli omal ajal mu lemmikfilm ja ma mäletan seda efektset momenti, kuidas nad nimekaarte vahetavad. Filmis kirjeldab Patrick Bateman oma tundeid väga meeldejäävalt, sest kellelgi neist oli nimekaart paremal paberil ... Kusjuures Patrick Bateman hoolitses oma naha eest rohkem kui nii mõnigi naine :)

      Delete
  2. Ma pole küll uut MOODi lugenud, kuid tellin endale selle kindlasti. Uuendused on ägedad ning ootan põnevusega! Tundub väga sisutihe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anna teada, kui oled esimese numbri läbi sirvinud :)

      Delete
  3. Those Hunters are soooo cool! 😀😀

    ReplyDelete
  4. Hi Stella you are looking gorgeous as always and it's lovely to see you wearing your Wellies but I can't tell what you've got wrapped round them.
    Many kisses
    Julie
    xxx

    ReplyDelete
  5. Palju õnne! Ostan kindlasti ajakirja MOOD ja usun, et Sulle sobib see amet sama hästi kui need Hunterid. Kust selliseid Huntereid osta saab? Lappasin Hunteri kodulehekülge ja ei leidnud neid.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tänan. Õnne läheb ikka vaja! Need Hunterid olid vist aasta või paar tagasi tootmises. Ma täpselt ei tea. Mina sain need Hunterite kollektsionääride lehelt, kus liigub aegajalt nö. haruldusi.

      Delete
    2. Kas Sul oleks võimalik anda selle haruldusi pakkuva netipoe aadress? Tahaksin endale Huntereid, mida teistel ei ole. Sinu omad on alati teistsugused.

      Delete
  6. Huvitav koht pildistamiseks :) Polegi ammu rongiga sõitnud, aga plaanis on seda teha ja siis olekski hea lugeda MOOD-i. Uued väljakutsed on kindlasti põnevad!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma väga armastan Nõmmet. Selle sama rongijaama taga asub Sõõrikubaar, kus ma suudan alati vähemalt kuus sõõrikut pintslisse pista.

      Delete
  7. "Ilu päästab maailma" ütles vürst Mõškin Dostojevski "Idioodis". Sedasi siis arvavad klassikud.

    Kui inimene näeb ilu teistes inimestes ja teda ümbritsevas maailmas, siis järelikult ei ole tema jaoks elu ja maailm untsus ja masendav paik.

    Ja konkreetse sinu mainitud nn tilulilu kohta mainiks, et pole olemas koledaid inimesi, küll aga hoolitsemata välimusega inimesi, nii et järelikult iluteemad ja ilutoimetaja töö ei lõpe kunagi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh julgustamast! Tundub tõesti, et tööpõld on lai.

      Delete
  8. Superilusad fotod!!! Nii modell, stilistika, koht kui ka teostus!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma igatsesin väga üht kummikutega postitust ja need on justkui meeldetuletus sellest, et ilmad hakkavad vaikselt jahedamaks minema. Kuid mina loodan siiski, et tuleb ka vananaistesuvi.

      Delete
  9. Lugesin ajakirja läbi. Minu jaoks pakud sa üllatusi, sest kõige huvitavam oli see tätoveeringute lugu. Ma ei teadnud, et sul on tätoveeringud ja veel nii palju. Meeldis see lugu, et olid kirjutanud läbi enda ja leidnud probleemile lahenduse, nägid vussi läinud tätoveeringus oma sõnumit. Sinu tätoveeringute lugu pani mind mõtlema, et eksisteerib neid blogijaid, kes panevad endast kõik letti oma blogis ja teisi, kes aastaid üllatavad ning ei püüa ennast maksimaalselt müüa, sest selline tätoveeringute lugu oleks blogis olnud väga huvitav lugemine. Teine koht on Kate Middletoni lugu, mis meeldis väga, seal saab kõik iluga seostuv vastuses. Kolmas lugu, mis meeldis, oli pigmendilaikudest, sest iga kevad ja suvi olen nende ohver. Proovin kindlasti sinu soovitatud kreeme. Hea lugemine!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh pika tagasiside eest. Kirjutada ajakirjas läbi enda on minu jaoks üsna raske. Umbes nii nagu kisuks rinnahoidja ära... Ma arvan, et eks see, kui palju keegi endast kirjutab on sisetunde küsimus. Midagi peab alati ka endale jääma. See on umbe sama, et sa käid ka talvel pediküüris või kannad iga päev kaunist pesu, kuid seda teed ju endale, mitte teistele.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig