Thursday, June 16, 2016

NYX Face Awards 2016


See postitus on pühendatud kõigile neile, kes armastavad meigikunsti, peavad YouTube´i kanalit või plaanivad seda teha. Nüüd on see aeg käes! Nagu sa tead, jõuab sügisel Eestisse firma NYX. See saab olema üsna tormiline sündmus, kui võtta arvesse, kuidas Tallinnas toimunud Ilumessil olid NYXi boxi ümber järjekorrad ja nii suur huvi, mis lõpuks ei vaibunudki. Nüüd on NYX korraldamas väga erilist sündmust, mis kulmineerub Baltikumis ühe suure finaaliga, mis sõidutab võitja Ameerikasse. 

Nimelt toimub võistlus USAs juba viiendat aastat ning tegu on tõesti justkui jumestuskunstnike Oscarite galaga. See aasta on tehtud erakordseks, sest esmakordselt on avatud ka kohalikud voorud ja võitjad kohtuvad kõik augustis suurel ilublogijate peol, kus toimub USA võistlejate finaalüritus, mida juhib Kelly Osbourne. Kohtunikeks ja külalisteks on kõik eelmiste aastate finalistid, võitjad ning kõik NYXi rahvusvahelised partnerid. Seda kõike saab Baltikumi võitja oma silmaga näha. 



Mis ootab võitjat ees?

Üritus kestab kokku kolm päeva – võitja kohtub NYXi esindajatega ja koos külastatakse NYXi kontorit, tutvutakse uudistoodetega, lisaks külastatakse maailma suurimaid NYXi poode, inspiratsiooni saad ammutada Los Angelese tänavatel uidates ja kuuleme miks ja kuidas on NYXist saanud selline bränd, nagu ta on ning kindlasti on õhtuti ette valmistatud erinevad üritused, mis kulmineerub finaalõhtuga. Võitjale kingime lisaks suure koti NYXi tooteid ning Los Angelesse kaasa taskuraha 1500 eurot.   



Mida on osavõtuks vaja?

1. Sa pead NYXi koduleheküljel (siin) laadima üles enda meigi tutoriali, kus näidatakse oma võimeid, teemat avavideol ei ole – video võib olla uus või vana ja võib olla mistahes keelne või ainult taustamuusikaga. Videos võib kasutada ka teiste brändide tooteid, aga neid ei tohi vastavalt reeglitele eraldi esitleda ega promoda.
2. Videosid saab üles laadida kuni 27nda juunini. 
3. 29. juunil valime välja 10 Baltikumi finalisti – videosid hindab 5-liikmeline zürii, kuhu kuulun ka mina. Me hindame jumestusoskusi, tutorial video väärtust vaatajale (kui hästi õpetatakse looki), video teostust, aga eelkõige kindlasti julgust ja loovust! 
4.  10 finalisti saavad kastitäie tooteid ning 1. juulil hõikame välja meie väljakutse teema, millest finalistid loovad neile saabunud toodetega tutorial video. 
5.  Finaalvideosid saab üles laadida kuni 25nda juulini ning siis valime välja võitja ja hakkame bookima pileteid Los Angelesse.



Mis sul on kaotada?

Õige vastus on: mitte midagi. Kui sa oled pikalt plaaninud oma YouTube`i kanalit, siis praegu on õige aeg astuda esimene samm. See on sinu võimalus tulla, näha ja võita! Kõik, kes YouTube`is tegutsevad, on kunagi teinud oma esimese video ja astunud just selle esimese sammu. Nüüd on sinu kord! Kui sul juba on YouTube`i kanal, siis asu lihtsalt tegutsema! Väärib mainimist, et pole tähtis, kas Su YouTube`i kanalil on 1 või 10 000 jälgjat, kas sa oled alustanud Instagramiga eile või sul on seal juba sadakond jälgijat, NYX´i tiim hindab vaid sinu fantaasiat ja loovust!



Otsi ja leia inspiratsiooni, joonista enne lõplikku võistlusvideo tegemist erinevaid kavandeid ja harjuta kätt. Ära piirdu ühe kavandiga. Tee neid mitu, küsi sõbrannadelt, milline on parim ja miksi see oma sisetundega, mis sind kunagi ei peta. Näpista endale terve päev või mõnus õhtupoolik, kui sa pühendad ennast täielikult oma video tegemisele. Asi on seda väärt! Mina sain selle meigi loomiseks kokku meigikunstik Meelis Krikiga, kellel on alati piiritu fantaasia. Aitäh Meelisele, kes aitas kaasa mõelda ja andis mulle endalegi mõtte, et kui selliseid võistlusi veel tuleb, kus ma parasjagu žüriis pole, löön ise hea meelega kaasa. Sinul on see võimalus juba täna! Seega anna tuld!


Kui Sul tekib küsimis, kirjutada  NYX-i Instagrami @nyxbaltics Just Instagramis vastab NYX´i tiim alati kõige kiiremini! Kui su võidutöö on üleval, jaga seda sõpradega ja ära unusta lisamast ka hashtagi: #nyxcosmeticsfaceawardsbaltics  Õnn kaasa! Jagan sinuga videosid, mida maailmas on selle võistluse jaoks tehtud! Mõtle suurelt, kuid jää samal ajal iseendaks! 


FOTOD: Meisi Volt
SHARE:

8 comments

  1. Jagatud twitter'is ja facebook'is! Ma armastan neid väheseid nyx'i tooteid, mida juba oman aga tahaks veel palju muud proovida :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuli ikkagi anonüümsena haha :D nii et see kommentaar oli minu (Raili) poolt.

      Delete
  2. Oih, loodan, et eelmine kommentaar anonüümsena ei tulnud :)

    ReplyDelete
  3. Jagasin oma sõpruskonnas seda teadet, loodan, et leidub julgeid, kes osa võtavad.

    ReplyDelete
  4. jagatud ka facebook' is oma sōpradega!

    ReplyDelete
  5. Jagatud ! Jagasin ka oma sõpradega! ;)

    ReplyDelete
  6. Jagatud facebookis. Väga lahe võistlus, aga kuna olen ise junestamises nii algaja, siis osalema ei kipu. Samas hoian adjal pilku peal ja püüan tegijatest šnitti võtta. Ja muidugi pöidlad pihus, et kosmeetikat juurde võita ja rohkem harjutada, et ehk järgmisel aastal osaleda. ;)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig