Tuesday, April 26, 2016

Night Out Makeup Tutorial



When I finished makeup school at the International Make Up Centre last December, my daughter asked if I was going to start making makeup videos. Now that spring is here, green grass is sprouting and tails are quite fluffy, I'm sharing my first makeup video with you.

Regardless of working at Delfi for years where I did video interviews, covered elections and parties, doing makeup videos is a completely different world. In this video, I'm doing a green eye makeup that I've worn at various events previously. To be honest, every woman knows you don't need an event or a party for makeup. Doing makeup is a party in itself. So you're invited to have a look at my first makeup video. If you're reading from abroad, perhaps it's interesting to listen to how this mystical Estonian language sounds?



Kui ma möödunud aasta detsembris lõpetasin rahvusvahelise meigikooli International Make Up Centre, siis küsis mu tütar: "Noh emme, kas Sa hakkad ka meigivideosid tegema?" Nüüd, kui kevad on käes, roheline muru hakkab tärkama ja saba on juba üsna kohevil, jagan sinuga oma esimest meigivideot.

Hoolimata sellest, et töötasin aastaid Delfis, kus tegin video-intervjuusid, kajastasin valimisi ja pidusid, on meigivideo hoopis omaette maailm. Seekordses videos teen endale rohelise silmameigi, mida olen kõige rohkem erinevatel üritustel kandnud. Ja kui nüüd aus olla, siis iga naine teab, et enda meikimiseks ei olegi üritust või pidu vaja. Meikimine on juba iseenesest pidu. Seega oled kutsutud vaatama minu esimest meigivideot. Palun anna kommentaariumis teada, milliseid videosid edaspidi Stellariumi YouTube`i kanalilt ootad!
SHARE:

24 comments

  1. Ma olen alati öelnud, et natuke meiki teeb inimese ilusamaks. Sina lähed siin videos järjest ilusamaks!
    Mõned küsimused tekkisid ka, ignorant nagu ma olen: miks sa jumestuskreeme segad? Ja miks sa silma alla veel eraldi midagi paned? Kas alati tuleb peale jumestuskreemi puudrit panna? Miks peab lauvärvi hajutama? Ja mis nippesa kasutad, et alalaugu värvides nutma ei hakka? Ma hakkan alati.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh. Eks selle meigiga ole jah nii, et pisut pole paha ja pisut rohkem pole samuti paha :) Vastan Sinu küsimustele. Miks ma jumestuskreeme segasin? Sest mul oli isepruunistuv kreem peal ja nahale õige tooni saamiseks segasin tumeda helemama jumestuskreemiga. Alati pole seda õiget tooni purgist võtta ja olen harjunud aastaid neid omavahel segama. Silmade alla panin concealeri, mis varjab ära mustad silmaalused. Mis nippe sa kasutad, et alalaugu värvides nutma ei hakka? Seal ei ole konkreetset nippi, mul endal ei muutu silm tundlikuks, kuid mul on olnud kliente, kellele saab läbi raskuste sellised joonekesed ära tõmmata. Lauvärvi harjutamisest räägin õige pea lähemalt.

      Delete
  2. Parim on muidugi su kelmikas pilk umbes 8.25 minutil (Y)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohoo. See jäi mulle endale toimetades märkamatuks :)

      Delete
  3. Tõesti ilus video ja omaette tase lausa! Mina siis tahaks näha rohkem nippe ja trikke, kuidas näiteks kulme hooldada või huulepulka paremini püsima panna jne

    ReplyDelete
  4. Väga professionaalselt teostatud video. Mulle meeldib, et kõik toodete nimed on toodud ära. Panin kohe pausile ja vaatasin Zoeva asju. Põsepuna näis selline, et seda oleks mul kohe vaja! Rohelist silmameiki ma ise ei kannaks (mul on sinised silmad), kuid mõnusalt kerge meik. Tore oli ka Sinu häält kuulata. Ma kujutasin seda hoopis teistsugusena ette. Kui Sul on tühjad totsikud-potsikud, sellised postitused meeldivad mulle väga. Anna tuld, Stella. Sa oled tubli!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tänan heade sõnade eest. Zoeval on väga head pintslid, kuid ka dekoratiivkosmeetika on kindlasti A-klass. Väga head lauvärvid (testisime sageli meigikoolis), suurepärased põsepunad (Shy Beauty on üks kaunimaid). Tõsi, huulepulkadega pole ma sina peale saanud. Minu jaoks liiga kreemja tekstuuriga, kuid selle kohta on vist ütlus, kellele ema, kellele tütar.

      Delete
  5. mind valdas seda videot vaadates korraga mitusada mõtet:
    esiteks oled sa kaamera ees väga sundimatu, äge ja ehe;
    teiseks poleks ma iial arvanud, et roheline lauvärv võib olla nii mahe ja meeldiv - siiani olen meigis rohelisest toonist kauge kaarega mööda vaadanud;
    kolmandaks leian, et sinu esimene video on oma ülesehituselt, taustamuusikalt ja teostuselt nii professionaalne nagu see oleks sinu sajakümnes video :)
    keep up the good work ja jään ootama uusi tutorial'e :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul oli Londonis sama mõte, et mis mõttes roheline lauvärv, mida nii heldelt mulle sinna lisati? Kuid kodus hakkasin testima erinevaid lauvärve ja jäin väga-väga rahule. Tänan ka julgustuse eest. Minu arvates on paras julgustükk ennast ekraanilt vaadata, kuid lõpuks mis seal ikka. Muide, tasutamuusikaks on minu kõige kuulatuim Mozarti klaverikontsert K450-3. Olen seda nii palju kuulanud ja helge meeleolu on garanteeritud. Sellel on mõnus muretu algus ja aina paremaks ta läheb. Kuulasin kunagi ammu kõrvaklappidest tööl ja märkasin, kuidas läbi minu silmade kõik ruumis muutus. Panen siia ka täispika pala: https://www.youtube.com/watch?v=qwwPxSF6VvI

      Delete
  6. Tegin ise ka alles hiljuti oma esimese meigivideo ja siis juba teise otsa. See kaamera ees olemine ja rääkimine on ikka paras katsumus :) aga mulle meeldib vaadata, kuids täpselt mingit meiki tehakse ning Sinu meigivideo tuli küll väga hästi välja. Ootan järgmisi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vaatasin, et kasutad oma videos Fleur De Force`i huuleläiget. Kuidas sellega rahul oled? Mul on tema lauvärvid. Palett ise on hea, kuid pakend kahjuks odav ja ... liiga tavaline.

      Delete
  7. Stella,esimene video tuli väga hea! Ootan huviga järgmisi,sinus on nii palju teadmisi. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh. Annan endast parimad. Milliseid nippe ja trikke Sa uutest videotest sooviksid kuulda või näha?

      Delete
  8. Sa oled justkui loodud videosse rääkima. Mulle väga meeldis Sinu seekordne Girl Friday meik. Kas Sa tegid selle ise? Kui jah, siis ootaksin selle meigi tutoriali. Fresh & cool.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tänan. Jep, GF meik on ikka enda tehtud. Eks võtame soove arvesse. See oli suht kiire meik, kusjuures :)

      Delete
  9. Mu pühapäeva hommik on nüüd ka sinu meigivideoga sisustatud. Polnud ammu blogi külastanud ja nii palju oled vahepeal jõudnud! Video on väga vahva, kuid enamuse ajast vaatasin ma sinu soengut ja lokke, mida olen alati imetlenud. Küsid, et milliseid videosid ootan? Minu jaoks oled sa blogimaastikul kindlasti kõige ägedamate soengutega naine, selline kelle juuksed on omaette maailm, justkui sinust eraldi seisev. Tahaksin teada kõike su juuksehooldusest, tahaksin teada, kuidas sa rulle keerad ja selle soengu teed, mis sul selles videos on. Häid meigivideosid ei ole ka kunagi palju. Kuid soenguvideod on veel huvitavamad, sest ma olen su lokke juba sellest ajast vaadanud, kui sa Kroonikas töötasid.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma luban omalt poolt, et neid videosid ja vloge tuleb rohkem. Lokkidest teen kindlasti video, kuid see võtab rohkem aega ja pean video üles ehituse peale mõtlema. Mul on video tegemisest üsna selge nägemus - kas teha põhjalikult ja enda võimeid arvestades võimalikult hästi või üldse mitte. Seega panen rullid, lokid ja juuksehoolduse järjekorda :) Tänan, et kaasa mõtlesid.

      Delete
  10. Väga asjalik meigivideo. Meeldis, et olid olemas kohe toodete nimed, meeldis, et kenasti seletasid lahti mida, kuhu ja millise tulemuse saavutamiseks kasutasid, meeldiv klassikaline taustamuusika ja kirsiks tordil kelmikas ämblikujalajutt (prrr) ja minupoolne avastamisrõõm, et on veel kedagi, kellel on olemas juhuks, kui midagi ära kaob, kohe varuplaan B JA KA varuplaan C :D Jutt oli siis Zoeva pintslist.
    Kõik oli väga professionaalne ja stiilne. Jään ootama järgmisi meigivideoid. Kõik teemad on huvitavad.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tänan tagasiside eest! Kui ma leian midagi väga head, siis alati ostan seda varuks. Nagu vanal heal nõukogude ajal, mil sai varutud sprotikonserve ja torte sügavkülmikusse. Täpselt nii mäletan oma lapsepõlve :) pluss siis need ämblikud, kes kartsid, kui ma nende suunas puhusin ja punuma pistsid.

      Delete
  11. Mõnusalt loomulik ja alati naiselik!
    Eriti nautisin seda, et igal sammul oli välja toodud kasutatud toodete nimed. Olen ise üsna ebakindla käega selles osas, mis puudutab silmameiki ning põsepuna. Seetõttu jään ootama veel õpetlikke videoid, millest endalegi vajalikku noppida. Jõudu Sulle toimetustes :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Toote nimede lisamine on mõnus käsitöö, võtab kokku sellise ilusa tunni, kuid ka eelmainitud kommentaare vaadates tegin ilmselt õige otsuse. Seega tule ikka blogisse tagasi, meil on uusi videosid siin ämblikega vannitoas varuks.

      Delete
  12. Olen minagi proovinud rohelist ja lillat lauvärvi, sest mulle meeldivad need värvid, aga lõpuks ikkagi eemaldanud :D, sest välja nii ei julge minna. Peaks rohkem harjutama! Või siis välja selgitama, mis toonid üldse mulle sobivad paremini. Mulle meeldis ka soeng ja see kuldne peapael (või kuidas seda nimetatakse?). Peaks endale ka lokid tegema :) aga niimoodi, et mitte päris lammas välja näha :P Edu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trikk ongi selles, et rohelistel ja lilladel lauvärvidel on on ju 1000 ja 1 erinevat varjundit. Ma ostsin endale üsna palju lauvärve, enne kui selle õige leidsin. Silmameik vajab harjumist. Ma ei kandnud aastaid midagi peale korralikult kitkutud kulmu ja ripsmetušši, nüüd armastan ikka hoogsaid lauvärve :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig