Wednesday, June 22, 2016

TOP 5: High end Foundations with the Best Coverage


I'm always on the lookout for a good foundation. I mainly buy foundations for myself, but after finishing makeup school, I try to find products for my clients to make a perfect flawless base. All the more so since all the women I do makeup for, have their own preferences. When I was organising my makeup case a few days ago, I decided to do an overview of foundations that have never let me down.

This list of high end foundations has both new and old favourites where the price corresponds to the quality. I've always thought that the things we put on our skin, could be the best possible, because we only get one skin and you should look after it properly. Here are my five favourite high end foundations for coverage.  

1. Nars Sheer Glow - love at first sight! I always have to have Nars Sheer Glow in my personal makeup bag as well as makeup case for work. At the moment, I have three different shades. It truly has good coverage, but it stays light on the skin with a beautiful glow. My skin is very pale and the shade Mont Blanc goes perfectly with it.

 2. There were times when I couldn't imagine makeup without Everlasting Foundation+ by Clarins. It covers ideally, minimises pores, and is good for those who have combined and oily skin. The foundation suits those who want an exceptionally matte result. The bottle also contains sunscreen SPF15.

 3. Shu Uemura foundation the Lightbulb gives the skin exceptional freshness. You can apply one thin layer that will be more than enough for good skin. If you have parts on your skin with little red scars, you can simply apply a second layer and that will be enough. You can't look past of the light sweet scent of the Lightbulb. If it was a perfume, it would be part of my perfume collection.

4. I have always got along with Dior's foundations. Diorskin Forever is again something I would recommend to every woman. If you have problematic skin, it covers all flaws, and if you're lucky enough to have flawless skin, you only need very little of the foundation. The big advantage of Diorskin Forever is that there are many light shades and every Nordic woman will something to match their skin.

5. Who says packaging doesn't matter? It does. Genius Gel by Marc Jacobs catches the eye for its amazing packaging and bottle. Genius Gel has quite a strong scent that reminds me of men's perfume. This could either be a plus or a disadvantage of this product. I personally like the scent of Genius Gel and the coverage also gets maximum points. The result is matte enough without looking like a mask.   

What kind of high end foundations do you use? Which foundations do you like and what would you recommend to others?



Ma olen alati hea jumestuskreemi otsinguil. Eelkõige otsin jumestuskreeme endale, kuid pärast meigikooli lõpetamist püüan oma klientidele leida tooteid, millega teha täiuslik ja veatu meigipõhi. Seda enam, et igal naisel, keda meigin, on omad eelistused ja nemadki on pidevalt uue toote otsinguil. Kui ma paar päeva tagasi oma meigikohvrit kraamisin, otsustasin teha ülevaate jumestuskreemidest, mis pole mind kunagi alt vedanud. 

Siin on nii uusi kui vanu lemmikuid. Tegemist on high end jumestuskreemidega, mille hinnad vastavad kvaliteedi suhtele. Ma olen alati seda meelt, et kõik, mida nahale kanname, võiks olla parim, sest meile on antud vaid üks näonahk, mis vajab pühendumist ja ustavat hoolitsemist. Siin on minu TOP 5 kõige katvamat high end jumestuskreemid. 

1. Nars Sheer Glow - armastus esimesest silmapilgust! Mul peab nii isiklikus kosmeetikakotis kui meigikohvris alati olema Nars Sheer Glow jumestuskreem. Hetkel on mul isegi kolm erinevat tooni. See on tõeliselt kattev, kuid jääb nahal väga kerge ja kauni kumaga. Mul on väga valge nahk ja sellega sobib täiuslikult toon "Mont Blanc". Ostsin lisaks üsna tumeda tooni, mis kannab nime "Barcelona" ja vahel, kui kasutan isepruunistuvat, siis segan omavahel nii "Mont Blanci" kui ka "Barcelona" ja saan näole sobiva tooni.
PS. Narsi Eestis ei müüda, seda tasub tellida nende kodulehelt. Kui saatmiskulu tundub kõrge, võib tooteid tellida näiteks sõbrannadega mitme peale ja teatud summa pealt saatmiskulu ei tulegi.

2. Clarinsi puuderkreem Everlasting Foundation+ on taaskord ideaalne katvus, ta minimeerib poore ja sobib nendele, kellel on kombineeritud ja õline nahk. Jumestuskreem meeldib kindlasti kandjale, kes soovib nahal erakordset matti tulemust. Väike päikesekaitse ei tee paha, seega on rõõmustav, et jumestuskreem peidab endas päikesekaitset SPF 15. 

3. Diori jumestuskreemidega olen alati hästi läbi saanud. Diorskin Forever on taaskord selline, mida julgen igale naisele soovitada. Kui sul on probleemne nahk, katab ta kenasti igasugused ebatasasused ja kui oled see õnnelik, kes omab veatut nahka, siis kulub puuderkreemi iseäranis vähe. Diorskin Foreveri suur eelis on see, et ka Eestis on nende valikus palju heledaid toone ja iga põhjamaa naine leiab enda nahaga sobiva jumestuskreemi.


4. Shu Uemura the Lightbulb jumestuskreem annab nahale erakordse värskuse. Seda võib nahale kanda vaid ühe kerge kihi, mis on hea näonaha puhul enam kui küll. Kui nahal on kohti, kus on vaja näiteks punased armid ära katta, siis võib sinna kanda peale lihtsalt teise kihi ja sellest piisab. Mööda ei saa the Lightbulbi kergelt magusast lõhnast. Kui tegemist oleks parfüümiga, oleks see minu peeglilaual.

5. Kes ütles, et pakend pole tähtis? Ikka on küll! Marc Jacobsi Genius Gel köidab pilku eelkõige suurepärase pakendi ja pudeliga. Genius Gel on üsna tugeva, pigem meesteparfüümi meenutava lõhnaga jumestuskreem. See võib saada nii toote plussiks kui miinuseks. Minule isiklikult Genius Geli lõhn meeldib ja katvus väärib samuti täispunkte. Tulemuseks on parajalt matt näonahk, mis ei meenuta mingil juhul maski.

Need on minu viis lemmikut. Milliseid high end jumestuskreeme sina kannad? Mis jumestuskreemid sulle meeldivad ja mida soovitaksid ka teistele?

SHARE:

23 comments

  1. Armani luminous silk foundation ja Koh Gen Do aqua foundation on ka superhead.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on Armani luminous silk jumestuskreemiga samuti vaid head mälestused. Kandsin seda eelmisel suvel ja jäin väga rahule.

      Delete
  2. Aitäh hea ülevaate eest! Loomulikult hakkasid mind huvitama nii Shuuemura kui Nars. Kumba nendest Sa soovitaksid? Milline on nende hinnaklass? Olen aastaid kasutanud Shiseidot ja Chaneli.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Shu Uemura sobib rohkem nendele, kellel on veatu nahk. Mul on hetkel endal väga hea nahk ja kannan seda vaid väga õhukese koguse näole. NARSi olen kasutanud siis, kui nahk on hea, kuid ka siis kui pole kõige paremad päevad ja mõni vistrik piinab. Ka meigikoolis testisin NARSi vähemalt kümne erineva näonaha peal ja kõik jäid rahule. Seega sõltub kõik sinu nahast. Minu meelest on üldse hea, kui jumestuskreeme on rohkem kui üks, sest nahk muutub ja siis on valikut. NARS Sheer Glow maksab 41,00 €, kuid Shu Uemura tuli mulle koos nende kiidetud beautyblenderiga (mida ma pole kordagi kasutanud) ja see komplekt maksis 55.00 $ Kuna Shu Uemurat Eestisse tellida ei saa, ostis selle mu sõber mulle ja siis lõpuks toimetati see Eestisse. NARSi olen mitmeid kordi tellinud ja mul pole nendega kordagi probleeme olnud. Nädalaga on kohal.

      Delete
  3. Hea ülevaade! Mida arvad Joe Blascost ja kuidas võrdleksid ülalmainitutega?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh! Olid ajad, kui Joe Blasco tundus mulle võimalikest parim. Kuid see jääb aega, mil mul oli ka tõsiselt halb näonahk. Ma tundsin, et kõik ebatasasused ja põletikulised vistrikud tuleb ära katta. Kuid see jääb ikka aastate taha ja võibolla on nende koostis vahepeal isegi muutunud? Joe Blasco oli üks esimesi jumestuskreeme, mis Eestisse jõudis ja vahepeal on tulnud nii palju uusi, millel on kergem koostis, kuid mis katavad sama hästi. Näiteks just antud postituses mainutud Clarins on väga tugeva katvusega.

      Delete
  4. Hei! Kuidas Sa võrdleksid oma ülalloetletud lemmikuid Sisheido Synchro skin lasting foundationiga. Aprillikuu lemmikutes kiitsid Sa seda väga. Aitäh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Shiseido dekoratiivkosmeetika ja samuti nahahooldus on alati olnud minu jaoks TOP 3 seas. Nii ka erinevad Shiseido jumestuskreemid. Sisheido Synchro skin lasting foundationist teen koos samalaadsete jumestuskreemidega samuti võrdleva postituse. Nendest, mis ma siinkohal mainin, erineb ta oma kerge, praktiliselt vesise koostise poolest. Katvus on hea ja jumestuskreem on ka ehitatav.

      Delete
  5. Kunagi soetasin endale Lancome Miracle Air de Tinte ja olin ülimalt rahul! Hetkel testin Nude by Nature Luminous sheer jumestuskreemi, tundub ka täitsa hea olema :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lancome Miracle Air de Tinte oli ka minu suur lemmik ja ma ei hakka kirjeldama oma tundeid, kui see peaaegu täis pudel kord vannitoa põrandale kildudeks kukkus... Kust Sa Nude by Nature Luminous jumestuskreemi ostsid? Kas seda on ka Eestis?

      Delete
    2. Eks ikka sain feelunique-st :) Tuttav kiitis puudreid. Kuna olin jumestuskreemi otsingul, siis soetasin selle. Air de Tinte hoidsin ma küll nagu vatitupsu sees :D et vältida purunemist.

      Delete
  6. Marc Jacobs tundub küll väga ahvatlev. Ise sirutan hetkel käe olenevalt päevast kas Clarinsi BB-kreemi või Dior Nude Air Serumi järele.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on Clarinsi BB kreem veel avamata. Ühel hetkel vaatasin, et nii palju jumestuskreeme on üheaegselt lahti ja otsustasin, et teised peavad ootama. Lugesin ka Sinu arvustust Clarinsi BB kreemist ja mu väike käsi pidi äärepealt seda kasutama hakkama, kuid siis ütlesin, et ootame pisut :) PS. Su blogi uus kujundus on ilus - minimalistlik ja süsteem ka kenasti paigas.

      Delete
  7. Jumestuskreemidest meeldis kunagi Giorgio Armani Luminous Silk, kuid siis avastasin enda jaoks BBkreemid ja kord kasutama hakanud, olen jäänud Giorgio Armani Bright Revelatori ja Filorga BB-perfecti juurde. Üks neist on ülihele ja teine tumedam, kasutan vastavalt hooajale või segan. Ja kuna olen väikest viisi konservatiiv, siis kuni asi sobib, pole hakanud midagi uut otsima :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Filorga BB kreem oli paar aastat tagasi Stellarium Boxis ja mäletan, et paljud avastasid toona enda jaoks Filorga tooted. Minul on veel nende Sleep & Peel öökreem, mida väga armastan ja näovaht oli kahtlemata üks parimaid.

      Delete
    2. Filorga näovaht on maailma parim asi, küll oli kahju, kui otsa sai. BB-perfecti oskan ainult ka kiita.

      Delete
  8. Mina jätan need soovitused endale kindlasti kõrva taha, sest olen veel selle ideaalse jumestuskreemi otsingul :)

    ReplyDelete
  9. Of these big brands I tried only Shiseido Synchro Skin Lasting Liquid Foundation. The liquid foundation is simply perfect. Although the liquid foundation is quite watery, it is perfectly covered and looks very beautiful on the face, naturally. Otherwise, the liquid foundation is my favorite as far as decorative cosmetics are concerned, because I'm not nearly impeccable and without it I'm not going anywhere. :) Of the brands available to me, I love the most Bourjois Healthy Mix. This Nars Sheer Glow Which Skin Type Is The Best? I see that there is a lot of light shade that would suit me too, because I also have a fair amount of light. Stella what best and most like to apply the liquid foundation, brush, fingers or sponge?

    ReplyDelete
  10. Kuskohast saab esimest toodet Eestis osta?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tere Piret, kahjuks NARSi tooteid Eestis ei müüda. Olen Narsi tellinud nende kodulehelt: http://www.narscosmetics.com/ Minu mäletamist mööda tasus osta üle 100 euro eest Narsi tooteid ja siis oli saatmine tasuta. Kui ladusin korvi vaid ühe jumestuskreemi, tuli aga naeruväärselt suur saatmiskulu. Samuti tasub osta NARSi jumestuskreemile eraldi pump. Ise ostsin Narsi tumeda tooni Barcelona ja ühe ilusa heleda tooni Mont Blanc. Segasin neid siis vastavalt jumele omavahel kokku.

      Delete
  11. Ei kasuta hetkel. BB ja CC kreeme aga mõnikord, kui on olemas. Aga mäletan, et viimane, mis mul oli, oli Bourjoisi oma (äkki oli sleep effecti oma) ja see meeldis väga mulle, nii loomulik jäi. Mulle meeldivadki sellised, mis hästi loomulikud jäävad, aga kataksid/peidaksid iluvigu hästi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kindlasti soovtan Bourjois jumestustooteid. Ja samuti on firmal Essence väga hea ja kattev jumestuskreem :) Alati hind ei määragi kvaliteeti - üllatusi võib paljudest lettidest leida.

      Delete
  12. Ja kahjuks saan lubada soodsamaid tooteid endale, mida rahakott kannatab osta. Hindade tõttu ongi jäänud paljud tooted poe riiulile. Kas on mõni väga soodne aga hea, mida oskad soovitada?

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig